Mondjuk nemr ossz a gyerek, de oda nekik Hummels-Luiz-T.Silva szintü khv kellene.
Szerk.: legalább a Decima tiszteletére egy 10-essel túloztad volna el.

HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 11., péntek 21:48
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 11., péntek 21:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 11., péntek 21:45
Jérémy Mathieu van képben, ő 20 körül van, de még lóg a levegőben az, hogy Alves távozik, így a helyére is kéne valaki. Illetve még néhány 40 milliós védő is képben van.VanillaSky írta:Szép-szép, de kik lesznek a védőjátékosok? Piqué nem igen lehet a védelem vezére, valószínűleg ők is látják, hogy kevés hozzá, Mascherano, Montoya? Ki? Vagy még dobnak egy kis aprót védőkre is (50-60 millió)?
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. július 11., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 11., péntek 21:36
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. július 11., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 11., péntek 21:03
En is olvastam. Valaki szerint inkabb harapjon neha, mint hogy mindig visszapasszolja a labdat. Igy legyen.dzsi91 írta:Olvasgattam odaát.Valaki szóljon Barcáéknak ,hogy fésüljék át a régi fórumunkon 2009 nyarán keletkezett posztokat, csak a nevek különböznek (meg hogy mi nem beszéltünk be magunknak évekig olyan "elveket" amik mint ''most'' kiderült nem is léteznek)... Mennyire félelmetes is lehetett Volna a CR-Kaka-Benz trió, érdekesség hogy akkor ők voltak a bl címvédők most meg mi... komolyan annyit tanulhattak volna tőlünk de hát csak az okos ember tanul más kárán...
Üdv a való világban,korszakos csapat nélkül.Jó kis tanuló év lesz ez nekik.
HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. július 11., péntek 21:03
HozzászólásSzerző: weeni » 2014. július 11., péntek 20:38
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 11., péntek 19:51
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 11., péntek 19:44
MyStiQ írta: A viccet félretéve. Kíváncsi leszek a Barcelonára. Vagy jól sül el nekik, és élvezi majd a trió a játékot, és akkor úgymond minden rendben, vagy nem állnak össze és az egyéni érdekeket a csapat elé helyezik. Őszintén megmondva ez utóbbi esetre lennék kíváncsi.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 11., péntek 19:33
Mondjuk ha a 12/13-as szezonból indulunk ki, akkor a Barcában sem lesz sok esélye.Neked meg csak szimplán savanyú a szőlő.Suárez nyerni is akar valamit,és világos,hogy erre nincs sok esélye a Poolnál.
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. július 11., péntek 19:33
hát ha tényleg ezért ment el, akkor jóbuta. annyi de annyi csapatnak van több esélye kupát nyerni, mint a barcának :ĐNeked meg csak szimplán savanyú a szőlő.Suárez nyerni is akar valamit,és világos,hogy erre nincs sok esélye a Poolnál.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 11., péntek 19:30
ez de beteg faszL.Miki írta:https://www.youtube.com/watch?feature=p ... _tfVZAsNtk
Hát nem mondom lesznek csipkelődések a klasszikusokon, Ramoséneknak fel kell kötniük a gatyeszt...![]()
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 11., péntek 19:23
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 11., péntek 19:20
Jaj úgy szeretem az ilyen jósolgatásokat.Az ilyen úgysefognakjólműködniegymásmellett szerű kijelentésekkel szerintem várjunk januárig.sucre írta:Röviden összefoglalom:
A barca, aki egyébként el van tiltva az átigazolásoktól- megvett egy olyan játékost, aki minden focival kapcsolatos dolgoktól van eltiltva. már értem, mikor a barcát szidjátok![]()
Jó lesz ő ott, mint neymar. ja nem![]()
amíg az érinthetetlen tehén - messi- ott játszik, egyik csatár se fog mellette érvényesülni. Megint mondják a barcások, hogy messi befogja magát áldozni, dehát neymarnál se sikerült neki
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 11., péntek 19:17
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. július 11., péntek 19:16
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 11., péntek 19:08
RealMiki írta:1998 óta vagyok Real- drukker, szerintem a Ramos- Pepe párossal el vagyunk kényeztetve.
Sőt.A mindenkori Real Madridnak nincs szüksége ennél erősebb belső védő- párosra.
A középpályánk viszont 2003 (Makelele hülyesége és távozása) óta nincs rendben, ami a védelemre is nagyon negatívan hat.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 11., péntek 18:56
addig kikölcsönzik klosétdzsi91 írta: Azt majd mi lesz Decemberben kezdi LE összerakni a támadósort az eltiltás miatt? Mert elvileg a pálya közelébe nem mehet a vámpír... Vagy belekalkulálták már a 10 pontos hátrányt vagy mi ?
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem