várhidipetya, te vagy az?Na....kicsit összevissza lett....de azért lehet érteni,ha egy mágnes tábla lenne,akkor érhetően eltudnám magyarázni.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 11., péntek 22:20
várhidipetya, te vagy az?Na....kicsit összevissza lett....de azért lehet érteni,ha egy mágnes tábla lenne,akkor érhetően eltudnám magyarázni.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 11., péntek 22:19
Pár dolgot írok a mélységi felállás előnyeiről és ha feladjuk akkor a hátrányairól,ilyeneket úgy sem olvastok várhidiktől,garamiktól vagy hegyiktől....mert azt sem tudják mi ez pontosan.Csabi írta:kroos biztos nem alonso helyén fog játszani. az lenne a legjobb, amit rmcf mond, hogy feladni azt a posztot és három mozgékony játékost berakni a kp-ra.
modric, kroos és dm. ha dm megy, akkor pogba kell.
amennyiben ancelotti megtartja a mélységi pozíciót akkor
A, továbbra is alonso lesz ott nyüstölve néha remélhetőleg felváltva illarrával.
B, modric lesz odatolva.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 11., péntek 21:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 11., péntek 19:33
IGEN, de nem használja ki!!! Olyan kell, aki ösztönből megy ütközik, darál...nmate írta:Nem azzal, de ha használni kell, nem marad alul. Igen nehéz elnyomni azt a benga niggert és kell ilyen is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 11., péntek 19:20
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 11., péntek 19:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 11., péntek 19:09
Jim írta:Kroos sem védekező kp,
Alosnso helyett kellene valaki, vagy Illarát fokozatosan beépíteni
Illara-Kroos-Modricnem hangzik rosszul
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 11., péntek 19:08
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 11., péntek 18:56
Az egy dolog, hogy 190cm, de abszolút nem az erejével tűnik ki vagy a harciasságával.nmate írta:Nem azt mondtam amúgy, hogy Pogba ütközik sokat, meg szerel, nem is ez a posztja. Modric - Xabi - DM középpályán sem volt ilyen. Egyszerűen csak kell a nyers erő a középpályára.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 11., péntek 18:26
Carló nem hülye.R. Carlos írta:Mégis én úgy érzem, hogy Di María helyére akarjuk hozni, ami öreg hiba lenne...attareal írta:Ő egy nagyon mozgékony, pályán jól látó és hatalmas lövésekkel rendelkező MINDENES kp. Védekezésben vannak benne Xabi-s és Modric-os megoldások is. Én már sokaszor elmondtam, hogy látványosan jobban érzi magát hátrébb, kicsit olyan érzésem van, hogyha elől van, hogy elveszett. Kontrákat szépen felhozza, de ha nálunk van a labda, neki hozzá kell érnie, így hátrébbról jobban szeret osztogatni. Talán Egy Modric-Kroos mellé egy Pogba egy tizeddel, de hangsújyozom, csak egy tizeddel lenne jobb DM-nél. Bár DM is nagyon szépen visszazár az utóbbi időben, pl. a BL döntőn sem és már nagy meccseken sem maradt fennt.
A lényeg, hogy Kroos egy Xabi-Modric keverék féleség. Vele a kp-n mozgékonyabb lesz a védelemben, és támadásban jelentősen javul. Xabi tapasztalata még fog kelleni az első évben, de aztán ynugodt szível köszönhetünk el tőle.
Hala Kroos!!!
HozzászólásSzerző: Jim » 2014. július 11., péntek 18:23
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2014. július 11., péntek 18:09
Mégis én úgy érzem, hogy Di María helyére akarjuk hozni, ami öreg hiba lenne...attareal írta:Ő egy nagyon mozgékony, pályán jól látó és hatalmas lövésekkel rendelkező MINDENES kp. Védekezésben vannak benne Xabi-s és Modric-os megoldások is. Én már sokaszor elmondtam, hogy látványosan jobban érzi magát hátrébb, kicsit olyan érzésem van, hogyha elől van, hogy elveszett. Kontrákat szépen felhozza, de ha nálunk van a labda, neki hozzá kell érnie, így hátrébbról jobban szeret osztogatni. Talán Egy Modric-Kroos mellé egy Pogba egy tizeddel, de hangsújyozom, csak egy tizeddel lenne jobb DM-nél. Bár DM is nagyon szépen visszazár az utóbbi időben, pl. a BL döntőn sem és már nagy meccseken sem maradt fennt.
A lényeg, hogy Kroos egy Xabi-Modric keverék féleség. Vele a kp-n mozgékonyabb lesz a védelemben, és támadásban jelentősen javul. Xabi tapasztalata még fog kelleni az első évben, de aztán ynugodt szível köszönhetünk el tőle.
Hala Kroos!!!
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 11., péntek 18:02
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 11., péntek 17:59
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 11., péntek 17:58
Akkor jó nagy idióta.tucsoki írta:Keylor Navas a Bayern-hez tart.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 11., péntek 17:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 11., péntek 17:52
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 11., péntek 17:50
Igen, mar 3 honapja bejelentettek a dortmund oldalan, hogy vegleg megveszik. Amugy se lenne sok ertelme leigazolni, a mozgasabol itelve meg Casmiroval is elorebb vagyunk.attareal írta:Most nézem, hogy ezt a Sahin gyereket véglelg eladtuk?
Khedira helyett lehet jó lenne, egy Khedira megy 30-ért, Sahin visszajön ingyen.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 11., péntek 17:42
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 11., péntek 15:44
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem