Welcome home Neymar :Đattareal írta:Azért írtam, hogy ebből botrány is lehet, mert elképzelhető, hogy a pályán nem Messi lesz a király, csak szájkaratéban fog jeleskedni.Realista24 írta:Értem amit írsz, de azt is írod, hogy Messinek leáldoztak. Csak azt felejted el, hogy ő a király Barcelonában. Lehet Suarez bármekkora spíler, Messi a góré.
Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
attareal
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Azért írtam, hogy ebből botrány is lehet, mert elképzelhető, hogy a pályán nem Messi lesz a király, csak szájkaratéban fog jeleskedni.Realista24 írta:Értem amit írsz, de azt is írod, hogy Messinek leáldoztak. Csak azt felejted el, hogy ő a király Barcelonában. Lehet Suarez bármekkora spíler, Messi a góré.
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Értem amit írsz, de azt is írod, hogy Messinek leáldoztak. Csak azt felejted el, hogy ő a király Barcelonában. Lehet Suarez bármekkora spíler, Messi a góré.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pont ezért írtam, hogy jelenleg jobb Suárez. Szerintem technikailag nem marad el Messitől, viszont a zsenije nem ér vele fel, de az argentin jelenleg nem játszik olyan lelkesen, lendületesen, mint pár éve és ezért most szerintem Suárez előtte jár.Realista24 írta:Na én aztán finoman sem csípem Messit, de bőven jobb képességű játékos, mint Suarez. Az idei évet nyerte egyedül Luis, eddig meg bőven elbújhatott mögötte.Kerlon írta:Én annyit mondok, hogy Messinek ezzel leáldozott. Suárezben sokkal több az alázat és szerintem jelenleg semmivel sem rosszabb játékos, mint Messi, aki ha tovább lötyög a pályán úgy jár, mint Ronaldinho. Igazán veretes a dél-amerikai támadósoruk, viszont kíváncsi leszek, hogy LE mit tud ebből kihozni úgy, hogy a mögöttes csapat még közel sincs kész.
Viszont várom az első nyilatkozatát:
"Örülök, hogy egy csapatba kerülhettem olyan játékosokkal, mint Neymar, Xaviés Messi, aki ráadásul a világ legjobbja. Azon leszek, hogy minden segítséget megadjak neki."
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na én aztán finoman sem csípem Messit, de bőven jobb képességű játékos, mint Suarez. Az idei évet nyerte egyedül Luis, eddig meg bőven elbújhatott mögötte.Kerlon írta:Én annyit mondok, hogy Messinek ezzel leáldozott. Suárezben sokkal több az alázat és szerintem jelenleg semmivel sem rosszabb játékos, mint Messi, aki ha tovább lötyög a pályán úgy jár, mint Ronaldinho. Igazán veretes a dél-amerikai támadósoruk, viszont kíváncsi leszek, hogy LE mit tud ebből kihozni úgy, hogy a mögöttes csapat még közel sincs kész.
Viszont várom az első nyilatkozatát:
"Örülök, hogy egy csapatba kerülhettem olyan játékosokkal, mint Neymar, Xavi
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
palesz77
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ezt magam sem tudtam volna szebben leírni..Kerlon írta:Én annyit mondok, hogy Messinek ezzel leáldozott. Suárezben sokkal több az alázat és szerintem jelenleg semmivel sem rosszabb játékos, mint Messi, aki ha tovább lötyög a pályán úgy jár, mint Ronaldinho. Igazán veretes a dél-amerikai támadósoruk, viszont kíváncsi leszek, hogy LE mit tud ebből kihozni úgy, hogy a mögöttes csapat még közel sincs kész.
A katalán lapok 81 millió euróról írnak, hát az is nagyon sok..
-
attareal
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Nekem olyan érzésem van, hogy a támadó 3-asotok közül vki nagyon rosszul fog járni, és az nem Suarez és nem Neymar lesz, hanem pont Messi. És ebből nagy botrány is lehet. Már a Neymar-Messike-Alexis trio is bökte egymást, de így...
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Össz. = -20M
Össz. = -20M
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Most sokat ír a BBC, gondolom akkor a Sport infója a hitelesebb. Sáncheznél fordítva.
Én annyit mondok, hogy Messinek ezzel leáldozott. Suárezben sokkal több az alázat és szerintem jelenleg semmivel sem rosszabb játékos, mint Messi, aki ha tovább lötyög a pályán úgy jár, mint Ronaldinho. Igazán veretes a dél-amerikai támadósoruk, viszont kíváncsi leszek, hogy LE mit tud ebből kihozni úgy, hogy a mögöttes csapat még közel sincs kész.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Drake
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A sport.es szerint 81 millió euró volt az ára.
-
palesz77
Hát, nagyon vegyes.. Vannak azok, akik - a VB- teljesítménye miatt főlegKAG írta:Mi az általános vélemény odaát az igazolásról?
Én örülök is, meg nem is. Én is nagyon tartok tőle, hogy nem fog megférni Neymarral és Messivel a pályán, mivel neki is kell azért a terület.. De ha LE meg tudja oldani ezt a problémát - vagy szimplán Messi szar lesz, és kiteszi a csapatból -, akkor nagyon jól is elsülhet a dolog, mert elég nagy gólzsák azért ez a Luis gyerek.. Plusz végre jó lesz már egy igazi '9'-est a csapatban látni. De ezek után jó lenne, ha végre védő is érkezne már..
És nagyon remélem, hogy 2015 januárja nem a Suárez ügy tisztázásáról fog szólni..
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nem lett szimpatikusabb csapat a barca (a játékosállománya meg főleg), mit ne mondjak
- @Sonny
- Kedvenc játékosaid: CR7, Zidane, Redondo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Még mindig szimpatikusabb megoldás egy fokkal,hogy az árát nem árulják el, mintha megint a pofánkba hazudnának egy nevetséges összeget,mint már oly sokszor.palesz77 írta:Suárez hivatalosan is a Barcáé. Az átigazolási díj nem lett bejelentve..
Mondjuk én még kivárnám a végét,lehet nemsoká lehoznak egy közleményt,hogy 40 millió volt.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
75 millió fontról ír a bbc.palesz77 írta:Suárez hivatalosan is a Barcáé. Az átigazolási díj nem lett bejelentve..
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
palesz77 írta:Suárez hivatalosan is a Barcáé. Az átigazolási díj nem lett bejelentve..
Mi az általános vélemény odaát az igazolásról?
75 millió font az 94-95 millió euro
Csaknem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2014. július 11., péntek 13:51-kor.
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ha rendesen használják akkor óriási erősítés az biztos.
-
palesz77
Suárez hivatalosan is a Barcáé. Az átigazolási díj nem lett bejelentve..
-
Sastre
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Azért jót röhögnék, hogy ha a Barcelona azért adta el Sanchezt, hogy legyen pénze Higuaínra... ráadásul még Xavi is maradnaAurelio de Laurentiis, a Napoli elnöke szerint 100 millió euró a csapat argentin csatárának, Gonzalo Higuaín kivásárlási ára, így aki vinni akarja, ennyit kell fizetnie érte. De Laurentiis a Barcelonára is utalt, mint lehetséges vevőre, de ezek szerint nem nagyon volt ideje sporthíreket olvasni, hiszen Luis Suárez mellé nem nagyon kéne a Barcelonába az argentin is.
Mekkora koppanás lenne... bár erre sajnos 0% esély van, de olyan édes eljátszani ezzel a gondolattal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A NYC nem biztos, hogy leigazolja Xavit
Óriási lenne, ha jövőre is maradna és stabil játékosa lenne LE-nek. Cesc el, Alexis el, Xavi in.
Óriási lenne, ha jövőre is maradna és stabil játékosa lenne LE-nek. Cesc el, Alexis el, Xavi in.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Géci
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tudjuk, tudjukR.M.C.F írta:Messi miatt gondok lehetnek ?.
Most ha erre azt írhatnám amit gondolok akkor megint elmondanak itt minden faxfejnek a madrid drukkerek. Pedig 2 éve még a csúcson volt amikor elkezdtem erről beszélni.
pffffff