Most ha erre azt írhatnám amit gondolok akkor megint elmondanak itt minden faxfejnek a madrid drukkerek. Pedig 2 éve még a csúcson volt amikor elkezdtem erről beszélni.
pffffff
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 11., péntek 7:16
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 11., péntek 6:27
BojanKiki írta:Ezzel sajnos egyet értek. Bármekkora legenda, még idén elkellett volna adni. Teljesen beleunt és összeroppant ebbe az egészbe. Azért ha belegondolunk, az összes aranylabdásnak max.2-3 olyan éve volt, utána off. Kivétel CR de ő nem ember.
Messi 50 gól csak a bajnokságba vagy CR idei 16 gólja a BL-be. Embertelen számok ezek. Már azis csoda, hogy volt 4-5 ilyen évük. Bár továbbra is tartom hogy Ronaldonál kitart a lendület
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 11., péntek 5:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 11., péntek 1:00
Nem a klub-al nem működött a kémia hanem a játékrendszerrel és Messivel, de most elvileg változni fog a rendszer így szerintem nem lett volna még késő kiaknázni a benne lévő potenciált...palesz77 írta:Épp ez az, hogy nem tudtuk kihozni belőle a maximumot. Ha lehet így mondani nem működött a kémia a klub és közte.El Unico írta: Eladták gyakorlatilag az egyik legjobb játékosukat,Sanchezből kb 40%-ot hoztak ki.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 11., péntek 0:34
Épp ez az, hogy nem tudtuk kihozni belőle a maximumot. Ha lehet így mondani nem működött a kémia a klub és közte. Ez soktényezős dolog volt, de összességében a Barca is és Sánchez is így járt jobban szerintem.El Unico írta: Eladták gyakorlatilag az egyik legjobb játékosukat,Sanchezből kb 40%-ot hoztak ki.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. július 11., péntek 0:30
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 11., péntek 0:28
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 10., csütörtök 21:27
És visszajönne a Realhoz erőnléti edzőnekdzsi91 írta:Az mi kemény lenne ha hétfőn VB győzelemmel a zsebben bejelentené a visszavonulását![]()
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. július 10., csütörtök 21:25
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 10., csütörtök 21:20
nem lehetne intézni még a vb döntő előtt?repjegy megvan, eltöretem a lábát vmi szakadt ukrán kurvával
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 10., csütörtök 21:15
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 10., csütörtök 21:13
repjegy megvan, eltöretem a lábát vmi szakadt ukrán kurvávalMike írta:az megvan h ott játszik özil is?hehe írta:
na alexis hivatalos, még patinnyót viszik és leszarom a realmeccseket jövőre
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 10., csütörtök 21:11
az megvan h ott játszik özil is?hehe írta:
na alexis hivatalos, még patinnyót viszik és leszarom a realmeccseket jövőre
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 10., csütörtök 21:11
Persze, jobb a bal szélen, ez tény.palesz77 írta:Hát a jobboson szerintem nem megy neki annyira a játék, legalábbis nálunk amikor ott játszik, akkor rendre alul teljesít. Az Atletico elleni Bl meccsen jött ki ez leginkább, eleinte a jobboson kezdett, momentuma sem volt szinte, aztán miután átkerült a balszélre percekkel később lőtt egy gólt is.. Jobban érzi magát ha befelé húzhat.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 10., csütörtök 21:08
saoö pauloban csapatja gansoval meg luis fabianoval.R.M.C.F írta:OK.leszarom a véleményeteket![]()
![]()
![]()
Figy....tényleg ha már leporoltad a spájzból patót......játszik az még valahol? Kezdő? Idén gól/meccs? valami infó van róla?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 10., csütörtök 21:05
Hát a jobboson szerintem nem megy neki annyira a játék, legalábbis nálunk amikor ott játszik, akkor rendre alul teljesít. Az Atletico elleni Bl meccsen jött ki ez leginkább, eleinte a jobboson kezdett, momentuma sem volt szinte, aztán miután átkerült a balszélre percekkel később lőtt egy gólt is.. Jobban érzi magát ha befelé húzhat.M1Ö írta:Mehetett volna a jobbosra. Mondjuk neki se lett volna akkora probléma.
Az olyan jó, hogy vétek lenne megbolygatni..ikarus93 írta:De azt nem értem katalánéknál, hogy mért nem a védelmmel foglakoznak elsősorban? Azt kéne rendbe rakni, utánna jöhetne a többi.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 10., csütörtök 21:04
OK.leszarom a véleményeteket![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 10., csütörtök 21:04
minek, ott van piqué meg bartaikarus93 írta:De azt nem értem katalánéknál, hogy mért nem a védelmmel foglakoznak elsősorban? Azt kéne rendbe rakni, utánna jöhetne a többi.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 10., csütörtök 21:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 10., csütörtök 21:03
leszarom a véleményeteketR.M.C.F írta:Alexisnek kevés az agya hogy nagyot robbanjon,patot meg ........na alexis hivatalos, még patinnyót viszik és leszarom a realmeccseket jövőre![]()
![]()
csak Te maradtál mellette fegyverhordozó.
Jelenlévő fórumozók: 46 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem