Alvaro Morata - 21
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
-
Ryel
- Kedvenc játékosaid: Raul, Morientes, Figo, Higuain, Cristiano Ronaldo, Varane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Alvaro Morata - 21
IllaramendiwZoLee7 írta: padmelegítőt 35-ért![]()
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ahhoz, hogy ő visszakerüljön őrült jó teljesítménnyel kell előrukkolnia. 35 milláért már lehet venni jobb csatárt is. Ha lehoz egy olasz gólkirályi címet, a juve olaszo.-ban mindent megnyer, jók lesznek a bl-ben is és Morata rugdosni fogja a gólokat ott is akkor lehet, de padmelegítőt 35-értLiamGallagher írta:Ha fejben összekapja magát, és lesz játszatva rendszeresen,akkor én még nem írnám le a gyereket...Meglátjuk!Hajrá,sok sikert!
Viszlát Morata, sok sikert neki
Azt írtam!35
Mondjuk a Juventust se értem...De legyen az ő bajuk.
- h3x0r
35 :ĐCS0ki írta:Ezzel a 25 milliós visszavásárlási árral gyakorlatilag végleg eladtuk. Nem tudom elképzelni, hogy olyan teljesítményt hoz, hogy ennyiért visszahozzuk. Még ha egy jó cserecsatár szintet el is érne, ennyiért nem hozzuk el.
A 18+4 millió esetleges bónusz korrekt ár érte.
Ezzel a 35 milliós visszavásárlási árral gyakorlatilag végleg eladtuk. Nem tudom elképzelni, hogy olyan teljesítményt hoz, hogy ennyiért visszahozzuk. Még ha egy jó cserecsatár szintet el is érne, ennyiért nem hozzuk el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CS0ki 2014. július 11., péntek 11:52-kor.
-
LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ha fejben összekapja magát, és lesz játszatva rendszeresen,akkor én még nem írnám le a gyereket...Meglátjuk!Hajrá,sok sikert!
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem szerettem. pofázós-rinyálós. komoly játékos soha sem lesz.
jöjjön a klóze:)
jöjjön a klóze:)
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Viszlát, így már biztos egy csatár érkezése is.
Nekem egyáltalán nem fogsz hiányozni.
Legyen már vége a VB-nek, új játékosokat akarok a keretben látni.
Nekem egyáltalán nem fogsz hiányozni.
Legyen már vége a VB-nek, új játékosokat akarok a keretben látni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Abban a gyenge olasz bajnokságban, egy ilyen Juve k.pályás sorral a háta mögött még jó is lehet.
Csak kérdés, hogy Tevéz meg Llorrente mellett mennyit fog játszani az első évében...
Nehogy ott is be sértődjön.
Csak kérdés, hogy Tevéz meg Llorrente mellett mennyit fog játszani az első évében...
Nehogy ott is be sértődjön.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
20ast gondoltam érte, végülis majdnem. Remélem megtalálja a számítását és soha nem jön vissza.
Kétlem, hogy olyat fejlődne, hogy 35ért megérje visszahozni.
Nem illik.
- h3x0r
Egy kicsit csalodott vagyok, mert remenykedtem a korabban megjelent 22 millas vetelarban.Teljes megállapodásra jutott a Juventus és a Real Madrid. Morata 18 millió euróért fog klubot váltani, a visszavásárlási opció pedig három évre fog szólni. Amennyiben a madridi csapat úgy dönt, hogy igényt tart a játékosra, úgy 35 millió eurót kell majd fizetnie. Morata öt évre ír alá. Forrás: Madridom.hu
Nem hiszem, hogy a Juve es az olasz bajnoksag a megfelelo hely szamara. Jobb lett volna ha egy olyan csapatba igazol, ahol rendszeresen lehetoseget kap.
Ez a 35 millas visszavasarlasi ar se olyan veszes. Nemsokara 22. Harom ev alatt azert mar fejlodhet annyit, hogy egy stabil csere csatar lehessen nalunk.
szerk.: szerintem Perez azt a kuldetest adta neki, hogy 1 ev alatt meggyozze Pogbat az ideigazolasrol
- h3x0r
Ha ezt egy olyan jatekos csinalja, aki par evet eltoltott a klubbnal, akkor meg is ertenem. De nem egy 21 eves sajat nevelesu jatekostol, aki 6 evet huzott le nalunk. Gondolom akkor nem panaszkodott, amikor 17 eves koraban Mourinho kivitte Amerikaba, hogy olyan no name jatekosokkal edzhessen mint Ronaldo vagy a friss VB gyoztes Casillas, Xabi, Ramos. Persze az is lehet, hogy csak az olaszok talaltak ki az egeszet.zalkrisz írta:Miért is?PEEtör írta:ez mi a halált képzel magáról?
Csak ugye vannak a bizonyos íratlan szabályok a fociban (de közel minden csapatsportban)...zalkrisz írta:Ő is ember, nem tett le semmit, de attól még teljesen érthető, hogy nem akar a világ bármely pontján játszani.. És mivel szerződés köti mindkét félt, pontosan olyan feltételeket szab, amilyeneket akar, nem kell ahhoz letenni semmit ha egyszer aláíratták vele a papírt.
Meg a csapatsport és irodai munka sem ugyanaz.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Ő is ember, nem tett le semmit, de attól még teljesen érthető, hogy nem akar a világ bármely pontján játszani.. És mivel szerződés köti mindkét félt, pontosan olyan feltételeket szab, amilyeneket akar, nem kell ahhoz letenni semmit ha egyszer aláíratták vele a papírt.
Persze mindenki azt gondol amit akar, de én sem örülnék neki, ha holnap azt mondaná a főnök, hogy figyu, el kell menned az ország másik felébe dolgozni az ottani cégünkhöz, mert az jobban megéri nekünk. Tuti nem mennék, mert a szerződésben telephelyhez van kötve a munkavégzés, aztán csinálhatnak amit akarnak, ki is rúghatnak, akkor keresek itt másik melót.
Persze mindenki azt gondol amit akar, de én sem örülnék neki, ha holnap azt mondaná a főnök, hogy figyu, el kell menned az ország másik felébe dolgozni az ottani cégünkhöz, mert az jobban megéri nekünk. Tuti nem mennék, mert a szerződésben telephelyhez van kötve a munkavégzés, aztán csinálhatnak amit akarnak, ki is rúghatnak, akkor keresek itt másik melót.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. június 14., szombat 14:30-kor.
Ki ő, hogy ilyen feltételeket szabjon meg a Real Madridban? Mit tett le itt az asztalra, hogy ilyeneket mondhasson? Értem a mondanivalód lényegét, ne érts félre, és egy tökéletes világban még jogos is lenne, de azért elég vicces ezt így előadni NEKI a "való világban".zalkrisz írta:Miért is?PEEtör írta:ez mi a halált képzel magáról?
Van egy klub, ahol számítanak rá, ahova menni szeretne, de a vezetőség más ajánlatokat is meghallgat, ami nem tetszik neki.. élő szerződése van, ha nem engedik Torinóba, akkor jövőre megy ingyen.. Teljesen jogos, én is ezt csinálnám a helyében. Biztos nem kényszerből választanék csapatot.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Miért is?PEEtör írta:ez mi a halált képzel magáról?
Van egy klub, ahol számítanak rá, ahova menni szeretne, de a vezetőség más ajánlatokat is meghallgat, ami nem tetszik neki.. élő szerződése van, ha nem engedik Torinóba, akkor jövőre megy ingyen.. Teljesen jogos, én is ezt csinálnám a helyében. Biztos nem kényszerből választanék csapatot.
ez mi a halált képzel magáról?
- h3x0r
Folosleges minden szo, csak nezem es elvezem.sebydani írta:https://www.youtube.com/watch?v=fWaJk54mIDE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
https://www.youtube.com/watch?v=fWaJk54mIDE
30 milliós cimkét rá videót elküldeni mindenkinek
remélem rom7ooo videója alapján akar majd Wenger és Mou is igazolni mert akkor Morata és Khedire borsós áron távoznak
30 milliós cimkét rá videót elküldeni mindenkinek
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa