Számomra teljesen ismeretlen játékos volt, tehát néztem róla pár youtube videót, mert komplett 5-10 Botafogo meccset nemfogok megnézni miatta

És számomra eléggé ostóba "ittalabdabasszukelőre" védőnek tűnik.

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 12., szombat 12:52
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. július 12., szombat 12:19
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 12., szombat 11:58
Szerintem a kovetkezo 2 evet mindenkep nalunk tolti, talan 3-at is. De ha addigra nem jatszik annyit, mint sok kezdo jatekos, akkor a VB-t megelozoen tavozni fog. 3 ev mulva 25 eves, o is tudja hogy tobb van benne, minthogy csak csere legyen, raadasul erdeklodok is lesznek boven.hala real írta:iscoval amúgy mi lesz így?
szerintem ha idén a kezdő közelébe se kerül, akkor jövőre lelép....amit én sajnálnék.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 12., szombat 11:47
Ezzel ne is vicceljünk.Zsombor írta:Csatar kerdes: most Welbeckrol pletykalnak, esetleg o erkezhet Morata potlasara.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 12., szombat 11:37
Dehogynem lép. Carlo nagyon bízik benne.hala real írta:iscoval amúgy mi lesz így?
szerintem ha idén a kezdő közelébe se kerül, akkor jövőre lelép....amit én sajnálnék.
HozzászólásSzerző: hala real » 2014. július 12., szombat 11:36
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 12., szombat 11:25
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 12., szombat 11:15
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 12., szombat 11:09
Zsombor írta:Csatar kerdes: most Welbeckrol pletykalnak, esetleg o erkezhet Morata potlasara.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 12., szombat 11:07
Hát ez van. Nekem angolon nem kell, de ha spanyol hírt fordítok, 20 percig röhögök rajta.dannen írta:
már a főcímet is hülyén fordítja, tök mást jelent
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 12., szombat 11:06
HozzászólásSzerző: sander » 2014. július 12., szombat 11:05
Ha hinni lehet a híreknek akkor :kapor_89 írta:Azért elég összevisszaság van, ha a középpályát nézzük. Eddig volt egy Xabi, Illarra, Casemiro, Khedira, Modric, Isco, DM 7-esünk. Ha Iscot kivesszük, legyen 6 ember a 3 posztra. Kroos érkezésével és Casemiro távozásával elvileg meg is lennénk, de erősen pletykálnak Khediráról és DM-ről is. Ezek mennyire lehetnek igazak? Mint ha mindkét játékos esetében fizuemelést és maradást ígért volna Perez, de főleg DM-nél. Viszont ha távozik az argentin, akkor az ő helyére jöhet James? És ha Khedira távozik? Akkor valami noname face?
A csatárkérdésünk is nagyon elakadt.. Valami fejlemény?
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 12., szombat 10:53
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 12., szombat 10:41
Valószínű, hogy csak az egyik megy el, és az sztem Khedira lesz.kapor_89 írta:Azért elég összevisszaság van, ha a középpályát nézzük. Eddig volt egy Xabi, Illarra, Casemiro, Khedira, Modric, Isco, DM 7-esünk. Ha Iscot kivesszük, legyen 6 ember a 3 posztra. Kroos érkezésével és Casemiro távozásával elvileg meg is lennénk, de erősen pletykálnak Khediráról és DM-ről is. Ezek mennyire lehetnek igazak? Mint ha mindkét játékos esetében fizuemelést és maradást ígért volna Perez, de főleg DM-nél. Viszont ha távozik az argentin, akkor az ő helyére jöhet James? És ha Khedira távozik? Akkor valami noname face?
A csatárkérdésünk is nagyon elakadt.. Valami fejlemény?
Hát ez is egy nagy cikk. Ezzel nem Titkeket fikázva, hanem a Cope-t.A Cadena Cope értesülései szerint a Paris-Saint Germain elnöke, Nasser Al-Khelaifi Madridban tartózkodik jelenleg is. Ezzel egyből beindultak a spekulációk, a zsurnaliszták szerint a PSG elnöke a Di María-transzfert zárhatja le, de Verratti átigazolása is szóba kerülhet, miután nem sikerült jobb kontraktust kiharcolnia magának a francia klubjával szemben. Forrás: Madridom.hu
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. július 12., szombat 10:39
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2014. július 12., szombat 10:24
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 11., péntek 22:40
én kissé kurvára sokkal technikásabb vagyokcsabi* írta:bajner te vagy az?hehe írta:magyarországi fotballal nem foglalkozom.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 11., péntek 22:37
bajner te vagy az?hehe írta:magyarországi fotballal nem foglalkozom.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 11., péntek 22:32
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 11., péntek 22:28
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem