Kommentáld a híreket
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Higuaín a twitterén:
"Se merecen lo mejor de corazon y gracias por estar siempre ahi .Exitos y abrazos."
"A legjobbat érdemlitek, köszönöm, hogy végig velem voltatok. Pacsi, ölelés!"
"Se merecen lo mejor de corazon y gracias por estar siempre ahi .Exitos y abrazos."
"A legjobbat érdemlitek, köszönöm, hogy végig velem voltatok. Pacsi, ölelés!"
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Erre ne vegyél mérget..így se lesz olcsó.Még szerencse, hogy most nem nagy mert akkor irreális áron jönne.
Árban hasonló kaliber,mint Neymar,csak kisebb marketing értékkel,ezért valamivel ebből a szempontból nagyobb kockázat,mint a brazíl.
Az már más kérdés,hogy szakmailag lehet jobb,mint Neymar.
- RealMadridFanatic
A walesinek egy baja van,nem nagy a marketing értéke
Igen, most szerintem sem kiemelkedő marketing szempontból, de ha tényleg tartja ezt a fejlődésütemet, de legalább a mostani szintet hozza stabilan, és mindezt egy topklubban, ahol esetleg címek is társulnak a jó szerepléshez, akkor változhat ez.ha jön meg fog az neki is nőni elég takarosan 1-2 éven belül
Ha Messivel képesek alsónacit reklámozni, akkor minden lehetséges.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak nekik a padra kéne, nekünk meg az első sorba. De nekem az is jó ha Zidane talál valakit a franciáktól vagy az araboktól vagy Új-Zélandból...csak jöjjön valaki.R.M.C.F írta: S mi lenne ha mi találnánk valakit nem a BM? Akkor még spórolhatnánk 20 millió eurot is..
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Géci írta:Még szerencse, hogy most nem nagy mert akkor irreális áron jönne. Abban biztos vagyok, hogy ha jön meg fog az neki is nőni elég takarosan 1-2 éven belülR.M.C.F írta:A walesinek egy baja van,nem nagy a marketing értéke,mint pl egy neymar euromilliókat hoz a konyhára évente,addig bale jelentősen kevesebbet.
Ezen az árszinten ez a döntő.
Nem lesz olcsó,sőt drága lesz,mert ő a legjobb egész angliában.....meg a fiatalok között is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
De Rossi >>> Khedira
Lehetne jobb megoldás is, DE:
Ha viszonylag olcsón hozható akkor nem kérdés. Lassan kifogyunk az alternatívákból.
Lehetne jobb megoldás is, DE:
Ha viszonylag olcsón hozható akkor nem kérdés. Lassan kifogyunk az alternatívákból.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Még szerencse, hogy most nem nagy mert akkor irreális áron jönne. Abban biztos vagyok, hogy ha jön meg fog az neki is nőni elég takarosan 1-2 éven belülR.M.C.F írta:A walesinek egy baja van,nem nagy a marketing értéke,mint pl egy neymar euromilliókat hoz a konyhára évente,addig bale jelentősen kevesebbet.

-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
S mi lenne ha mi találnánk valakit nem a BM? Akkor még spórolhatnánk 20 millió eurot is..bayern simán találna a helyére vkit.

