Kommentáld a híreket
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
De Rossi idén 30, de amúgy se kéne, beleszürkült olaszhonba, meg elvan ott ő a kis szemétdombján. Khedira maradhat is felőlem, a bajnokik 70%-án igazából mindegy, csak egy barca vagy bayern ellen ne rohangásszon nekem Ronciék vonalában. Gustavora rámennék, bayern simán találna a helyére vkit.
Nem illik.
A mezekkel mivan? Elvileg már kiderült, nem?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Xabi is annyi volt, mikor leigazoltuk Liverpool-tól, 3-4 jó éve simán lehetne. Más kérdés, hogy rá semmi esélyt nem látok, ő örökre farkas maradGaborone1 írta:ez meg mi???? nem rossz de 28 évesen erre a posztra én már nem hoznám ide, 2-3 évvel ezelőtt két kezem össze tettem volna érte.Miután a klub vezetősége megértette, hogy Verrati eladásáról nem tárgyal a PSG, a hírek szerint Ancelotti De Rossit, a Roma kapitányát szemelte ki Xabi Alonso helyére.
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Visszaolvastam a fórumban és nagyon ritkán látni ilyen jól megfogalmazott és tényleg megszívlelendő gondolatokat, függetlenül attól, hogy Khedira-t én egyből dobnám innen a fenébe! Sztem ne add fel, öröm volt olvasni a sorokat és hogy kicsit szakmába is belemásztunkMatt009 írta:Jah mert az ellenérv, hogy sutabutaidekevésafrancia5osztálykiesőhelyezettvkpjánakazuncsitesójaisjobbnálahaeztnemlátodmenjhorgászni....minek ervelni, minek ervelni. jossz itt a tegnapi v hetfoi hozzaszolasaiddal amire volt rengeteg ellenerv, de ugyanugy lokod a hulyesegeket.
Mert kb. ilyen szintű ellenérvek mentek. Én nem azt vitatom, hogy nincs Khediránál jobb opció, csak azt vitatom, hogy lényegesen kevesebb a jobb opciók száma, mint azt itt sokan hiszik.
És elegem van már abból a naív gondolkodásból, hogy dobjunk ki 1-2 bűnbakot aztán megoldódik minden. Ráadásul abból is elegem van, hogy 20 milliószor meg kell gondolnom, hogy mit írok le, mert a sok csőcselék egy félrefogalmazott félmondaton ugrál, pattog, döcög, s közben a mondanivalóm lényegét fel sem fogják, vagy magasról leszarják, mert őket csak a félresikerült félmondat érdekli. Mert az ő lelkiüdvüket csak az a kibaszott félmondat zavarja. Az egész Khedirás dolog onnan indult, hogy írtam egy hsz-t, amiben írtam 1-2 példát egy bizonyos jelenségre, ami régóta zavar itt ezen a fórumon (s a túlzott Khedira utálat is egy ebből kiinduló circulus vitiosus eredménye), majd nem a jelenség érdekelte a velem vitatkozókat, hanem azért támadtak, mert Khedirát nem mocskos söpredéknek állítottam be, hanem megjegyeztem, hogy ő itt egy kicsit alul értékelt, és az ő lecserélése még nem oldja meg az fő a problémát. Erre jöttek a sutabutastb...
De a mondanivalóm lényege abban a hsz-ben nem Khedira volt. Az csak egy példa volt a sok közül.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, CR7, Kaká, Casillas, Raul, Ramos, Modric, Kroos
ez meg mi???? nem rossz de 28 évesen erre a posztra én már nem hoznám ide, 2-3 évvel ezelőtt két kezem össze tettem volna érte.Miután a klub vezetősége megértette, hogy Verrati eladásáról nem tárgyal a PSG, a hírek szerint Ancelotti De Rossit, a Roma kapitányát szemelte ki Xabi Alonso helyére.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Na de Khedira játszatása is benne van a problémába vastagon,mert egy kulcspozícióban szereplő játékos,hogy a csapata leggyengébje legyen...
Másfelől senki se mondta rá hogy söpredék,vagy hasonló lenéző jelzőket,csak egyszerűen megmondták hogy rossz.Hogy gyenge.És ha lecserélnék valami labdabiztosabb arcra,akkor nagyban javulhatna a játék.És,ha sokan mondják ezt,az még nem jelenti azt hogy birkák és mennek a kolomp után.Lehet hogy szimplán mindenkinek feltünik,mennyire kilóg az amúgy sem acélos társaságból(tisztelet a kivételnek)
És végül...azt írod Matt,hogy csak kiszedik az emberek a mondanivalódból,ami nekik tetszik,de nem nézik a kerek egészet...
Neked,meg nekem,volt egy vitánk a minap.Ott viszont,bárhogy írtam le,neked egyvalami jött le:hogy istenítem a galaktikusokat...pedig a hsz koránt sem erről szólt.Akkor asszem futballnyelven szólva,1-1
De ami a lényeg,máshogy látod te,meg máshogy látja más,de ha megpróbálod ráerőszakolni a népekre a véleményed,az kontra-produktív is lehet,arra csak rámész idegileg :-) peace
Másfelől senki se mondta rá hogy söpredék,vagy hasonló lenéző jelzőket,csak egyszerűen megmondták hogy rossz.Hogy gyenge.És ha lecserélnék valami labdabiztosabb arcra,akkor nagyban javulhatna a játék.És,ha sokan mondják ezt,az még nem jelenti azt hogy birkák és mennek a kolomp után.Lehet hogy szimplán mindenkinek feltünik,mennyire kilóg az amúgy sem acélos társaságból(tisztelet a kivételnek)
És végül...azt írod Matt,hogy csak kiszedik az emberek a mondanivalódból,ami nekik tetszik,de nem nézik a kerek egészet...
Neked,meg nekem,volt egy vitánk a minap.Ott viszont,bárhogy írtam le,neked egyvalami jött le:hogy istenítem a galaktikusokat...pedig a hsz koránt sem erről szólt.Akkor asszem futballnyelven szólva,1-1

De ami a lényeg,máshogy látod te,meg máshogy látja más,de ha megpróbálod ráerőszakolni a népekre a véleményed,az kontra-produktív is lehet,arra csak rámész idegileg :-) peace
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Jah mert az ellenérv, hogy sutabutaidekevésafrancia5osztálykiesőhelyezettvkpjánakazuncsitesójaisjobbnálahaeztnemlátodmenjhorgászni....minek ervelni, minek ervelni. jossz itt a tegnapi v hetfoi hozzaszolasaiddal amire volt rengeteg ellenerv, de ugyanugy lokod a hulyesegeket.
Mert kb. ilyen szintű ellenérvek mentek. Én nem azt vitatom, hogy nincs Khediránál jobb opció, csak azt vitatom, hogy lényegesen kevesebb a jobb opciók száma, mint azt itt sokan hiszik.
És elegem van már abból a naív gondolkodásból, hogy dobjunk ki 1-2 bűnbakot aztán megoldódik minden. Ráadásul abból is elegem van, hogy 20 milliószor meg kell gondolnom, hogy mit írok le, mert a sok csőcselék egy félrefogalmazott félmondaton ugrál, pattog, döcög, s közben a mondanivalóm lényegét fel sem fogják, vagy magasról leszarják, mert őket csak a félresikerült félmondat érdekli. Mert az ő lelkiüdvüket csak az a kibaszott félmondat zavarja. Az egész Khedirás dolog onnan indult, hogy írtam egy hsz-t, amiben írtam 1-2 példát egy bizonyos jelenségre, ami régóta zavar itt ezen a fórumon (s a túlzott Khedira utálat is egy ebből kiinduló circulus vitiosus eredménye), majd nem a jelenség érdekelte a velem vitatkozókat, hanem azért támadtak, mert Khedirát nem mocskos söpredéknek állítottam be, hanem megjegyeztem, hogy ő itt egy kicsit alul értékelt, és az ő lecserélése még nem oldja meg az fő a problémát. Erre jöttek a sutabutastb...
De a mondanivalóm lényege abban a hsz-ben nem Khedira volt. Az csak egy példa volt a sok közül.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mármint Varane-t..Először majd Pepét vagy Ramost győzze le (élje túl), aztán foglalkozhat Zselével

- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Először majd Pepét vagy Ramost győzze le (élje túl), aztán foglalkozhat Zselével“Cristiano motivációt jelent. Ő egy hihetetlen játékos, egy szupersztár, megtiszteltetés lesz ellene játszani. Remélem, hogy képes leszek legyőzni” – nyilatkozta Neymar.

- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Szerintem nem vagy merész,ha jön Carvajal,akkor esetleg Arbeloa is be tud ugrani Marcelo helyett,Nacho is lehoz egy hasonló szintet,ha elkerülik Marcelot a sérülések a komolyabb meccseken úgyis ő fogja tolni,sörmeccseken meg szerintem elbír a csapat egy Nachot vagy Arbeloát a védelem bal oldalán.MorataMartin írta:Ha elmegy Coentrao akkor én nem hoznék balhátvédet, hanem Nachot lenne Marcelo mögé. Vagy túl merész vagyok?
Plusz ha leigazoljuk Balet ő is be tud ugrani balhátvédnek esetlegesen, ne felejtsük,hogy onnan indult. Persze nem hiszem,hogy nagyon vissza vágyna arra a posztra,de az élet nem mindig kívánságműsor.

-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Ha elmegy Coentrao akkor én nem hoznék balhátvédet, hanem Nachot lenne Marcelo mögé. Vagy túl merész vagyok?
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Bale nem egyezett meg a Tott-al. Ebbol igazolas lesz, a kerdes menniert.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
nem lesz meglepetes csak szegyen.Matt009 írta:
Lesz majd nagy meglepi, ha Khedira jövőre is alapember lesz...

minek ervelni, minek ervelni. jossz itt a tegnapi v hetfoi hozzaszolasaiddal amire volt rengeteg ellenerv, de ugyanugy lokod a hulyesegeket. Valtig allitod, h neked van igazad....akkor minek ervelni.Lehet vele nem egyetérteni, csak tessék mellé érvelni.
Remelhetloeg Ancelotti nem fog hosszutavon Khediraval szamolni. Bedobja mint kezdot, es latszani fog, h meg egy Casemiro(akit nem tennek kezdobe) is elore lepes ettol a falabutol. Ancelottinak barhol is dolgozott eros kp-ja volt, remelem most is igy lesz. Alonsoval - Khediraval ez nem lesz meg.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Morientes, Figo, Higuain, Cristiano Ronaldo, Varane, Modric
Marcelo nagy kedvenc, rengeteget tesz a támadásainkhoz, és azért védelemben is sokat fejlődött. Tényleg más típusú játékos mint Roberto Carlos (eléggé hiányoznak az irreálisan csavart löketei, az ollózós felszabadításai és azok a bedobások amire még a Stoke City-ben is csettintenének egyet a drukkerek két köpés között) nem hiszem hogy annyira meghatározó játékossá válna a posztján, de van még benne potenciál.Toky írta: Vagyis akkor Callejón is visszazár. Az már két kivétel!![]()
Marcelotól nem is fogsz olyan sprinteket látni, mint Roberto Carlostól. Elég ha ránézel RC combjára. Ő veszett gyors volt. Marcelo nem az. Alonso és Ramos általában jól zárnak mögötte, de a labda visszaszerzéséhez az is kéne, hogy Ronaldo is letámadjon. Meg ha nem Modric van ott, akkor Özil is, legalább a passzsávot zárja középen. Ez nincs meg, vagy nagyon ritkán, így egy bepassz középre, onnan indul a szélsőnek kifele, Marcelo meg nem egy RC féle sprinter.
Cserébe Marcelo szerintem sokkal jobban cselez, és szervez. Bár bevallom, nem láttam Roberto Carlost túl sokat játszani.
Lehet belőle egy hasonló legenda, mint RC, csak más stílusban.
Szerintem alap, hogy cserélünk ennyi embert. Illetve remélem..Én Xabit is kiraknám igazából,de ha kap két embert maga mellé a középpályára, akkor még esetleg alkothat.Nagyon okos dolgokat írtál ebben a pár sorban. De a kiemelésnél látszik, hogy te már mindjárt 3 embert kicserélnél a gálakezdőből.
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem hiszem, hogy robbantani kéne. Alonso még itt lesz egy évig. Az Ő alternatíváját/utódját kell(ene) már idén megtalálni, és a szezont nyomhatnák felesben. Így az új igazolás is szokhatná a csapatot, ami igen fontos lenne ha már az első úgyis egy tanulóév lesz mindenkinek.Anthony írta:(mondjuk sajnos Perez nem fogja az egész középpályát felrobbantani szerintem)
Másik az Alonso és utódjának a párja, ide jönne Vidal/Pogba, Gündogan nem tudom milyen lenne itt. Ide is kell igazolni.
Előttük meg Modric, aki ha pihen vagy sérült/eltiltott, játszhat helyette Özil azon a poszton (persze más játékstílusban), vagy egy kis szerkezetváltással:
Alonso utód_____Vidal (csak azért is

__________Alonso
Illetve én a kisebb meccseken elnézegetném ott Alexet a Castillából, hogy mit tud.
Ez két igazolás, meg Alex. (Úgy vettem, hogy Casemiro már itt van "Vidal" cseréjének.) Nekem ez nem tűnik akkora robbantásnak. Inkább reform. :-)
Volt egy nyilatkozata, hogy Ő ilyen "szeleburdi" volt, csak Mourinho helyrerakta. Azóta lett igazából támadó középpályás, amióta Mourinho látványosan "levette a kezét a csapatról". Azóta senki nem mondja meg Neki mit csináljon. De ez nem is a játékostársak dolga.realistahuni írta:Akkor még kevésbé volt a csapat terhére, mikor ténylegesen ezt csinálta. Mostanában ebben az árnyék ék(vagy valami hasonló) szerepben, ahol ő van, közvetlenül a támadók mellett...hát mit is mondjak...több mint szánalmas, aztán nem tudom ez a drága unikum egyik titkos fegyvere volt-e, vagy egyszerűen mindenki annyira fél a tuniszi csákknorrisztól, hogy nem mernek rászólni, hogy játszál már a saját posztodon öcsém...ő azt tudja, hogy lezónázza a passzsávokat, és a megszerzett labdát lepsszolja a legközelebbi embernek
Vagy lehet Mourinho így akarja megmutatni Fergussonnak, hogy hiba volt Őt nem fogni.

Vagyis akkor Callejón is visszazár. Az már két kivétel!Ryel írta:Igen Di Mariá a kivétel aki erősíti a szabályt, nagyon kedvelem ezért, de van egy Ronaldó akinek 1-2 meccset kivéve még alibizni is derogál hogy pressingel plusz egy Marcelo aki ugyan nagyon jól támogat, de nem sokszor lehet tőle olyat látni mint Robi Carlostól, hogy egy százméteres sprintet kivágva szereli a kontrát.Ha nem Di Mariá játszik akkor a másik oldalon meg figyelhetjük ahogy Callejón vagy Özil nézi távolról hogy szerencsétlenkedik Arbeola vagy ami rosszabb hogy visszfutnak teljes lendületből és középre szabadítanak fel.Toky írta:Ezt most gondold át még egyszer. Ronaldo kisebb csapatok ellen nem szokott, ez tény. De di María mindig visszarohan. Van hogy az alapvonalig visszazár, mintha 5-2-3-at játszanánk, és Ő lenne a jobb bekk.

Marcelotól nem is fogsz olyan sprinteket látni, mint Roberto Carlostól. Elég ha ránézel RC combjára. Ő veszett gyors volt. Marcelo nem az. Alonso és Ramos általában jól zárnak mögötte, de a labda visszaszerzéséhez az is kéne, hogy Ronaldo is letámadjon. Meg ha nem Modric van ott, akkor Özil is, legalább a passzsávot zárja középen. Ez nincs meg, vagy nagyon ritkán, így egy bepassz középre, onnan indul a szélsőnek kifele, Marcelo meg nem egy RC féle sprinter.
Cserébe Marcelo szerintem sokkal jobban cselez, és szervez. Bár bevallom, nem láttam Roberto Carlost túl sokat játszani.
Lehet belőle egy hasonló legenda, mint RC, csak más stílusban.
Kössz, de ez a középpálya benne van az aláírásomban is.Matt009 írta:Nagyon okos dolgokat írtál ebben a pár sorban. De a kiemelésnél látszik, hogy te már mindjárt 3 embert kicserélnél a gálakezdőből. Én pont erre akartam rámutatni. Lehet, hogy kicsit túlságosan is a védelmembe vettem Khedirát, de én csak erre akartam rávilágítani kezdetektől fogva. Egy Khedira-akárki csere nem elég.

Amúgy az én szemeben Modric már kezdő, szóval az a 2 inkább egy. Persze Özilt is lecserélném, de Ő Modric miatt már a jobb szélen nyomja. :-)
Nem egy volt az, és nem is kettő. És nem csak akkor, amikor jobb oldali védőt játszott.Matt009 írta:Jah kb. meccsenként 1x tényleg ezt csinálta. De nem az egész meccsen. Könnyű a negatív dolgokra emlékezni.Lass támadásban ugyanazt csinálta, mint most di María
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Látom hehe te semmit nem fogtál fel abból, amit leírtam. Nem fogom még1x leírni. Téged soha semmiről nem lehetett meggyőzni, mert van egy elképzelésed a dolgokról, és nem vagy hajlandó beismerni a tévedésed.hehe írta:ne mondd már Matt, hogy nem lenne jobb csapatunk, ha sahin helyett vidalt hozzuk például. vagy anno diarra helyett essient. és nem is folytatom a sort inkább.
most itt lenne a lehetőség hozni pl egy gündogant, aki középső kp-s és labdabiztos, technikás, okos, kétlábas, gyors játékos. be is baszna, ha nem lenne ez előrelépés egy kedirával szemben.
azt se mondja senki, hogy egy normális védekezni tudó kp-st nem tudunk venni, akár olcsón a franciáktól vagy bárkit, aki fizikumban és adottságokban jobb, mint kedira.
aki nekem ezt mondja, az menjen horgászni.
akkor jövőre se nyerünk lófaszt se.Lesz majd nagy meglepi, ha Khedira jövőre is alapember lesz...
Nem tudom, hány BVB meccset néztél meg egyáltalán, hány meccsből szűrted le ezt a Gündoganos dolgot. De nem is ezzel a véleményeddel van baj, mert többé kevésbé igazat is adok. Csak azt nem értem, hogy ha neked jelenleg ez a szint, akkor 2 évvel ezelőtt Sahint miért nem éltetted ugyanúgy, mert mert véleményem szerint ez a Gündogan az akkori Sahin szint, vagy inkább alatta van.
A Sahin helyett Vidal jobb lett volna. Ezt senki nem vitatja, pláne utólag, de sztem akkoriban se nagyon vitattuk.
Az előrelépés alatt meg kérdés, mit értünk? Azt, hogy egy szemre látványosabb, tetszetősebb figura játszik a kp közepén? Vagy azt értjük alatta, hogy a csapatunk képes lesz a jelenlegi legmagasabb szinten lévő csapatokkal felvenni a kp-n a harcot (Mert a nem szűk elittel, eddig is felvettük). Ha az előbbi, akkor előrelépés. Ha utóbbi, akkor azt mondom, hogy nem lesz előrelépés.
Horgászni meg az menjen, aki csak annyit lát a vkp posztból, hogy védekezni tud, és jó fizikai adottságokkal rendelkezzen. Ilyen alapon minden francia jött ment jó lenne Khedira helyett. De nem ez a helyzet. Leírtam, hogy miért olvass vissza.
Jah kb. meccsenként 1x tényleg ezt csinálta. De nem az egész meccsen. Könnyű a negatív dolgokra emlékezni.Lass támadásban ugyanazt csinálta, mint most di María
Nagyon okos dolgokat írtál ebben a pár sorban. De a kiemelésnél látszik, hogy te már mindjárt 3 embert kicserélnél a gálakezdőből. Én pont erre akartam rámutatni. Lehet, hogy kicsit túlságosan is a védelmembe vettem Khedirát, de én csak erre akartam rávilágítani kezdetektől fogva. Egy Khedira-akárki csere nem elég.Tényleg mindegy, hogy ki szerzi meg. De meg kéne szerezni. Nézzük a mostani gálakezdőt középpályától felfele. Alonso, lassú ahhoz, hogy labdáshoz odaérjen. Megvárja, míg a labda (emberestül vagy nélküle) ér oda. Kiválóan zárja a passzsávokat (messze jobban, mint Khedira) és mellé jól is szerel. Khedira, hát Ő nem igen szerel (persze azért előfordul meccsenként 1-2-szer, illetve párszor lekapcsol egy passzt, de ez kevés), Özil ő... őt hagyjuk, Ronaldo sem igen szokott labdát szerezni, Benzema hajtja az ellenfelet, de eléggé egyedül van, Higuaín az, aki néha lekapcsol egy passzt, vagy az ellenfél megajándékozza egy labdával, mint a Dortmund meccsen, végül di María az, aki visszazár, és viszonylag sokszor szerel. De többször adja el.
Ha fenn akarjuk tartani a labdát az ellenfél térfelén, akkor hatékonyabb letámadás és labdaszerzés kell, Özil helyett Modric, di María helyett aki kevesebbet szór el, és igen, Khedira helyett is kell valaki, aki visszatudja szerezni. Mert aki zónázik, és levadássza a passzokat, az Alonso lesz ebben a rendszerben.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Morientes, Figo, Higuain, Cristiano Ronaldo, Varane, Modric
Isten mentsen hogy 4-4-2-t vagy 3-5-1-et játszunk.Anthony írta: Csak így hirtelen: nem nagyon játszodtunk mi 4-4-2-őt, a 3-5-1-es felállásodban kicsit kevés ember van, Agüero nem jön, a Tottenhamból se nagyon igazolsz embert, Sandro a sérülése után amugy is valószínűleg Sahin kategória.
Az előbbivel talán lehet nyerni egy angol bajnokságot hogy aztán kávézva alibizz a BL döntőben (lásd MU) a másikat pedig még egy Sevilla is lazán bedarál Jesus Navassal meg Negredoval, nem hiába szenvednek az olasz csapatok a BL-ben.
-
Igen Di Mariá a kivétel aki erősíti a szabályt, nagyon kedvelem ezért, de van egy Ronaldó akinek 1-2 meccset kivéve még alibizni is derogál hogy pressingel plusz egy Marcelo aki ugyan nagyon jól támogat, de nem sokszor lehet tőle olyat látni mint Robi Carlostól, hogy egy százméteres sprintet kivágva szereli a kontrát.Toky írta: Ezt most gondold át még egyszer. Ronaldo kisebb csapatok ellen nem szokott, ez tény. De di María mindig visszarohan. Van hogy az alapvonalig visszazár, mintha 5-2-3-at játszanánk, és Ő lenne a jobb bekk.
Ha nem Di Mariá játszik akkor a másik oldalon meg figyelhetjük ahogy Callejón vagy Özil nézi távolról hogy szerencsétlenkedik Arbeola vagy ami rosszabb hogy visszfutnak teljes lendületből és középre szabadítanak fel.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Akkor még kevésbé volt a csapat terhére, mikor ténylegesen ezt csinálta. Mostanában ebben az árnyék ék(vagy valami hasonló) szerepben, ahol ő van, közvetlenül a támadók mellett...hát mit is mondjak...több mint szánalmas, aztán nem tudom ez a drága unikum egyik titkos fegyvere volt-e, vagy egyszerűen mindenki annyira fél a tuniszi csákknorrisztól, hogy nem mernek rászólni, hogy játszál már a saját posztodon öcsém...ő azt tudja, hogy lezónázza a passzsávokat, és a megszerzett labdát lepsszolja a legközelebbi embernek