BT sport advertje a kövi szezonra. Londonban nagy fellázadás van

HozzászólásSzerző: sucre » 2014. július 13., vasárnap 10:56
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 12., szombat 12:14
valamiért némethkrisztina jutott eszembewxyz írta:ziro4vr írta: Kb annyira istenítik a szerbek, mint Halilovicot a horvátok
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 12., szombat 12:08
Nem, ott lefele kell kerekiteni.Realista24 írta:Akkor Suarez 94 millió euró volt ezek szerint?
Na jo, most k.rvara meglepodtem.mindorokke_barca írta:ezek szerint igen.Realista24 írta: Akkor Suarez 94 millió euró volt ezek szerint?
Na igen, csak ezzel sajat maguknak okoznanak kart, mivel meg akarnak igazolni es az elado klubbok pontosan tudnak hogy mennyit kerhetnek el egy jatekosert, mert a poolnak van penze.tucsoki írta:A legtisztább az lenne ha a Pool kidobna egy közleményt "ennyit kaptunk" címmel, nem értem mire várnak...
Nem lehet hogy a portugaloknal ez kotelezo?BBeno írta:Ilyen kozlemenyek alapjan eskuszom a benfica a legkorrektebb klub a vilagon. Mindig kiadnak egy hivatalos pdf-et hogy ki mennyiert hogy ment vagy jott. Ket pelda most garay es anno angel. Nagyon szepen leirtak az egesz tortenest.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 12., szombat 11:56
Egy kpst már vettek, Cant a Bayertől.ziro4vr írta:A mélyebb keret meglesz a poolnal, de nekem ez olyan tottenham style kicsit..a sztàr távozása után jön pár közepes/jó játékos, valaki úgyis beválik majd. Egy belső kps se ártana szeritem, az a henderson-gerrard páros nem olyan halálos.
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. július 12., szombat 11:34
azért más, mert míg a spursnél nemvolt egy másik értelmes játékos se edző, addig nálunk mindkettő megvan. Sturridge pl. a pl-ben a 2. legtöbb gólt lőtte, továbbá cou, sterling, sakho mind értelmes játékos, akik fiatalok és lehet rájuk építeni. eddig jött can a kp-ra, lallana a kp-ra / elől, lambert cserének. Kinéz Markovic, meg Origi is (bár ő egy évig visszamegy a Lille-be).A mélyebb keret meglesz a poolnal, de nekem ez olyan tottenham style kicsit..a sztàr távozása után jön pár közepes/jó játékos, valaki úgyis beválik majd. Egy belső kps se ártana szeritem, az a henderson-gerrard páros nem olyan halálos.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 12., szombat 10:59
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. július 12., szombat 10:43
HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. július 12., szombat 10:24
Téged ismervén pedig simán eltudnád intézni ezt is..Egyébként különösebben engem sem érdekel, mert akinek valóban az orra alá dugnám (katalán vezetőség, Piqué, Dani Alves és társai) annak úgysem tudomPedig de jó lenne
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 12., szombat 10:16
Fabregas átigazolásánál az Arsenaltól, volt egy ilyen vita, még a madridistán. Az egyik tagotok képes volt az angol wikipédiát pár percre átszerkeszteni és úgy belinkelni bizonyításként hogy mennyit fizettünk érte.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 12., szombat 10:14
Ezzel nincs semmi baj. Azzal van, hogy Ti szoktátok mindig mondogatni, hogy Ti ilyeneket mindig elárultok a tagoknak, meg stb..Ezzel van a baj, hogy segget csináltok a szájatokból.mindorokke_barca írta:Én nem vélem sehogysem, mert nem érdekel. Amíg nem kötelezik a klubokat minden transfer pontos díjának a nyilvánosságra hozatalára, addig mindenki csak találgat és úgy matekozik, hogy a lelkének jobban hangzodjon. Csak nem szeretem ha eladásainknál a legolcsóbb megjelent árat vesszük készpénznek, vásárlásnál meg a legdrágábbat, mert az nyilvánvalóan komolytalan.Realista24 írta:
Felírtalak, (talán) az egyetlen (Barcás) aki így véli.
Fabregas átigazolásánál az Arsenaltól, volt egy ilyen vita, még a madridistán. Az egyik tagotok képes volt az angol wikipédiát pár percre átszerkeszteni és úgy belinkelni bizonyításként hogy mennyit fizettünk érte.![]()
![]()
Meg ezzel sem kellene újat mondanom, de az átigazolási díj nem egyenlő azzal amit a klubok valójában kiadnak, a másik oldalon meg meg is kapnak egy játékosért. Ez mindig 3 különböző összeg, nem kevés eltéréssel, milliókról beszélünk. Aláírási díjak, korábbi klub, nevelőegyesület stb stb... mindig folynak a milliók. Aztán jön az elfogulatlan, mindig objektív szurkoló és leszűri magának a legjobban hangzó összeget, és onnantól az a tény
HozzászólásSzerző: mindorokke_barca » 2014. július 12., szombat 10:11
Én nem vélem sehogysem, mert nem érdekel. Amíg nem kötelezik a klubokat minden transfer pontos díjának a nyilvánosságra hozatalára, addig mindenki csak találgat és úgy matekozik, hogy a lelkének jobban hangzodjon. Csak nem szeretem ha eladásainknál a legolcsóbb megjelent árat vesszük készpénznek, vásárlásnál meg a legdrágábbat, mert az nyilvánvalóan komolytalan.Realista24 írta:
Felírtalak, (talán) az egyetlen (Barcás) aki így véli.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 12., szombat 9:42
Valószínűleg úgy egyeztek meg velük, hogy nem közlik le Suarez valós áráttucsoki írta:A legtisztább az lenne ha a Pool kidobna egy közleményt "ennyit kaptunk" címmel, nem értem mire várnak...
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. július 12., szombat 9:29
+1mindorokke_barca írta:ezek szerint igen.Realista24 írta:
Akkor Suarez 94 millió euró volt ezek szerint?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 12., szombat 9:25
Felírtalak, (talán) az egyetlen (Barcás) aki így véli.mindorokke_barca írta:ezek szerint igen.Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 12., szombat 9:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 12., szombat 9:22
HozzászólásSzerző: mindorokke_barca » 2014. július 12., szombat 9:21
ezek szerint igen.Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 12., szombat 9:19
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 12., szombat 9:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 12., szombat 9:12
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem