Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 15., kedd 16:29

nemrég beálltam én is a sorba és elkezdtem nézni a got-ot, már a 2. évadnál járok de az elsőből az még mindig nem hagy nyugodni, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!drogo a nagy harcos aki annyi csatát meg nyert már biztos összeszedett jónéhány sérülést erre egy kis vágás úgy elfertőződik, hogy majdnem belehal. vagy akkor ezelőtt még csak meg se tudták vágni? :D
Kép

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 13., vasárnap 16:33

Sikerült kivégeznem a Fargot-ot. Hát hatalmas, nem tudok mást mit mondani. Nagyon egyben van, nagyon jók a karakterek, a jellemek fejlődése. És tudjátok mik tetszettek a legjobban? Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azok a tanulságos párbeszédek, amikor meséltek egy emberről és mindig volt valaminek mondani valója. És ezeket szerintem ki is fogom majd jegyzetelni és jómagam is használni fogom olykor...

Egyszóval nagyon tetszett, nagyon mély nyomott hagyott bennem.

András93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. július 12., szombat 16:35

h3x0r írta:Reggel megneztem a harmadik reszt is, azota pedig meg 4-et. Na jo, ez egyre jobb :lol:
Ja, igen, azt akartam is mondani, hogy kb. 4.-5. résztől indul be. Hogy aztán a végére kapj egy szép kis cliffhangert. :mrgreen:
És a 10. rész a csúcs, mikor az őrsön játszódik az egész.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 12., szombat 15:17

h3x0r írta:
András93 írta:Death Valley megvolt? Az is zsarus, bár inkább vámpíros-zombis-vérfarkasos. De nem rossz, csak 13 rész körül van. :)
Elso ket resz pipa, voltak jo pillanatok, de inkabb idegesito mindt vicces. Kasza.
Reggel megneztem a harmadik reszt is, azota pedig meg 4-et. Na jo, ez egyre jobb :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 12., szombat 11:09

Faust írta:
h3x0r írta: Nip/Tuck 4. evad
Az elso 3 evad teljesen mas szintet kepvisel, de a sorozat kicsit beteg hangulata meg mindig megmaradt. Mondjuk volt par resz, amit egy kicsit szornyulkodve neztem. Mindenkepp maradok a kovetkezo evadra is, de most kell egy kis piheno, raadasul egyszerre még 22 resz is egy kicsit ijeszto, meg annyira hangulatom sincs hozza.
Most hagyd abba, az 5. évad egész egyszerűen szánalmas, erőlködés az egész. Az első négyet imádom. :)
Mindig gyanus az, amikor az utolso ket evadban pont annyival novelik meg az epizodok szamat, hogy kijojjon a 100 resz.

The Job
András93 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!És az milyen, mikor a halott fószert cipelik ide-oda. :mrgreen:
Az egyik legjobb jelenet. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vagy hatszor eljatszottak, de mindig vicces volt. A vegen meg a sajat autojukban :mrgreen:
András93 írta:Death Valley megvolt? Az is zsarus, bár inkább vámpíros-zombis-vérfarkasos. De nem rossz, csak 13 rész körül van. :)
Elso ket resz pipa, voltak jo pillanatok, de inkabb idegesito mindt vicces. Kasza.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2014. július 12., szombat 2:22

h3x0r írta: Nip/Tuck 4. evad
Az elso 3 evad teljesen mas szintet kepvisel, de a sorozat kicsit beteg hangulata meg mindig megmaradt. Mondjuk volt par resz, amit egy kicsit szornyulkodve neztem. Mindenkepp maradok a kovetkezo evadra is, de most kell egy kis piheno, raadasul egyszerre még 22 resz is egy kicsit ijeszto, meg annyira hangulatom sincs hozza.
Most hagyd abba, az 5. évad egész egyszerűen szánalmas, erőlködés az egész. Az első négyet imádom. :)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 12., szombat 1:05

24-1. évad
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na, a végére csak megtetszett. Nyögvenyelős volt, kb a 7.részig szvsz egy full átlagos sorozatnak tűnik, utána nagyon szépen felpörgött, de azzal az amnéziás szállal jól felhúzták az agyamat, azt nagyon erőltetettnek éreztem. Pihentettem is 3-4 napot a sorozatot, de aztán tegnap meg ma lepengettem, és a végére nagyon betalált. Teri halálát vártam az évad közepétől, sejthető volt, hogy nem marad mindenki életben, Kim feláldozása elhamarkodott lett volna, viszont Ninán meglepődtem, az 5*-os húzás volt. Most kell egy kis idő míg megemésztem, a Fargot is most már illene befejeznem. :mrgreen:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. július 11., péntek 16:15

h3x0r írta:Meglestem. Nem az a vegigrohogos sorozat, de egesz jo volt. Az utolso 5 perc azzal a zenevel, amikor
SPOILER resz kulonosen tetszett. :D Egyszer jo volt megnezni :)
És az milyen, mikor a halott fószert cipelik ide-oda. :mrgreen:
Denis Leary nagy király.

Death Valley megvolt? Az is zsarus, bár inkább vámpíros-zombis-vérfarkasos. De nem rossz, csak 13 rész körül van. :)
ferni írta:A Louie-t nézi valaki rajtam kívül is?
Nem olyan rég kezdtem el, most a második évadnál vagyok. Tényleg nagy király. Sokszor nem is feltétlenül vicces, de nagyon ütős, egyedi cucc az biztos. Amikor meg vicces, akkor a kaját kiköpöm annyira. Pl. első évad legjobb része, mikor Ricky Gervais is felbukkan. :D
Amúgy jobb, mint a korábbi sorozata, a Lucky Louie, azt is érdemes egyébként megnézni. Klasszikus többkamarás, de HBO-n ment, szóval káromkodás, meg kis meztelenség is van, ha jól emlékszem. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Viszont nem Pamela Adlon, hanem valamelyik haverja mutogatja a micsodáját. :mrgreen:

Székely Lajost egyébként akkor szerettem meg igazán, mikor láttam 3 stand-up műsorát. A Louis C.K.: Oh My God különösen tetszett, zseniális.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 11., péntek 15:52

fargo sountrack, hátha más is várta rajtam kívül már nagyon :)

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. július 11., péntek 10:47

ferni írta:Louie
Nekem az egyik kedvencem, nagyon bírom C.K.-t :lol: Amúgy az az érdekessége a sorozatnak, hogy csak úgy vállalta el, hogy nem szól bele a csatorna egyáltalán, állítólag nem is vetíti le nekik, csak adásba kerülés előtt közvetlenül. A kedvencem a 3. évad a talkshow-vezetős sztorival. Ez az új 4. kevesebb hangosan röhögős részt produkált, standup-betét is kevesebb volt most. Sötétebb humor, inkább drámai szálak domináltak. Én amúgy tényleg úgy tudom elképzelni, hogy amit éppen átél/érez C.K. azt képernyőre viszi, az elvált, kövér, 40-50es éveiben járó férfi problémáival. Főleg ez az új évad, de amúgy is az egész inkább ebbe a "művésziebb" irányba ment el. az biztos, hogy üde színfolt a sorozatok között

Jók amúgy az egészestés műsorai is, ez a kedvenc részem talán:

Louis C.K. hates deer :lol: :lol: :lol:

nem hiába mondják, hogy a jelenleg élő legviccesebb ember

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 11., péntek 10:37

A 24 készítői ismét elmondták, hogy bár egyelőre nincs konkrétan szó róla, de nagyon szívesen folytatnák a sorozatot egy újabb szezonnal. A FOX-nál a labda.
MÉG NEM FORGATJÁK??????????????
:Đ :Đ
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 11., péntek 10:34

Par sorozatos hir:

A 24 készítői ismét elmondták, hogy bár egyelőre nincs konkrétan szó róla, de nagyon szívesen folytatnák a sorozatot egy újabb szezonnal. A FOX-nál a labda.

Halott a How I Met Your Dad-pilot, de a készítők 2015/16-ra ismét neki futnak.

Jövő héten lesz az első színészes bejelentés a True Detective 2. évaddal kapcsolatban, melyről a készítő most azt mondta el, hogy 4 kiemelt karakter lesz benne.

- Premier: Hemlock Grove S2
- Finálé: Hemlock Grove S2
Netflix :Đ :Đ :Đ
ferni írta:ha még nem láttam a 4. évadot, de tudok ilyenekről, szted nem láttam már ezt a videót és olvastam erről? :mrgreen:
jaj h3x, mostanában nem fognak azok az agykerekek :mrgreen:
:coffee:

Nip/Tuck 4. evad

Bates Motel leszedve, csupa jot hallottam rola, remelem tetszeni fog :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 11., péntek 1:42

ha még nem láttam a 4. évadot, de tudok ilyenekről, szted nem láttam már ezt a videót és olvastam erről? :mrgreen:
jaj h3x, mostanában nem fognak azok az agykerekek :mrgreen:

és tényleg nézzetek rá Louie-ra, érdekes humora van neki is és a sorozatnak is, de hátha másnak is megtetszik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 11., péntek 1:16

ferni:
http://www.sorozatjunkie.hu/2014/06/04/ ... let-louie/
http://www.sorozatjunkie.hu/2014/06/05/ ... -rejtelye/

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 11., péntek 1:09

A Louie-t nézi valaki rajtam kívül is?
Comedy Central elkezdte adni az első 3 évadot feliratosan és végig is adták már amúgy.
Nekem nagyon bejött eddig, ez a fajta humor is nagyon tetszett, a sorozat felépítése, csak ajánlani tudom.
Az meg csak hab a tortán, hogy Louie C.K. magyar származású és a C.K. művésznév a Székely névből jött :D

én tényleg tudom ajánlani és egy próbát bőven megér.

Sajnos aki eddig fordította a sorozatot valamiért már nem fordítja, csak az első 2 rész van meg a 4 évadból...
de lehet nekiállok akkor már angolul, úgy is van a 4. évadban bőven magyar szöveg, mert van benne egy magyar szereplő, aki szeretettel használja a magyart igaz kicsi akcentussal :mrgreen: és a nézőknek le se fordították ezeket a részeket, szóval ötletük se lehetett miket is mondott az a szereplő :mrgreen: :lol:

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. július 11., péntek 0:59

h3x0r írta:
mathers írta:Na ez ősztől változni fog, mert nem fog a meló bezavarni.
Azert nehogy felmondj a forditasok miatt :mrgreen:
Éreztem, hogy valaki ellövi ezt a poént. :D

Zsombor köszi szépen. Akkor belekezdek a 2. évadba :)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 11., péntek 0:47

mathers írta:De hogy ne legyen off a Hannibal 2. évada mennyivel jobb az elsőnél?
Sokkal, egy rész volt töltelék, többi pörgött rendesen.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 11., péntek 0:46

mathers írta:Na ez ősztől változni fog, mert nem fog a meló bezavarni.
Azert nehogy felmondj a forditasok miatt :mrgreen:
András93 írta:A Brooklyn 99 nem rossz, de ha igazán ütős rendőrös sitcomot akarsz, akkor The Job. Ettől jobbat nem találsz, azt garantálom. Kivétel talán a Police Squad! :mrgreen:
Meglestem. Nem az a vegigrohogos sorozat, de egesz jo volt. Az utolso 5 perc azzal a zenevel, amikor
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mike baratnoje megkeresi a feleseget, hogy bevalljon neki mindent es rajtakapja a csajt egy masik pasival resz kulonosen tetszett. :D Egyszer jo volt megnezni :)

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 11., péntek 0:26

cassone a legjobb fordító :p
Kép

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 11., péntek 0:22

palesz77 írta:
Boky írta:...
Ez a komment ezzel az avatarral.. :D Priceless.. :lol:

Amúgy fargo után valaki valami hasonló sorozatot ajánlana? True Detective bejönne szerintetek, ha az is tetszett?
a True Detectivet mindenképp érdemes megnézni, bár közel sem lesz olyan élménye az egésznek, mintha akkor nézted volna, mikor ment, de én minél előbb megnézném a helyedben.

Vissza: