Én kérek elnézést.....tucsoki írta:Gyerekkora óta Barca szurkoló, így már simán alá lehet írni hogy saját nevelés...nagyi írta:Apa kezdődik........![]()
Két hét és echte katalán lesz a vámpír
Barcelona én így szeretlek![]()

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. július 12., szombat 9:18
Én kérek elnézést.....tucsoki írta:Gyerekkora óta Barca szurkoló, így már simán alá lehet írni hogy saját nevelés...nagyi írta:Apa kezdődik........![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 12., szombat 9:18
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 12., szombat 9:14
Gyerekkora óta Barca szurkoló, így már simán alá lehet írni hogy saját nevelés...nagyi írta:Apa kezdődik........![]()
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. július 12., szombat 9:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 12., szombat 9:08
És ténylegtucsoki írta:Eurobarca legújabb írásának a címe: "Alexis Sánchez, a saját nevelésű áldozat"Realista24 írta:Na, a Sport.es igazgatója elkezdte a népbutítást.
A Barcelona kevesebbet fizetett Suarezért, mint amit napvilágra hoztak.
Luis mindössze csak 38,5 millióba került a katalánoknak, mert le kell vonni Alexis árát belőle.
Ráadásul csak 81 milliót vesz alapul, amiből 42,5!!!-et kell levonni![]()
![]()
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 12., szombat 9:06
Eurobarca legújabb írásának a címe: "Alexis Sánchez, a saját nevelésű áldozat"Realista24 írta:Na, a Sport.es igazgatója elkezdte a népbutítást.
A Barcelona kevesebbet fizetett Suarezért, mint amit napvilágra hoztak.
Luis mindössze csak 38,5 millióba került a katalánoknak, mert le kell vonni Alexis árát belőle.
Ráadásul csak 81 milliót vesz alapul, amiből 42,5!!!-et kell levonni![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 12., szombat 8:43
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 12., szombat 3:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 11., péntek 23:00
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 11., péntek 22:04
Mar regebben is felvetettuk, hogy Xavi kioregesevel akar atveheti a helyet, mert jo meglatasai vannak es tud nagy labdakat is osztogatni.Anthony írta:Szerintem meg továbbra is kellett nekik egy csatár oda. Messi ebben a formában nem lesz csatár, szerintem át fog alakulni a játéka középpályássá, tud ő passzolni is rendesen, nem 50 gólt fog verni egy szezonban hanem "csak" 30-at, a többit elteszi Neymar meg a fogas.
Ha vesznek 1 darab védőt Piqé mellé Mascheranot visszatehetik a kp-ra, Buszkeccel ellesznek ők, kezd még Iniesta oszt kész.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 11., péntek 21:56
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 11., péntek 21:53
nagyon jó játékos Suárez, de 90 milliót már művészet elkölteni anélkül, hogy komolyan megerősödjenek. nekik most majdnem sikerült. ennél tényleg csak jobb helyre mehetett volna ez a töménytelen pénz, szóval én egyértelműen örülök a transzfernek.Buitre írta:hát én nem örülök, hogy odament. Kifejezetten kedvelem még a hollandiai időszaka óta, szar dolog lesz abban a bizonyos csíkos mezben látni
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. július 11., péntek 21:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 11., péntek 21:50
Róla biza, de csak 31 leszVanillaSky írta:A Valenciás Mathieuről van szó? Ő mennyi idős, 32? Meg mikor volt klasszis?Bár remélem igazat szólsz R31 és akkor pezsgőzésbe fogok.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 11., péntek 21:49
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 11., péntek 21:48
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 11., péntek 21:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 11., péntek 21:45
Jérémy Mathieu van képben, ő 20 körül van, de még lóg a levegőben az, hogy Alves távozik, így a helyére is kéne valaki. Illetve még néhány 40 milliós védő is képben van.VanillaSky írta:Szép-szép, de kik lesznek a védőjátékosok? Piqué nem igen lehet a védelem vezére, valószínűleg ők is látják, hogy kevés hozzá, Mascherano, Montoya? Ki? Vagy még dobnak egy kis aprót védőkre is (50-60 millió)?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 11., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 11., péntek 21:36
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem