egy széteső, alulmotivált, lefelé ívelő barcát nem sikerült megverni tavaly normálisan egyszer se, akkor miért gondoljátok, hogy mostantól sima ügy ellenük?

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 11., péntek 15:25
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 11., péntek 15:22
Hát igen.. Én amúgy a Neymar ügy után azon se csodálkoznék, ha a "törlesztésre" szánt összeg nagy része a saját zsebbe landolt volna például. Na mindegy, lehet a jövőre igazolásokra szánt összeget is most költjük el, mert sanszos, hogy nem lesznek a következő nyáron már igazolások..Realista24 írta: Elfogytak az adósságok.....stadion projekt, kinéz egy 100 millás büntetés egy felrúgott szerződés miatt...stb.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 11., péntek 15:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 11., péntek 15:19
Elfogytak az adósságok.....stadion projekt, kinéz egy 100 millás büntetés egy felrúgott szerződés miatt...stb.ELMÉLETILEG elfogytak a nagyobb adósságok, úgyhogy már az összes pénzt lehet igazolásra költeni, nem kell törleszteni.. De ugye Bartoéknak ki hiszi ezt már el..
HozzászólásSzerző: TBone » 2014. július 11., péntek 15:17
már évekkel ezelőtt bejelentették, hogy színes helyett kizárólag fekete patront használnak a nyomtatóikban. -> 2 év, 2 közel 100 millás játékos. nem rosszDupla D írta:valaki világosítson fel, hogy honnan van most ennyi pénze a Barcának?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 11., péntek 15:17
majd visszajön bojanCsabi írta:A barcanak nem a kezdojevel lesz baj tovabbra sem, hanem a paddal ki lesz ott? Pedro meg xavi? Bartra? Hagyjatok mar.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 11., péntek 15:16
Rakitic-Masc/Busi-Iniestaateeemadrid írta:a barcásoktól kérdezem, hogy szerintük hogy fognak így felállni?
mert ha az lesz amire én gondolok;
rakitic - busquets - iniesta
messi - suarez - neymar
akkor az alapvetően szar védelmetek mellé ez felér egy öngyilkossággal. elől senki nem védekezik, iniesta sem tud igazán, maradt rakitic meg busquets, két viszonylag lassú játékos.
ELMÉLETILEG elfogytak a nagyobb adósságok, úgyhogy már az összes pénzt lehet igazolásra költeni, nem kell törleszteni.. De ugye Bartoéknak ki hiszi ezt már el..Dupla D írta:...
Bartrát nem írnám még le, Bale tényleg szétfutotta, de amúgy nem sok hibája volt a szezonban. Idővel jó kis védő válhat belőle. De amúgy tényleg elég gyenge a pad sajnos..Csabi írta:A barcanak nem a kezdojevel lesz baj tovabbra sem, hanem a paddal ki lesz ott? Pedro meg xavi? Bartra? Hagyjatok mar.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 11., péntek 15:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 11., péntek 15:14
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. július 11., péntek 15:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 11., péntek 15:05
Adlakpátkán írta:nem kell játékosokra lebontani, rühelljük "mi" az egész klubot úgy ahogy van..'shutterisland írta:komoly verseny lesz a suarez-neymar-messi hármas között a "ki a legutáltabb játékos az ellenfél szurkolói körében" kategóriában.![]()
bízom benne, hogy "harapni" fog.![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 11., péntek 15:05
Szerintem vesznek is annyit. Mármint létszámban lesz 3, nem csodálkoznék, ha Alvest kipattintanák. A minőséget meglátjuk. Vertonghen első évében nagyon jól nyomta, ez a szezon valóban kuka volt eléggé, bár inkább nyomta sokszor szélen. Majd kiderül.Szóval, szerintem legalább egy jobbhátvéd és két középhátvéd kellenne, ha tényleg világelithez tartozó védelmet szeretnének összerakni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 11., péntek 15:05
pátkán írta:
nem kell játékosokra lebontani, rühelljük "mi" az egész klubot úgy ahogy van..
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 11., péntek 15:03
Ez a trió megvalósíthatatlan.Valaki szívni fog, szerintem Messi.'shutterisland írta:komoly verseny lesz a suarez-neymar-messi hármas között a "ki a legutáltabb játékos az ellenfél szurkolói körében" kategóriában.![]()
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. július 11., péntek 15:02
nem kell játékosokra lebontani, rühelljük "mi" az egész klubot úgy ahogy van..'shutterisland írta:komoly verseny lesz a suarez-neymar-messi hármas között a "ki a legutáltabb játékos az ellenfél szurkolói körében" kategóriában.![]()
HozzászólásSzerző: Savant » 2014. július 11., péntek 15:01
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. július 11., péntek 15:01
Lehet vesznek, de mindenképpen marad szerintem gyenge pont. Verthongent egyébként nem tartom sokra, bocsi GT, de akárhányszor láttam egyáltalán nem volt meggyőző.Mondjuk kötve hiszem, hogy nem vesznek még játékost hátra. Most pl Vertonghenről van szó. (aki szerintem korrekt védő amúgy)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. július 11., péntek 14:59
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 11., péntek 14:57
Mondjuk kötve hiszem, hogy nem vesznek még játékost hátra. Most pl Vertonghenről van szó. (aki szerintem korrekt védő amúgy)akkor az alapvetően szar védelmetek mellé ez felér egy öngyilkossággal.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem