nem lehetne intézni még a vb döntő előtt?repjegy megvan, eltöretem a lábát vmi szakadt ukrán kurvával

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 10., csütörtök 21:20
nem lehetne intézni még a vb döntő előtt?repjegy megvan, eltöretem a lábát vmi szakadt ukrán kurvával
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 10., csütörtök 21:15
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 10., csütörtök 21:13
repjegy megvan, eltöretem a lábát vmi szakadt ukrán kurvávalMike írta:az megvan h ott játszik özil is?hehe írta:
na alexis hivatalos, még patinnyót viszik és leszarom a realmeccseket jövőre
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 10., csütörtök 21:11
az megvan h ott játszik özil is?hehe írta:
na alexis hivatalos, még patinnyót viszik és leszarom a realmeccseket jövőre
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 10., csütörtök 21:11
Persze, jobb a bal szélen, ez tény.palesz77 írta:Hát a jobboson szerintem nem megy neki annyira a játék, legalábbis nálunk amikor ott játszik, akkor rendre alul teljesít. Az Atletico elleni Bl meccsen jött ki ez leginkább, eleinte a jobboson kezdett, momentuma sem volt szinte, aztán miután átkerült a balszélre percekkel később lőtt egy gólt is.. Jobban érzi magát ha befelé húzhat.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 10., csütörtök 21:08
saoö pauloban csapatja gansoval meg luis fabianoval.R.M.C.F írta:OK.leszarom a véleményeteket![]()
![]()
![]()
Figy....tényleg ha már leporoltad a spájzból patót......játszik az még valahol? Kezdő? Idén gól/meccs? valami infó van róla?
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 10., csütörtök 21:05
Hát a jobboson szerintem nem megy neki annyira a játék, legalábbis nálunk amikor ott játszik, akkor rendre alul teljesít. Az Atletico elleni Bl meccsen jött ki ez leginkább, eleinte a jobboson kezdett, momentuma sem volt szinte, aztán miután átkerült a balszélre percekkel később lőtt egy gólt is.. Jobban érzi magát ha befelé húzhat.M1Ö írta:Mehetett volna a jobbosra. Mondjuk neki se lett volna akkora probléma.
Az olyan jó, hogy vétek lenne megbolygatni..ikarus93 írta:De azt nem értem katalánéknál, hogy mért nem a védelmmel foglakoznak elsősorban? Azt kéne rendbe rakni, utánna jöhetne a többi.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 10., csütörtök 21:04
OK.leszarom a véleményeteket![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 10., csütörtök 21:04
minek, ott van piqué meg bartaikarus93 írta:De azt nem értem katalánéknál, hogy mért nem a védelmmel foglakoznak elsősorban? Azt kéne rendbe rakni, utánna jöhetne a többi.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 10., csütörtök 21:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 10., csütörtök 21:03
leszarom a véleményeteketR.M.C.F írta:Alexisnek kevés az agya hogy nagyot robbanjon,patot meg ........na alexis hivatalos, még patinnyót viszik és leszarom a realmeccseket jövőre![]()
![]()
csak Te maradtál mellette fegyverhordozó.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 10., csütörtök 21:00
Alexisnek kevés az agya hogy nagyot robbanjon,patot meg ........na alexis hivatalos, még patinnyót viszik és leszarom a realmeccseket jövőre![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 10., csütörtök 20:57
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 10., csütörtök 20:56
Több mint valószínű, hogy ugyan ez a szitu lett volna Neymar-ral is, mint most Bale-lel.ericco írta:Lehet, ha nyakára hozzuk Neymart, akkor nem hosszabbít, és már egy éve újra az MU-ban lenne.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 10., csütörtök 20:56
marketingszempontból bőven benne voltericco írta:Lehet, ha nyakára hozzuk Neymart, akkor nem hosszabbít, és már egy éve újra az MU-ban lenne.hehe írta:igen, de akkor céronaldo nem férne be
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 10., csütörtök 20:56
http://www.arsenal.com/assets/_files/sc ... ngkit2.jpgMarci77 írta:AZ Arsenal Facebookon már kirakta hogy Alexis offisöl.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 10., csütörtök 20:54
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 10., csütörtök 20:53
Lehet, ha nyakára hozzuk Neymart, akkor nem hosszabbít, és már egy éve újra az MU-ban lenne.hehe írta:igen, de akkor céronaldo nem férne be
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 10., csütörtök 20:34
Kit érdekel?gen, de akkor céronaldo nem férne be
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 10., csütörtök 20:32
igen, de akkor céronaldo nem férne beLehet, hogy gyorsan sokat keresett, de azóta sz.rni sem tud anélkül, hogy ne kérdeznék meg, hogy miből vette a retyópapírt. Itt is megszedte volna magát, nem kicsit.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem