Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Tegnap 31,5millió fontot olvastam ezen a Sport nevű katalán lapon... Még szerencse, hogy nyilvánossägra hozzák az átakat ugyebár. Ùgy is az lesz, hogy Suarez árát lefelé kerekítik, Sanchezét meg felfelé...

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
és akkor finally:Realista24 írta:Közel 40 millióról írnak a spanyolok. Jo vétel, reális áron. Meg leigazoljak Benzemát, aztán jok lesznek.
áleccsándre pátinnyó signs for real madrid!!!!!

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Közel 40 millióról írnak a spanyolok. Jo vétel, reális áron. Meg leigazoljak Benzemát, aztán jok lesznek.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igazából azé a PL akihez Khedira megy... fölösleges tovább boncolni a kérdést.
Ha nálunk marad akkor meg mi fogjuk behúzni
Ha nálunk marad akkor meg mi fogjuk behúzni

ZIDANE
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem a MU e a Chelsea kozott fog eldolni a bajnoki cim. MU-nak csak a bajnoksagra kell koncentralnia, van Gaallal egy minosegi edzo lesz a padon es a keretet teljesen atfogja formalni. Chelsea is csak erosodni fog, eddig is erosek voltak most posztokra fog Jose igazolni, kapus, csatar, kp.... a szutykokat meg kitakaritja.
3-4 helyert az Arsenal es a City fog harcolni, edes mindegy melyik hanyadik lesz. Az Arsenal az igazolasaival stabil BL-s helyet megcsiphet.
Pool Suarez elvesztesevel nem lesz az elso 4-ben, az egyik legnagyobb vezeruk volt, vedok remalma
, golokat is tobbnyire o szalitotta v keszitette elo. Vannak jo jatekosaik, de inkabb EL-re lesz eleg.
Spurs igazolt egy jo edzot, de jatekos anyagban keves egy BL helyezesre. Everton detto, a tobbi kozepszer.
Kicsit az Arsenalrol.
Mindenki mar kezdobe rakna Bendert....tenyleg akkora jatekos, h erosodnenek vele az agyusok?
Mar ha a Dortmundis Benderrol lenne szok, meg azt mondanam, h oke mar vmit lerakott nemzetkozi szinten.
Ez a gyengebb Bender nekem nem tunt nagy szamnak. a tesoja sem akkora, mert harcos gyerek volt ellenunk de jatekban nem sokat mutatott. Szoval nem mondanam, h jobb mint Wilshere v Ramsey.
3-4 helyert az Arsenal es a City fog harcolni, edes mindegy melyik hanyadik lesz. Az Arsenal az igazolasaival stabil BL-s helyet megcsiphet.
Pool Suarez elvesztesevel nem lesz az elso 4-ben, az egyik legnagyobb vezeruk volt, vedok remalma

Spurs igazolt egy jo edzot, de jatekos anyagban keves egy BL helyezesre. Everton detto, a tobbi kozepszer.
Kicsit az Arsenalrol.
Mindenki mar kezdobe rakna Bendert....tenyleg akkora jatekos, h erosodnenek vele az agyusok?

Mar ha a Dortmundis Benderrol lenne szok, meg azt mondanam, h oke mar vmit lerakott nemzetkozi szinten.
Ez a gyengebb Bender nekem nem tunt nagy szamnak. a tesoja sem akkora, mert harcos gyerek volt ellenunk de jatekban nem sokat mutatott. Szoval nem mondanam, h jobb mint Wilshere v Ramsey.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- KAG
Neymarnal is nyilvánosságra lett hozva..........Akkor Sánchezt 50-ért adtuk el, Suárezt meg 45-ért fogjuk megvenni!Ez a verzió egészen tetszik..
Közbe eb-n olvasom, hogy "Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra, de nagyjából 35-40 millió eurót fizetett érte az Arsenal." Minta Barto 2-3 napja azt nyilatkozta volna, hogy mi mindig nyilvánosságra hozzuk ezeket az összegeket, mert a culéknak joguk van tudni..Na mindegy, meg se lepődök már rajtuk.
Szépen lassan

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Igen,Rosi a 7-es Podolski pedig a 9-es.palesz77 írta:Ki a 7-es az Arsenalban? Rosicky rémlik, de nem vagyok benne biztos..![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ki a 7-es az Arsenalban? Rosicky rémlik, de nem vagyok benne biztos..Drake írta:Alexis a 17-es mezt kapta.

Akkor Sánchezt 50-ért adtuk el, Suárezt meg 45-ért fogjuk megvenni!ferni írta:Katalóniában az eladásokat felfelé, a vételeket meg lefelé kerekítik, igazán megtanulhattad volna![]()
de biztos majd kiderül hivatalosan is, max majd kell hozzá egy elnökváltás vhol![]()

Közbe eb-n olvasom, hogy "Az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra, de nagyjából 35-40 millió eurót fizetett érte az Arsenal." Minta Barto 2-3 napja azt nyilatkozta volna, hogy mi mindig nyilvánosságra hozzuk ezeket az összegeket, mert a culéknak joguk van tudni..

- KAG
palesz77 írta:Én naiv pedig már elhittem, hogy jó áron adtuk el..alexoxladjackoxi írta: Az Arsenalfanon 27 millió font van. Ők csak jobban tudják, mint az NSO-os "szakértők".
34 millió Euroért majdnem akkora ajándék, mint nekünk Kroos 25 ért. csak jöjjön össze

ZIDANE
-
Alexis a 17-es mezt kapta.
Katalóniában az eladásokat felfelé, a vételeket meg lefelé kerekítik, igazán megtanulhattad volna
de biztos majd kiderül hivatalosan is, max majd kell hozzá egy elnökváltás vhol

na de troll off, sztem valahol a kettő között lesz a valós ár.

de biztos majd kiderül hivatalosan is, max majd kell hozzá egy elnökváltás vhol

na de troll off, sztem valahol a kettő között lesz a valós ár.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Nem rossz az úgy se. Főleg nekünk.palesz77 írta:Én naiv pedig már elhittem, hogy jó áron adtuk el..alexoxladjackoxi írta: Az Arsenalfanon 27 millió font van. Ők csak jobban tudják, mint az NSO-os "szakértők".

-
Én naiv pedig már elhittem, hogy jó áron adtuk el..alexoxladjackoxi írta: Az Arsenalfanon 27 millió font van. Ők csak jobban tudják, mint az NSO-os "szakértők".

- alexoxladjackoxi
Az Arsenalfanon 27 millió font van. Ők csak jobban tudják, mint az NSO-os "szakértők".palesz77 írta:Az angol sajtó szerint fontban..volt írta:Euróban 35.
"Természetesen az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra a csapatok, az angol sajtó azonban egyöntetűen 35 millió fontról (44 millió euró) ír."
NSO-ról van - asszem. Tudom, hogy nem a legszavahihetőbbek, de fordítani csak tudnak..Amúgy ha ez igaz, akkor végre csináltunk egy egész jónak mondható eladást..
-
Az angol sajtó szerint fontban..volt írta:Euróban 35.
"Természetesen az átigazolási összeget nem hozták nyilvánosságra a csapatok, az angol sajtó azonban egyöntetűen 35 millió fontról (44 millió euró) ír."
NSO-ról van - asszem. Tudom, hogy nem a legszavahihetőbbek, de fordítani csak tudnak..

- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
apropó pl...valaki hajtotta pár napja a Lloris féle témát. Nos, úgy néz ki, hogy hosszabított 2019-ig-
Fiatal volt, ketté törték és felépült én kétlem, hogy Ramsey visszaesne, inkább Wilshere van túl lihegve szerintem, a walesi sokkal lendületesebben és jobban játszik.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Drake írta:Szerinted a Pl egyik legjobbja volt,szerintem meg akkora egy tucat játékos mint a ház.3 évig egyenlő a nullával,most lehoz egy jó szezomt,erre a Senal szurkolók 90%-a (akik előtte ugyanúgy lemondták mint Én) nedvesedik tőle.Ha jönne érte egy 10 millás ajánlat Én szemrebbenés nélkül eladnám.

Nem vitatkozok, de ne csodálkozz, ha jövőre (is) top3 középső középpályás lesz a PL-ben. Szegény gyerek még csak most 23 éves, volt egy lábtörése, mit vársz tőle? Nem lesz mindenki egyből sztár, valaki csak 25 éves kora után érik be klasszissá. Az ő ideje most jött el, egy kiváló formációnak az egyik kulcsszereplője.
-
Szerinted a Pl egyik legjobbja volt,szerintem meg akkora egy tucat játékos mint a ház.3 évig egyenlő a nullával,most lehoz egy jó szezomt,erre a Senal szurkolók 90%-a (akik előtte ugyanúgy lemondták mint Én) nedvesedik tőle.Ha jönne érte egy 10 millás ajánlat Én szemrebbenés nélkül eladnám.
- alexoxladjackoxi
PFFF, mert Wilshere akkora játékos.tubatibi írta:Ramseyt vajon láttad idén játszani?Caraway írta:
Lehozott 1 jobb szezont,a többi meg egy értékelhetetlen fos volt.A nyakam rá,hogy az idei szezonja is egy nagy szar lesz.3 zsák krumpli és mehet.

Sczesny - Debuchy, Per, Koscielny, Gibbs - Bender(ha érkezik), Ramsey - Walcott, Özil, Cazorla - Sanchez[/quote]
Erre te kihagytad kb a legtechnikásabb játékosuk(Oxlade).

Azért nem könnyű neki helyet taláni a kezdőben. Remélem Wenger jól forgatja majd a csapatot és kellő játékidőt biztosít mindenki számára.