OFF
- LeagueofLesbians
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
skype felhasználók nem tapasztaltátok, hogy kb egy olyan hete minden egyes nap frissít a skype?! Nekem indul a gép indulásával, mert minden nap, egész sokat használom stb. de minden nap kéri, hogy frissítsem és már kezd "feltűnően" sok lenni...

[FIFA WORLD]
- ikarus93
valaki aki jártas a Real Madrid külföldi fórumain is, melyiket tudja ajánlani olvasgatásra? A nyelv angol legyen.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- chosenone46
állatok vagytok.

"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Aki megakarja nézni a trónok harcát(GOT) vagy nem látta még az uccsó évadot az meg ne nézze amit lent linkelek, mert SPOILERRR!!!!most viszont születésnapi meglepetéspartyt rendezünk neki, és így ebből adódóan, állandóan ugrik fel üzenet. hogy tudnám megoldani, hogy véletlenül se találkozzon, ezzel az üzenettel?
Ez még egy remek megoldás lehet, utána tuti nem látja azokat felugró üzeneteket.

- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Pátinnyó kapná a cuppanós puszit, a többiek meg a fukkotziro4vr írta:Meglepetespartyra odaszervezed patinnyot..meg egy hehe felbukkanast is hoz opcionalisan

figyu a legegyszerűbb megoldás, ha lefújod az egészet a picsába, túl sok nyűg, meg tennivaló, örüljön neki, hogy egyáltalán szóbaállsz vele

-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hehe írta:1. dobod a picsába.chosenone46 írta:adott egy probléma. a barátnőm ismeri a fb jelszavamat. rendszerint candycrush életet küld magának.de megesik, hogy üzenettel is találkozik. tudom, bizalomhiány stb. stb. de engem egyáltalán nem zavar ha látja, hogy kivel beszélgetek. most viszont születésnapi meglepetéspartyt rendezünk neki, és így ebből adódóan, állandóan ugrik fel üzenet. hogy tudnám megoldani, hogy véletlenül se találkozzon, ezzel az üzenettel?
2. Rendezvezyszervezo ceget megbizol
3. megölöd a barataidat
4. Csinalsz masik acc-ot es ott vegre nyugodtan tudsz élni
5. áleccsándre pátinnyó

egyébként beszéljétek meg személyesen vagy telefonon akár

- hehe
1. dobod a picsába.chosenone46 írta:adott egy probléma. a barátnőm ismeri a fb jelszavamat. rendszerint candycrush életet küld magának.de megesik, hogy üzenettel is találkozik. tudom, bizalomhiány stb. stb. de engem egyáltalán nem zavar ha látja, hogy kivel beszélgetek. most viszont születésnapi meglepetéspartyt rendezünk neki, és így ebből adódóan, állandóan ugrik fel üzenet. hogy tudnám megoldani, hogy véletlenül se találkozzon, ezzel az üzenettel?
2. Rendezvezyszervezo ceget megbizol
3. megölöd a barataidat
4. Csinalsz masik acc-ot es ott vegre nyugodtan tudsz élni
5. áleccsándre pátinnyó

- chosenone46
tényleg, néha a legegyértelműbb dolgok nem jutnak az ember eszébe.köszi.___Samy___ írta:beszéljétek meg viberen

- ___Samy___
beszéljétek meg viberen
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- chosenone46
adott egy probléma. a barátnőm ismeri a fb jelszavamat. rendszerint candycrush életet küld magának.
de megesik, hogy üzenettel is találkozik. tudom, bizalomhiány stb. stb. de engem egyáltalán nem zavar ha látja, hogy kivel beszélgetek. most viszont születésnapi meglepetéspartyt rendezünk neki, és így ebből adódóan, állandóan ugrik fel üzenet. hogy tudnám megoldani, hogy véletlenül se találkozzon, ezzel az üzenettel?

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
eléggé sokszor lett megemlítve ez a "név".peti_madrid írta:nem olvastam vissza a vb topikot, de mennyire lettél szétszedve a tegnap este után hehe?

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Valakinek nincs egy felesleges jegye a szombati napra Soundra?
(vagy ezt a Zene topocban kerdezzem?
)

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
nem olvastam vissza a vb topikot, de mennyire lettél szétszedve a tegnap este után hehe?

ráadásul homokos.___Samy___ írta:fakabát lett a fiúAztán még ottvan Mickey, az itteni fórumon ő volt az ügyeletes segítő gyúrás ügyben, ő is elvan eléggé tűnve.

remélem olvassa

joabulicsak
- ___Samy___
fakabát lett a fiúAztán még ottvan Mickey, az itteni fórumon ő volt az ügyeletes segítő gyúrás ügyben, ő is elvan eléggé tűnve.

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Normális. Vagy ki kell húzni a pendriveot, vagy vissza kell állítani 1st bootba a hdd-tToti írta:ezt vágom persze, csak a kényelmesebb megoldást keresem, h ne kelljen már szenvedni megint reinstallal. plusz érdekességképp is, h meglehet-e csinálni és ha igen akkor hogyan, mivel.hát ha megvannak a fájlok, akkor dúrjad le nullára az egészet, formázz mindent, partícionáld újra.
win7 telepítővel elvileg működnie kell faszán.
másrészt, meg ez a pendriveról való telepítés.. biosba átlőttem, h usb-ről bootoljon, meg is történik, bejön a w7 telepítője, magyar, win7 ultimate, stb.. kiválasztom ami kell, majd formázom a partíciót amire a következő lépésben telepítem az oprendszer összetevőket, ha ez megtörténik, utána jön egy automatikus újraindítás.. na eddig nincs is gond, de mikor újraindul megint előről akarja ezt a folyamatot kezdeni, és nem adja be a szokásos (legalábbis rendes lemez általi telepítésnél) "cd-romról való indításhoz, nyomjon meg egy billentyűt..." szöveget, amivel ugye folytatódna a telepítés. ezért a korábban említett újraindítási folyamat után azon kihúztam a pendriveot és csak akkor folytatta a win7 telepítését, különben előről kezdte volna. nemtudom, h usb-s telepítésnél ez normális-e, mert még nem csináltam..
szóval nem akarok kínlódni.

Merci Zizou!
ezt vágom persze, csak a kényelmesebb megoldást keresem, h ne kelljen már szenvedni megint reinstallal. plusz érdekességképp is, h meglehet-e csinálni és ha igen akkor hogyan, mivel.hát ha megvannak a fájlok, akkor dúrjad le nullára az egészet, formázz mindent, partícionáld újra.
másrészt, meg ez a pendriveról való telepítés.. biosba átlőttem, h usb-ről bootoljon, meg is történik, bejön a w7 telepítője, magyar, win7 ultimate, stb.. kiválasztom ami kell, majd formázom a partíciót amire a következő lépésben telepítem az oprendszer összetevőket, ha ez megtörténik, utána jön egy automatikus újraindítás.. na eddig nincs is gond, de mikor újraindul megint előről akarja ezt a folyamatot kezdeni, és nem adja be a szokásos (legalábbis rendes lemez általi telepítésnél) "cd-romról való indításhoz, nyomjon meg egy billentyűt..." szöveget, amivel ugye folytatódna a telepítés. ezért a korábban említett újraindítási folyamat után azon kihúztam a pendriveot és csak akkor folytatta a win7 telepítését, különben előről kezdte volna. nemtudom, h usb-s telepítésnél ez normális-e, mert még nem csináltam..
szóval nem akarok kínlódni.
köszi, megpróbálom.Jobb egérgomb a My Computerre, Manage és Disc Management. Ha ott látod, könnyen visszahozhatod. Lehet elég csak betűjelet beálltani rá. Jobb gomb, Change Drive Letters and Paths...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Toti 2014. július 8., kedd 13:59-kor.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Jobb egérgomb a My Computerre, Manage és Disc Management. Ha ott látod, könnyen visszahozhatod. Lehet elég csak betűjelet beálltani rá. Jobb gomb, Change Drive Letters and Paths...Toti írta:ilyennel találkozott-e már vki.
adva volt egy acer notebook. win7el újrakellett telepítenem, de pendrive-ról, mivel nincs dvd olvasója. 2db 110gigás partíció volt, egy C az oprendszernek egy E fontos cuccoknak.
megtörtént a reinstall, és az E partíció eltűnt. aztán próbáltam mindent, getdataback-el nemtudom hány órás művelet árán sikerült megtalálnom a partíciót rajta a fájlokkal, mappákkal, de visszaállítani, kimenteni nem tudtam. végül a testdisk-el sikerült copyznom erről a láthatatlan partícióról a fájlokat a C-re. na de így az a 110 giga csak úgy lebeg és nembírom sehogy visszaállítani a partíciót.
vmi ötlet, hogyan lehetne?
Merci Zizou!
- hehe
hát ha megvannak a fájlok, akkor dúrjad le nullára az egészet, formázz mindent, partícionáld újra.kredenc írta:Ha újra elindítanád a Windows telepítőt,akkor nincs lehetőséged azt formázni vagy telepíteni oda is egy Win-t?Toti írta:ilyennel találkozott-e már vki.
adva volt egy acer notebook. win7el újrakellett telepítenem, de pendrive-ról, mivel nincs dvd olvasója. 2db 110gigás partíció volt, egy C az oprendszernek egy E fontos cuccoknak.
megtörtént a reinstall, és az E partíció eltűnt. aztán próbáltam mindent, getdataback-el nemtudom hány órás művelet árán sikerült megtalálnom a partíciót rajta a fájlokkal, mappákkal, de visszaállítani, kimenteni nem tudtam. végül a testdisk-el sikerült copyznom erről a láthatatlan partícióról a fájlokat a C-re. na de így az a 110 giga csak úgy lebeg és nembírom sehogy visszaállítani a partíciót.
vmi ötlet, hogyan lehetne?
Esetleg megpróbálni valamilyen programmal kezelni a partíciót?
Nem vagyok szakértő sajnos,csak próbálkozom,így bocs ha nem jó.