-
numberone1 írta:Bale nem egyezett meg a Tott-al. Ebbol igazolas lesz, a kerdes menniert.
Igen, én is úgy gondolom. Nagyot fognánk vele.
A walesinek egy baja van,nem nagy a marketing értéke,mint pl egy neymar euromilliókat hoz a konyhára évente,addig bale jelentősen kevesebbet.
Talán még meg sem született deRossi de már akkor is ide akarta "igazolni" a média....minden nyáron vele kelnek......a hírek szerint Ancelotti De Rossit, a Roma kapitányát szemelte ki Xabi Alonso helyére.
Kezdték pirloval, majd most mennek rá derossira........lesz ebből még balotelli is figyeljétek meg.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
De Rossi idén 30, de amúgy se kéne, beleszürkült olaszhonba, meg elvan ott ő a kis szemétdombján. Khedira maradhat is felőlem, a bajnokik 70%-án igazából mindegy, csak egy barca vagy bayern ellen ne rohangásszon nekem Ronciék vonalában. Gustavora rámennék, bayern simán találna a helyére vkit.
Nem illik.
A mezekkel mivan? Elvileg már kiderült, nem?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Xabi is annyi volt, mikor leigazoltuk Liverpool-tól, 3-4 jó éve simán lehetne. Más kérdés, hogy rá semmi esélyt nem látok, ő örökre farkas maradGaborone1 írta:ez meg mi???? nem rossz de 28 évesen erre a posztra én már nem hoznám ide, 2-3 évvel ezelőtt két kezem össze tettem volna érte.Miután a klub vezetősége megértette, hogy Verrati eladásáról nem tárgyal a PSG, a hírek szerint Ancelotti De Rossit, a Roma kapitányát szemelte ki Xabi Alonso helyére.
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Visszaolvastam a fórumban és nagyon ritkán látni ilyen jól megfogalmazott és tényleg megszívlelendő gondolatokat, függetlenül attól, hogy Khedira-t én egyből dobnám innen a fenébe! Sztem ne add fel, öröm volt olvasni a sorokat és hogy kicsit szakmába is belemásztunkMatt009 írta:Jah mert az ellenérv, hogy sutabutaidekevésafrancia5osztálykiesőhelyezettvkpjánakazuncsitesójaisjobbnálahaeztnemlátodmenjhorgászni....minek ervelni, minek ervelni. jossz itt a tegnapi v hetfoi hozzaszolasaiddal amire volt rengeteg ellenerv, de ugyanugy lokod a hulyesegeket.
Mert kb. ilyen szintű ellenérvek mentek. Én nem azt vitatom, hogy nincs Khediránál jobb opció, csak azt vitatom, hogy lényegesen kevesebb a jobb opciók száma, mint azt itt sokan hiszik.
És elegem van már abból a naív gondolkodásból, hogy dobjunk ki 1-2 bűnbakot aztán megoldódik minden. Ráadásul abból is elegem van, hogy 20 milliószor meg kell gondolnom, hogy mit írok le, mert a sok csőcselék egy félrefogalmazott félmondaton ugrál, pattog, döcög, s közben a mondanivalóm lényegét fel sem fogják, vagy magasról leszarják, mert őket csak a félresikerült félmondat érdekli. Mert az ő lelkiüdvüket csak az a kibaszott félmondat zavarja. Az egész Khedirás dolog onnan indult, hogy írtam egy hsz-t, amiben írtam 1-2 példát egy bizonyos jelenségre, ami régóta zavar itt ezen a fórumon (s a túlzott Khedira utálat is egy ebből kiinduló circulus vitiosus eredménye), majd nem a jelenség érdekelte a velem vitatkozókat, hanem azért támadtak, mert Khedirát nem mocskos söpredéknek állítottam be, hanem megjegyeztem, hogy ő itt egy kicsit alul értékelt, és az ő lecserélése még nem oldja meg az fő a problémát. Erre jöttek a sutabutastb...
De a mondanivalóm lényege abban a hsz-ben nem Khedira volt. Az csak egy példa volt a sok közül.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
ez meg mi???? nem rossz de 28 évesen erre a posztra én már nem hoznám ide, 2-3 évvel ezelőtt két kezem össze tettem volna érte.Miután a klub vezetősége megértette, hogy Verrati eladásáról nem tárgyal a PSG, a hírek szerint Ancelotti De Rossit, a Roma kapitányát szemelte ki Xabi Alonso helyére.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na de Khedira játszatása is benne van a problémába vastagon,mert egy kulcspozícióban szereplő játékos,hogy a csapata leggyengébje legyen...
Másfelől senki se mondta rá hogy söpredék,vagy hasonló lenéző jelzőket,csak egyszerűen megmondták hogy rossz.Hogy gyenge.És ha lecserélnék valami labdabiztosabb arcra,akkor nagyban javulhatna a játék.És,ha sokan mondják ezt,az még nem jelenti azt hogy birkák és mennek a kolomp után.Lehet hogy szimplán mindenkinek feltünik,mennyire kilóg az amúgy sem acélos társaságból(tisztelet a kivételnek)
És végül...azt írod Matt,hogy csak kiszedik az emberek a mondanivalódból,ami nekik tetszik,de nem nézik a kerek egészet...
Neked,meg nekem,volt egy vitánk a minap.Ott viszont,bárhogy írtam le,neked egyvalami jött le:hogy istenítem a galaktikusokat...pedig a hsz koránt sem erről szólt.Akkor asszem futballnyelven szólva,1-1
De ami a lényeg,máshogy látod te,meg máshogy látja más,de ha megpróbálod ráerőszakolni a népekre a véleményed,az kontra-produktív is lehet,arra csak rámész idegileg :-) peace
Másfelől senki se mondta rá hogy söpredék,vagy hasonló lenéző jelzőket,csak egyszerűen megmondták hogy rossz.Hogy gyenge.És ha lecserélnék valami labdabiztosabb arcra,akkor nagyban javulhatna a játék.És,ha sokan mondják ezt,az még nem jelenti azt hogy birkák és mennek a kolomp után.Lehet hogy szimplán mindenkinek feltünik,mennyire kilóg az amúgy sem acélos társaságból(tisztelet a kivételnek)
És végül...azt írod Matt,hogy csak kiszedik az emberek a mondanivalódból,ami nekik tetszik,de nem nézik a kerek egészet...
Neked,meg nekem,volt egy vitánk a minap.Ott viszont,bárhogy írtam le,neked egyvalami jött le:hogy istenítem a galaktikusokat...pedig a hsz koránt sem erről szólt.Akkor asszem futballnyelven szólva,1-1

