VB - 2014
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: VB - 2014
Igen, a mák az a foci része....és van akinek több jut. Messi kitűnő játékos,és ő volt a legjobb éveken át(ma már nem ő), de mindig is rohadt nagy mákja is volt,persze igaz a mondás is,jó játékosnak van szerencséje......iszonyat mennyiségű gólt szerzett úgy,hogy pusztán csak elépattant és köszönte és beverte......nagyon sok ilyen gólja volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Élete meccse lesz, mester hármas 20 km-et fog futni.Ennek így kell lennie.Jester írta: Nagyon kíváncsi leszek a döntőbéli teljesítményére, mert bár eddig van pár szép gól a neve mellett, de az akarás hiányzik belőle.
De komolyan nem tudom elképzelni ,hogy így kocogjon a döntőben, hajtani fog ennél fontosabb meccse soha nem volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Vagy csak egyszeruen elveszitette a motivaciojat. Nem o lenne az elso jatekos a vilagon, akivel ez megtortent. Sok olyan jatekos van, akik folyamatosan a padot koptattak, az edzojuk nem szamolt veluk es elveszitettek a foci iranti szerelmuket. Ha ugy alakult, felmentek a palyara, lejatszottak azt a par percet, de mar nem volt meg bennuk az a szenvedely mint korabban. Ezt Ibra is elmondta a konyveben.Jester írta:Természetesen ez is lehetséges.Esetleg meg az lehet hogy nincs mar kedve olyan sokat futni mint ezelott 1-2 evvel.![]()
De egy k**va világbajnokságon ahol ő a válogatott CSK-ja nehogy már ne legyen kedve futni. Pláne, hogy neki egyszerűen muszáj futnia, mert a sebesség kell az ő játékstílusához.
Messivel is hasonlo tortent, mar magasrol tesz az egeszre. Egy klubbvaltas a Barca, a valogatott es Messi szempontjabol is baromi hasznos lenne, de ez szerencsere nem fog megtortenni.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Természetesen ez is lehetséges.Esetleg meg az lehet hogy nincs mar kedve olyan sokat futni mint ezelott 1-2 evvel.![]()
De egy k**va világbajnokságon ahol ő a válogatott CSK-ja nehogy már ne legyen kedve futni. Pláne, hogy neki egyszerűen muszáj futnia, mert a sebesség kell az ő játékstílusához.
Nagyon kíváncsi leszek a döntőbéli teljesítményére, mert bár eddig van pár szép gól a neve mellett, de az akarás hiányzik belőle. Pontosabban, a reakcióin látom, hogy piszkosul akarja, de magán a játékán ez nem mutatkozik meg.
Emlékszem Zidane-ra '98-ból akit a döntőig szétszedtek a kritikusok, még ki is állítatta magát egy meccsre. De a döntőben végül megmutatta. Bár azt nem nézem ki Leo-ból, hogy fejel kettőt

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem senkit sem az zavarja ,hogy Messi világbajnok lesz... Az idióta barcásokkal(tisztelet a kivételnek 2-3 ember) van a gond meg a médiával, eddig is fárasztó volt de még csak most jön a java...Anthony írta: engem mondjuk annyira nem zavar
ez a vb is még jobban kifacsarja (bár sokat nem fut)
és a legszebb, hogy ha vesztenek akkor volt 7 meccse (2 hosszabbítás) a semmiért
Én már elkönyveltem Argentínát világbajnoknak, hiába százszor jobbak a németek, itt egy emberfeletti mákfaktort kéne legyőzni, valaki odafent eldöntötte ,hogy ez a Messi gyerek a kiválasztott és kész a sorssal nem lehet mit kezdeni...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
TheBull6 írta:Hámesz
vb játékosa (ja bocs itt van Messi)
gól ballal, jobbal, fejjel, 11esből, csak egy jó szabadrúgás hiányzik
Egyértelműen.....és Robben is,ez van,el kell ismerni a holland is ott volt......a felcopottak,neymi és messi meg nem voltak rosszak,de ennyire nem voltak jók.
Hámesz
vb játékosa (ja bocs itt van Messi
)
vb játékosa (ja bocs itt van Messi

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Tekintve hogy lavezzi, palacio, kun annyit er a vbn, mint kuyt a ferfi szrpsegversenyen, hogy higuain annyira hatekony a nagy meccseken, mint robbennek a hajapolo, es hogy dm serult, igazabol mindegy. Kerdes el tudjak e rontani a nemetek focijat, szerintem nem.
Nem illik.
Sabella: Németország ellen nem kell öt csatár, olyan játékosok kellenek akik el tudják szívni a teret a németek elől, nem hagynak nekik helyet játszani
akkor ebből asszem 4-5-1 lesz
----------Romero-----------
Zaba--Demi--Garay--Rojo
---Gago--Masch--Biglia---
--Perez--------------Maxi--
------------------------------
------------Messi-----------
aztán csókolom
messi világbajnok, vb legjobb, télen pedig ötszörös aranylabda győztes, és a világ legjobbja egy életre
akkor ebből asszem 4-5-1 lesz

----------Romero-----------
Zaba--Demi--Garay--Rojo
---Gago--Masch--Biglia---
--Perez--------------Maxi--
------------------------------
------------Messi-----------
aztán csókolom

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tenni fog. Világbajnokká lövi Khedirátmathers írta:Kroos mint leendő madridos tehetne egy szívességet nekünk vasárnap, ha értitek mire gondolok.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kroos mint leendő madridos tehetne egy szívességet nekünk vasárnap, ha értitek mire gondolok.

Nem az van, hogy nem ismerem el, de ettől függetlenül a szememben közel nincsen egyszinten a Zidane, Bergkamp, Ronaldo-félékhez, meg úgy en bloc a 2000-es évek zsenijeihez, akiknek majdnem minden megmozdulása maga volt a varázslat, elegancia, hogy személyiséget ne is említsem.ezeket meg elég nagy túlzásnak érzem annak tükrében, amit klubszinten már le tett az asztalra, mind egyénileg, mind csapatszinten.
lehet vádolni elfogultsággal az irányában, de szerintem legalább annyira elfogult az is, aki még akkor sem ismerné el, ha vébégyőztes is lenne.
Ezért engem nem fog érdekelni, ha megnyeri, nyerje. Csak jókat fogok mosolyogni a tudatlanokon.

Ez meg...Hollandia ellen meg két hardcore védő vigyázott rá

Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
Engem facebookon tiltott le, de van egy olyan érzésem, hogy már itt is.R.M.C.F írta:letiltott? Akkor lehet engem is?

Téged szerintem biztosan, múltkor sem reagált a neki szánt írásodra.

-
Zsombor írta:Hát tiltsd le úgy, mint engem shutter. :ĐRemy írta:Tegnap volt egy troll facebookon, aki igazából komolyan gondolt mindent, még azt is, hogy az argentinok ezzel a játékkal, MINDENKINÉL jobbak.Amúgy barcás
letiltott? Akkor lehet engem is?

Hát tiltsd le úgy, mint engem shutter. :ĐRemy írta:Tegnap volt egy troll facebookon, aki igazából komolyan gondolt mindent, még azt is, hogy az argentinok ezzel a játékkal, MINDENKINÉL jobbak.Amúgy barcás
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ez genetika. lehet fejleszteni edzésmódszerekkel, de én ismerek olyan embert, aki lassan 40 éves, disznónyi sörhasa van, 5 méter után fújtat, de még mindig olyan robbanékony, hogy 3 méterig nem látod hol a labda és mit csinál vele.az a durva, hogy helyből még mindig iszonyat gyors, tegnap is nem sokszor, de amikor beindult nem tudták tartani a lépést a hollandok

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Van egy ezüstérme.... CR who? Ez lesz.Anthony írta: és a legszebb, hogy ha vesztenek akkor volt 7 meccse (2 hosszabbítás) a semmiért

Tegnap volt egy troll facebookon, aki igazából komolyan gondolt mindent, még azt is, hogy az argentinok ezzel a játékkal, MINDENKINÉL jobbak.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots