Premier League
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Premier League
csak ez nem dimaria meg anyámkínja. egy játékos mondhatja, hogy el akar menni vagy több pénzt akar, és ha a klub nem engedi, akkor majd sétálgat. az ég világon senki nem tudja rábizonyítani, hogy azért csinálja. ha csak nem mondja el nyíltan.
a real mit csinálna? lekapargatná a logókat a mezről?
a real mit csinálna? lekapargatná a logókat a mezről?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
dimariának, messinek, özilnek meg az össze jómadárnak élő szerződésük volt, amikor bementek - vagy beküldték apát -, hogy újratárgyalják a dolgokat.CS0ki írta:Ráér még 2020-ig...Addig van velük szerződésünk, szóval nem kapunk több pénzt.az egész baráti ár, tekintve, hogy vmi 23 millát fizetett eddig a nike nekik.
konklúzió:
perez, emeld fel a telefont, ki ajánl többet a világ legjobb klubcsapatának?

Ráér még 2020-ig...Addig van velük szerződésünk, szóval nem kapunk több pénzt.az egész baráti ár, tekintve, hogy vmi 23 millát fizetett eddig a nike nekik.
konklúzió:
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
az egész baráti ár, tekintve, hogy vmi 23 millát fizetett eddig a nike nekik.
konklúzió:
konklúzió:

- ikarus93
A Manchester United hivatalosan is bejelentette, hogy 10 évre, 750 millió font összegű szerződést kötött az adidas sportszergyártó vállalattal, így a német cég lett a klub hivatalos mezgyártója a 2015/2016-os szezontól.
Ráadásul ezen kivül még a Chevrolettől is kapnak évi 50 milliót. Pénz az van dögivel a MU-nál, nem akarják megvenni Khedirát 50 millió euróért?

Ráadásul ezen kivül még a Chevrolettől is kapnak évi 50 milliót. Pénz az van dögivel a MU-nál, nem akarják megvenni Khedirát 50 millió euróért?

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Az Arsenal a héten leigazolhatja 3 millió fontért Ospinát...én azt hittem Ochoa lesz de Ospina sem rossz legalábbis amit a VB-n láttam, igaz csak 183 centi...
Debuchy is a héten aláírhat 12 millió fontért, Jenkinson pedig kölcsönbe mehet Newcastle vagy Stoke...
A kk posztra pedig Khedira,Bender és Schneiderlin a kiszemeltek!

Debuchy is a héten aláírhat 12 millió fontért, Jenkinson pedig kölcsönbe mehet Newcastle vagy Stoke...
A kk posztra pedig Khedira,Bender és Schneiderlin a kiszemeltek!

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Szerintem BBeno ezt ironianak szanta.Anthony írta:annyira azért nem esett nehezére, gólpasszkirály volt, ezt az egyet azért ne vegyük el tőleBBeno írta:Hat igen nalunk is nehezere esett ozilnek forintos lasztikkal szolgalni ronaldot vagy barki mast...
Egyebkent meg soha nem a forintos lasztikkal volt a gond, mert legszarabb meccsein is adott 1-2 nagy labdat Ronaldonak. Inkabb a 0 vedo munkaja vagy hogy az egylabassaga miatt rengeteg tamadas megakadt rajta (es Di Marian). Arrol nem is beszelve, hogy nala egy meccs 60 percig tart, utana fizikalisan nulla.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Azért a tavalyi szezonból elég sok Arsenal meccset néztem és Özil nagyon jó labdákat adott folyamatosan...az más kérdés, hogy konkrétan két ember érezte ezeket a passzokat Walcott és Ramsey...Giroud na őt hagyjuk!Szóval ha lennének elöl olyan játékosok akkor Özil nagyon hasznos lenne... 
Khedirát még mindig nem értem hova akarja Wenger ennyiért a padra?Ugye két kk-val játszik általában, arra posztra van Wilshere,Ramsey,Arteta,Flamini,Diaby(oké tudom
) ha Ramsey és Wilshere egészséges akkor alap, hogy kezdenek...
Diaby...őt nagyon sajnálom nagyon jó kis játékos lehetett volna...

Khedirát még mindig nem értem hova akarja Wenger ennyiért a padra?Ugye két kk-val játszik általában, arra posztra van Wilshere,Ramsey,Arteta,Flamini,Diaby(oké tudom

Diaby...őt nagyon sajnálom nagyon jó kis játékos lehetett volna...
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
annyira azért nem esett nehezére, gólpasszkirály volt, ezt az egyet azért ne vegyük el tőleBBeno írta:Hat igen nalunk is nehezere esett ozilnek forintos lasztikkal szolgalni ronaldot vagy barki mast...
Hat igen nalunk is nehezere esett ozilnek forintos lasztikkal szolgalni ronaldot vagy barki mast...
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Útwengerről:
"Özil pakolja lasztikkal Walcottot és Sánchezt, amíg Ramsey visz el 2-3 védőt, miközben Giroud áll a pálya szélén tökéletesre lőtt hajjal és Diaby melegít. Kérek egy új bugyit."
Mondjuk az Öziles rész kissé sántít.
"Özil pakolja lasztikkal Walcottot és Sánchezt, amíg Ramsey visz el 2-3 védőt, miközben Giroud áll a pálya szélén tökéletesre lőtt hajjal és Diaby melegít. Kérek egy új bugyit."

Mondjuk az Öziles rész kissé sántít.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
https://www.youtube.com/watch?v=J-T007C ... e=youtu.be
BT sport advertje a kövi szezonra. Londonban nagy fellázadás van
BT sport advertje a kövi szezonra. Londonban nagy fellázadás van

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
valamiért némethkrisztina jutott eszembewxyz írta:ziro4vr írta: Kb annyira istenítik a szerbek, mint Halilovicot a horvátok

remélem az átigazolási szezon után a pool kidobja, hogy megtörtént a átigazolási rekord. a barca vezetőség biztos fogná a fejét, mikor meglátná

- h3x0r
Nem, ott lefele kell kerekiteni.Realista24 írta:Akkor Suarez 94 millió euró volt ezek szerint?

Na jo, most k.rvara meglepodtem.mindorokke_barca írta:ezek szerint igen.Realista24 írta: Akkor Suarez 94 millió euró volt ezek szerint?

Na igen, csak ezzel sajat maguknak okoznanak kart, mivel meg akarnak igazolni es az elado klubbok pontosan tudnak hogy mennyit kerhetnek el egy jatekosert, mert a poolnak van penze.tucsoki írta:A legtisztább az lenne ha a Pool kidobna egy közleményt "ennyit kaptunk" címmel, nem értem mire várnak...
Nem lehet hogy a portugaloknal ez kotelezo?BBeno írta:Ilyen kozlemenyek alapjan eskuszom a benfica a legkorrektebb klub a vilagon. Mindig kiadnak egy hivatalos pdf-et hogy ki mennyiert hogy ment vagy jott. Ket pelda most garay es anno angel. Nagyon szepen leirtak az egesz tortenest.
Egy kpst már vettek, Cant a Bayertől.ziro4vr írta:A mélyebb keret meglesz a poolnal, de nekem ez olyan tottenham style kicsit..a sztàr távozása után jön pár közepes/jó játékos, valaki úgyis beválik majd. Egy belső kps se ártana szeritem, az a henderson-gerrard páros nem olyan halálos.
Én azt mondom várjunk még pár hónapot az igazolásaik megítélésével
Ez a Markovic gyerek állítólag nagy tehetség, a Benficában állítólag nagyon jól játszik. Kb annyira istenítik a szerbek, mint Halilovicot a horvátok
-
azért más, mert míg a spursnél nemvolt egy másik értelmes játékos se edző, addig nálunk mindkettő megvan. Sturridge pl. a pl-ben a 2. legtöbb gólt lőtte, továbbá cou, sterling, sakho mind értelmes játékos, akik fiatalok és lehet rájuk építeni. eddig jött can a kp-ra, lallana a kp-ra / elől, lambert cserének. Kinéz Markovic, meg Origi is (bár ő egy évig visszamegy a Lille-be).A mélyebb keret meglesz a poolnal, de nekem ez olyan tottenham style kicsit..a sztàr távozása után jön pár közepes/jó játékos, valaki úgyis beválik majd. Egy belső kps se ártana szeritem, az a henderson-gerrard páros nem olyan halálos.
Egyébként a Pool sose vett klasszist, mindig mi "neveljük" ki azokat. Owen, torres, most suarez. De mondhatnám Xabit is ide. Nem véletlen, hogy Carroll (

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A mélyebb keret meglesz a poolnal, de nekem ez olyan tottenham style kicsit..a sztàr távozása után jön pár közepes/jó játékos, valaki úgyis beválik majd. Egy belső kps se ártana szeritem, az a henderson-gerrard páros nem olyan halálos.
Nem illik.
-
Pool: Markovic a napokban fog átesni az orvosin, 20 millió font. Bony-ról is cikkezgetnek, neki 19 millió fontos kivásárlási ára van. Moreno, Lovren a top kiszemelt hátvéd, a spanyolért 20at akarnak (aspast akarja a sevilla, bele tudnánk tenni az üzletbe), lovren meg mindenféleképpen jönni akar, 25 millió