Sport.es, Elmundo (80) - 81 millió euró
Ki hazudik?
HozzászólásSzerző: Marci » 2014. július 11., péntek 14:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 11., péntek 14:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 11., péntek 14:18
Welcome home Neymar :Đattareal írta:Azért írtam, hogy ebből botrány is lehet, mert elképzelhető, hogy a pályán nem Messi lesz a király, csak szájkaratéban fog jeleskedni.Realista24 írta:Értem amit írsz, de azt is írod, hogy Messinek leáldoztak. Csak azt felejted el, hogy ő a király Barcelonában. Lehet Suarez bármekkora spíler, Messi a góré.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 11., péntek 14:17
Azért írtam, hogy ebből botrány is lehet, mert elképzelhető, hogy a pályán nem Messi lesz a király, csak szájkaratéban fog jeleskedni.Realista24 írta:Értem amit írsz, de azt is írod, hogy Messinek leáldoztak. Csak azt felejted el, hogy ő a király Barcelonában. Lehet Suarez bármekkora spíler, Messi a góré.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 11., péntek 14:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 11., péntek 14:13
Pont ezért írtam, hogy jelenleg jobb Suárez. Szerintem technikailag nem marad el Messitől, viszont a zsenije nem ér vele fel, de az argentin jelenleg nem játszik olyan lelkesen, lendületesen, mint pár éve és ezért most szerintem Suárez előtte jár.Realista24 írta:Na én aztán finoman sem csípem Messit, de bőven jobb képességű játékos, mint Suarez. Az idei évet nyerte egyedül Luis, eddig meg bőven elbújhatott mögötte.Kerlon írta:Én annyit mondok, hogy Messinek ezzel leáldozott. Suárezben sokkal több az alázat és szerintem jelenleg semmivel sem rosszabb játékos, mint Messi, aki ha tovább lötyög a pályán úgy jár, mint Ronaldinho. Igazán veretes a dél-amerikai támadósoruk, viszont kíváncsi leszek, hogy LE mit tud ebből kihozni úgy, hogy a mögöttes csapat még közel sincs kész.
Viszont várom az első nyilatkozatát:
"Örülök, hogy egy csapatba kerülhettem olyan játékosokkal, mint Neymar, Xaviés Messi, aki ráadásul a világ legjobbja. Azon leszek, hogy minden segítséget megadjak neki."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 11., péntek 14:09
Na én aztán finoman sem csípem Messit, de bőven jobb képességű játékos, mint Suarez. Az idei évet nyerte egyedül Luis, eddig meg bőven elbújhatott mögötte.Kerlon írta:Én annyit mondok, hogy Messinek ezzel leáldozott. Suárezben sokkal több az alázat és szerintem jelenleg semmivel sem rosszabb játékos, mint Messi, aki ha tovább lötyög a pályán úgy jár, mint Ronaldinho. Igazán veretes a dél-amerikai támadósoruk, viszont kíváncsi leszek, hogy LE mit tud ebből kihozni úgy, hogy a mögöttes csapat még közel sincs kész.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 11., péntek 14:03
Ezt magam sem tudtam volna szebben leírni..Kerlon írta:Én annyit mondok, hogy Messinek ezzel leáldozott. Suárezben sokkal több az alázat és szerintem jelenleg semmivel sem rosszabb játékos, mint Messi, aki ha tovább lötyög a pályán úgy jár, mint Ronaldinho. Igazán veretes a dél-amerikai támadósoruk, viszont kíváncsi leszek, hogy LE mit tud ebből kihozni úgy, hogy a mögöttes csapat még közel sincs kész.
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 11., péntek 14:02
HozzászólásSzerző: Marci » 2014. július 11., péntek 14:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 11., péntek 13:58
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. július 11., péntek 13:56
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 11., péntek 13:56
Hát, nagyon vegyes.. Vannak azok, akik - a VB- teljesítménye miatt főlegKAG írta:Mi az általános vélemény odaát az igazolásról?
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. július 11., péntek 13:53
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 11., péntek 13:50
Még mindig szimpatikusabb megoldás egy fokkal,hogy az árát nem árulják el, mintha megint a pofánkba hazudnának egy nevetséges összeget,mint már oly sokszor.palesz77 írta:Suárez hivatalosan is a Barcáé. Az átigazolási díj nem lett bejelentve..
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. július 11., péntek 13:49
75 millió fontról ír a bbc.palesz77 írta:Suárez hivatalosan is a Barcáé. Az átigazolási díj nem lett bejelentve..
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 11., péntek 13:49
palesz77 írta:Suárez hivatalosan is a Barcáé. Az átigazolási díj nem lett bejelentve..
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 11., péntek 13:48
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 11., péntek 13:40
HozzászólásSzerző: Sastre » 2014. július 11., péntek 12:43
Azért jót röhögnék, hogy ha a Barcelona azért adta el Sanchezt, hogy legyen pénze Higuaínra... ráadásul még Xavi is maradnaAurelio de Laurentiis, a Napoli elnöke szerint 100 millió euró a csapat argentin csatárának, Gonzalo Higuaín kivásárlási ára, így aki vinni akarja, ennyit kell fizetnie érte. De Laurentiis a Barcelonára is utalt, mint lehetséges vevőre, de ezek szerint nem nagyon volt ideje sporthíreket olvasni, hiszen Luis Suárez mellé nem nagyon kéne a Barcelonába az argentin is.
Jelenlévő fórumozók: 73 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem