Téged ismervén pedig simán eltudnád intézni ezt is..Egyébként különösebben engem sem érdekel, mert akinek valóban az orra alá dugnám (katalán vezetőség, Piqué, Dani Alves és társai) annak úgysem tudomPedig de jó lenne

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. július 12., szombat 10:24
Téged ismervén pedig simán eltudnád intézni ezt is..Egyébként különösebben engem sem érdekel, mert akinek valóban az orra alá dugnám (katalán vezetőség, Piqué, Dani Alves és társai) annak úgysem tudomPedig de jó lenne
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 12., szombat 10:16
Fabregas átigazolásánál az Arsenaltól, volt egy ilyen vita, még a madridistán. Az egyik tagotok képes volt az angol wikipédiát pár percre átszerkeszteni és úgy belinkelni bizonyításként hogy mennyit fizettünk érte.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 12., szombat 10:14
Ezzel nincs semmi baj. Azzal van, hogy Ti szoktátok mindig mondogatni, hogy Ti ilyeneket mindig elárultok a tagoknak, meg stb..Ezzel van a baj, hogy segget csináltok a szájatokból.mindorokke_barca írta:Én nem vélem sehogysem, mert nem érdekel. Amíg nem kötelezik a klubokat minden transfer pontos díjának a nyilvánosságra hozatalára, addig mindenki csak találgat és úgy matekozik, hogy a lelkének jobban hangzodjon. Csak nem szeretem ha eladásainknál a legolcsóbb megjelent árat vesszük készpénznek, vásárlásnál meg a legdrágábbat, mert az nyilvánvalóan komolytalan.Realista24 írta:
Felírtalak, (talán) az egyetlen (Barcás) aki így véli.
Fabregas átigazolásánál az Arsenaltól, volt egy ilyen vita, még a madridistán. Az egyik tagotok képes volt az angol wikipédiát pár percre átszerkeszteni és úgy belinkelni bizonyításként hogy mennyit fizettünk érte.![]()
![]()
Meg ezzel sem kellene újat mondanom, de az átigazolási díj nem egyenlő azzal amit a klubok valójában kiadnak, a másik oldalon meg meg is kapnak egy játékosért. Ez mindig 3 különböző összeg, nem kevés eltéréssel, milliókról beszélünk. Aláírási díjak, korábbi klub, nevelőegyesület stb stb... mindig folynak a milliók. Aztán jön az elfogulatlan, mindig objektív szurkoló és leszűri magának a legjobban hangzó összeget, és onnantól az a tény
HozzászólásSzerző: mindorokke_barca » 2014. július 12., szombat 10:11
Én nem vélem sehogysem, mert nem érdekel. Amíg nem kötelezik a klubokat minden transfer pontos díjának a nyilvánosságra hozatalára, addig mindenki csak találgat és úgy matekozik, hogy a lelkének jobban hangzodjon. Csak nem szeretem ha eladásainknál a legolcsóbb megjelent árat vesszük készpénznek, vásárlásnál meg a legdrágábbat, mert az nyilvánvalóan komolytalan.Realista24 írta:
Felírtalak, (talán) az egyetlen (Barcás) aki így véli.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 12., szombat 9:42
Valószínűleg úgy egyeztek meg velük, hogy nem közlik le Suarez valós áráttucsoki írta:A legtisztább az lenne ha a Pool kidobna egy közleményt "ennyit kaptunk" címmel, nem értem mire várnak...
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. július 12., szombat 9:29
+1mindorokke_barca írta:ezek szerint igen.Realista24 írta:
Akkor Suarez 94 millió euró volt ezek szerint?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 12., szombat 9:25
Felírtalak, (talán) az egyetlen (Barcás) aki így véli.mindorokke_barca írta:ezek szerint igen.Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 12., szombat 9:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 12., szombat 9:22
HozzászólásSzerző: mindorokke_barca » 2014. július 12., szombat 9:21
ezek szerint igen.Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 12., szombat 9:19
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 12., szombat 9:15
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 12., szombat 9:12
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 12., szombat 9:10
Két lehetőséget látok:BBeno írta:Chelsea is beszallt a khediraert folyo harcba viszont 10 millioert vinnek rabiotot is a psgtol. Nem tudom jose hova akar ennyi kpst. Mert meg pogbaval is szoba hoztak. Na most ennyi kps tuti nem erkezik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 12., szombat 9:07
Akkor Suarez 94 millió euró volt ezek szerint?mindorokke_barca írta:35 millió font.alexoxladjackoxi írta: Alexis 35 millió euró volt.
http://www.bbc.com/sport/0/football/28177987
HozzászólásSzerző: mindorokke_barca » 2014. július 12., szombat 9:04
35 millió font.alexoxladjackoxi írta: Alexis 35 millió euró volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 12., szombat 8:44
Pogba csak Londonba látogatott, egy bambis pólóbanhehe írta:mangala 40 milla to mancity.
pogba meg a cselszinél volt ma állítólag....
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 12., szombat 8:42
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 12., szombat 0:21
lehet csak pár tippet kért moutól az fm14hez, cselszivel tolja a fiuhehe írta:mangala 40 milla to mancity.
pogba meg a cselszinél volt ma állítólag....
HozzászólásSzerző: Pipita » 2014. július 11., péntek 23:49
Ezeknek amúgy rengeteg értelme van.5. Nem játszhat jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen
6. Nem látogathat beteg gyerekeket a csapat többi tagjával
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem