minek ervelni, minek ervelni. jossz itt a tegnapi v hetfoi hozzaszolasaiddal amire volt rengeteg ellenerv, de ugyanugy lokod a hulyesegeket.
Jah mert az ellenérv, hogy sutabutaidekevésafrancia5osztálykiesőhelyezettvkpjánakazuncsitesójaisjobbnálahaeztnemlátodmenjhorgászni....
Mert kb. ilyen szintű ellenérvek mentek. Én nem azt vitatom, hogy nincs Khediránál jobb opció, csak azt vitatom, hogy lényegesen kevesebb a jobb opciók száma, mint azt itt sokan hiszik.
És elegem van már abból a naív gondolkodásból, hogy dobjunk ki 1-2 bűnbakot aztán megoldódik minden. Ráadásul abból is elegem van, hogy 20 milliószor meg kell gondolnom, hogy mit írok le, mert a sok csőcselék egy félrefogalmazott félmondaton ugrál, pattog, döcög, s közben a mondanivalóm lényegét fel sem fogják, vagy magasról leszarják, mert őket csak a félresikerült félmondat érdekli. Mert az ő lelkiüdvüket csak az a kibaszott félmondat zavarja. Az egész Khedirás dolog onnan indult, hogy írtam egy hsz-t, amiben írtam 1-2 példát egy bizonyos jelenségre, ami régóta zavar itt ezen a fórumon (s a túlzott Khedira utálat is egy ebből kiinduló circulus vitiosus eredménye), majd nem a jelenség érdekelte a velem vitatkozókat, hanem azért támadtak, mert Khedirát nem mocskos söpredéknek állítottam be, hanem megjegyeztem, hogy ő itt egy kicsit alul értékelt, és az ő lecserélése még nem oldja meg az fő a problémát. Erre jöttek a sutabutastb...
De a mondanivalóm lényege abban a hsz-ben nem Khedira volt. Az csak egy példa volt a sok közül.