mondjuk nekem a VBs UTban Benteke a kedvenc csatárom, mindenkinél jobb, pl Mandzukicnál is bőven, aki amúgy nagyon jó.
FIFA
Re: FIFA
a 99es fejelésű és 90es sprintes Klosével nem megy a játék?
mondjuk nekem a VBs UTban Benteke a kedvenc csatárom, mindenkinél jobb, pl Mandzukicnál is bőven, aki amúgy nagyon jó.
- Savant
- Kedvenc játékosaid: Carlos, Zidane, Ronaldo; Jordan, Shaq, Ibaka
- Kedvenc csapatod: Madrid
Lehet, de ha a kettő közül kellene választanom, szívesebben játszok egy Cristiano Ronaldoval, mint egy Eden hazarddal.
Azért is nyomom a sima FUT-ban szín real játékossal a keretemben, mert nem az az első hogy ki mekkora császár értékeket vagy milyen böszme tápot kapott... akkor már rég ibarbo vagy ki a rák lenne a csatárom.
Azért is nyomom a sima FUT-ban szín real játékossal a keretemben, mert nem az az első hogy ki mekkora császár értékeket vagy milyen böszme tápot kapott... akkor már rég ibarbo vagy ki a rák lenne a csatárom.
CRISTIANORONALDO
Ricsárd, Bayern-Barcelona BL elődöntő:
"A Barcelona nem szokott foglalkozni a játékvezetőkkel!"

- Savant
Próbáltam Klosét, de meg kell mondjam amellett hogy nem csípem a tagot nekem a játék sem megy vele. Ha már hasonló stílus akkor Mandzukics. Na ő egy baromállat.
Ha nem hasonló stílus, akkor Agüero. Az a baj, hogy jobban bejön az európai stílus és a védelmem és középpályám full európai. A kezdetektől 4-3-3-ban tolom.
Sirigu a kapuban (jobb még nem esett le, mert ez a Casillas akkora vakláma a játékban hogy elmondani is nehéz........)
Lahm(Abate) - Ramos(Pepe) - Kompany(Boateng) - Alba (Coentrao)
Pirlo (Khedira, Fellaini) - Iniesta (Modric) - Schweinsteiger (Kroos)
Robben(Müller) - Mandzukics - Villa (Lulic)
A védősoron kívül ki tudnék állítani egy komoly dél-amerikai csapatot is, de velük nem igazán élvezem a játékot.
További spílereim a teljesség igény enélkül: Casillas,
Valdes, Maicon, Moreno, Caceres, , Barzagli, David Luiz, Thiago Silva, Vidal, Sanchez, Cuadrado, Falcao, Agüero, Messi, Cavani, Higuain, Klose, Gomez..
Ha nem is Cé, de egy Hazard jó lenne BSZ-be, ott vagyok talán a leggyengébb.
Ha nem hasonló stílus, akkor Agüero. Az a baj, hogy jobban bejön az európai stílus és a védelmem és középpályám full európai. A kezdetektől 4-3-3-ban tolom.
Sirigu a kapuban (jobb még nem esett le, mert ez a Casillas akkora vakláma a játékban hogy elmondani is nehéz........)
Lahm(Abate) - Ramos(Pepe) - Kompany(Boateng) - Alba (Coentrao)
Pirlo (Khedira, Fellaini) - Iniesta (Modric) - Schweinsteiger (Kroos)
Robben(Müller) - Mandzukics - Villa (Lulic)
A védősoron kívül ki tudnék állítani egy komoly dél-amerikai csapatot is, de velük nem igazán élvezem a játékot.
További spílereim a teljesség igény enélkül: Casillas,
Valdes, Maicon, Moreno, Caceres, , Barzagli, David Luiz, Thiago Silva, Vidal, Sanchez, Cuadrado, Falcao, Agüero, Messi, Cavani, Higuain, Klose, Gomez..
Ha nem is Cé, de egy Hazard jó lenne BSZ-be, ott vagyok talán a leggyengébb.
CRISTIANORONALDO

- ZBarca
- Kedvenc játékosaid: Minden Barca játékos
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Új mezek, arcok, igazolások biztos lesznek benne!Úszómester írta:aki ps3-on vagy 360-on játszik az megfogja venni a 15-t?
pár újítás szerintem bent lesz ezen a gen-en is 10 ezret meg megér nekem ez a játék amikor 1 évig játszok vele
MATHIEU FOR PRESIDENT!!!
90es Klosét próbáltad már?Savant írta:FUT WC mód.
Már csak Cének kéne valahogy megtalálnia engem vagy nekem őt és marhafasza lenne minden. Jobban örülnék neki egy pár fokkal, mint ennek az alig használható Messinek aki bazzeg 97-es, de alig ér valamit, mert úgy elnyomják, mint a szart.
- Savant
FUT WC mód.
Már csak Cének kéne valahogy megtalálnia engem vagy nekem őt és marhafasza lenne minden. Jobban örülnék neki egy pár fokkal, mint ennek az alig használható Messinek aki bazzeg 97-es, de alig ér valamit, mert úgy elnyomják, mint a szart.
CRISTIANORONALDO

Kihirdetem a VB keretet. Rá pár napra új szerződést kell kötnöm a válogatottal. Aláirom, de erre átalakítja a keretet
Ez mi már???
Ez mi már???
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
aki ps3-on vagy 360-on játszik az megfogja venni a 15-t?
pár újítás szerintem bent lesz ezen a gen-en is 10 ezret meg megér nekem ez a játék amikor 1 évig játszok vele
14el jatszok
5. szezonban vagyok. De Sciglio és Ljajic észrevétele után elkezdtem rákeresni a nagyobb nevekre. Szinte mindegyik rákeresett szerződtethető. Azóta El Shaarawyról is megtudtam, hogy ingyen megszerezhető
5. szezonban vagyok. De Sciglio és Ljajic észrevétele után elkezdtem rákeresni a nagyobb nevekre. Szinte mindegyik rákeresett szerződtethető. Azóta El Shaarawyról is megtudtam, hogy ingyen megszerezhető
Kösz! Le is igazoltam
Rodriguez, Wilshere, Ljajic, De Sciglio
Jó kis négyes ingyen
És még Gundogan és Eriksen is leigazolható
Rodriguez, Wilshere, Ljajic, De Sciglio
Jó kis négyes ingyen
És még Gundogan és Eriksen is leigazolható
Eléggé tanácstalan lettem most.
KTK posztra szeretnék igazolni. El is kezdtem Correaról tárgyalni. 11 millióért adnák el. Eközben észrevettem hogy James Rodriguezt ingyen le lehetne igazolni
Melyiket lenne érdemesebb megszereznem?
KTK posztra szeretnék igazolni. El is kezdtem Correaról tárgyalni. 11 millióért adnák el. Eközben észrevettem hogy James Rodriguezt ingyen le lehetne igazolni
Melyiket lenne érdemesebb megszereznem?
Azt még elfelejtettem megkérdezni, hogy ez a kölcsönadó trükk csak a 23 alatti játékosok potenciálját javítja?
Marad a mackó. Nem akármilyen megtiszteltetés egy spanyol kapusnak, hogy ő lehet a spanyol Király Gabi
- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
max vedd meg a katalógusból a játékosok szerkesztése lehetőséget és akkor átvariálhatod a nadrágjátwxyz írta:Miért van az, hogy az ifiből felhozott kapusom Király Gabinak képzeli magát és fekete mackóban játszik?
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Elofordul az ilyen. Lattam mar 1-2 kapust mackoban 
De a kedvencen mikor az indiai valogatott ellen jatszottam es a vedo jatszott hosszu gatyaban(!)
De a kedvencen mikor az indiai valogatott ellen jatszottam es a vedo jatszott hosszu gatyaban(!)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Miért van az, hogy az ifiből felhozott kapusom Király Gabinak képzeli magát és fekete mackóban játszik?