De ami a lényeg,máshogy látod te,meg máshogy látja más,de ha megpróbálod ráerőszakolni a népekre a véleményed,az kontra-produktív is lehet,arra csak rámész idegileg :-) peace
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Jah mert az ellenérv, hogy sutabutaidekevésafrancia5osztálykiesőhelyezettvkpjánakazuncsitesójaisjobbnálahaeztnemlátodmenjhorgászni....minek ervelni, minek ervelni. jossz itt a tegnapi v hetfoi hozzaszolasaiddal amire volt rengeteg ellenerv, de ugyanugy lokod a hulyesegeket.
Mert kb. ilyen szintű ellenérvek mentek. Én nem azt vitatom, hogy nincs Khediránál jobb opció, csak azt vitatom, hogy lényegesen kevesebb a jobb opciók száma, mint azt itt sokan hiszik.
És elegem van már abból a naív gondolkodásból, hogy dobjunk ki 1-2 bűnbakot aztán megoldódik minden. Ráadásul abból is elegem van, hogy 20 milliószor meg kell gondolnom, hogy mit írok le, mert a sok csőcselék egy félrefogalmazott félmondaton ugrál, pattog, döcög, s közben a mondanivalóm lényegét fel sem fogják, vagy magasról leszarják, mert őket csak a félresikerült félmondat érdekli. Mert az ő lelkiüdvüket csak az a kibaszott félmondat zavarja. Az egész Khedirás dolog onnan indult, hogy írtam egy hsz-t, amiben írtam 1-2 példát egy bizonyos jelenségre, ami régóta zavar itt ezen a fórumon (s a túlzott Khedira utálat is egy ebből kiinduló circulus vitiosus eredménye), majd nem a jelenség érdekelte a velem vitatkozókat, hanem azért támadtak, mert Khedirát nem mocskos söpredéknek állítottam be, hanem megjegyeztem, hogy ő itt egy kicsit alul értékelt, és az ő lecserélése még nem oldja meg az fő a problémát. Erre jöttek a sutabutastb...
De a mondanivalóm lényege abban a hsz-ben nem Khedira volt. Az csak egy példa volt a sok közül.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mármint Varane-t..Először majd Pepét vagy Ramost győzze le (élje túl), aztán foglalkozhat Zselével

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Először majd Pepét vagy Ramost győzze le (élje túl), aztán foglalkozhat Zselével“Cristiano motivációt jelent. Ő egy hihetetlen játékos, egy szupersztár, megtiszteltetés lesz ellene játszani. Remélem, hogy képes leszek legyőzni” – nyilatkozta Neymar.

- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Szerintem nem vagy merész,ha jön Carvajal,akkor esetleg Arbeloa is be tud ugrani Marcelo helyett,Nacho is lehoz egy hasonló szintet,ha elkerülik Marcelot a sérülések a komolyabb meccseken úgyis ő fogja tolni,sörmeccseken meg szerintem elbír a csapat egy Nachot vagy Arbeloát a védelem bal oldalán.MorataMartin írta:Ha elmegy Coentrao akkor én nem hoznék balhátvédet, hanem Nachot lenne Marcelo mögé. Vagy túl merész vagyok?
Plusz ha leigazoljuk Balet ő is be tud ugrani balhátvédnek esetlegesen, ne felejtsük,hogy onnan indult. Persze nem hiszem,hogy nagyon vissza vágyna arra a posztra,de az élet nem mindig kívánságműsor.

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ha elmegy Coentrao akkor én nem hoznék balhátvédet, hanem Nachot lenne Marcelo mögé. Vagy túl merész vagyok?