Szerkesztőségnek további sikeres munkát, próbálok mostmár itt is néha hozzászólni majd

Üdv
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. május 30., csütörtök 2:20
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 29., szerda 23:54
HozzászólásSzerző: volt » 2013. május 29., szerda 21:31
Monkey írta:Bocs a dupláért csak közbe szedem össze a gondolataimat. Youtubos videókon emberek beszámolnak betegségekről amiket a módszerrel gyógyítottak meg, sokan daganatokat mulasztottak el. Pl az énekesnő Tóth Gabi is ezzel a módszerrel gyógyul. Valamint hosszútávon pozitív irányba befolyásolja az életedet, segít úgymond "sikeressé" válni, fejleszti a hatodik érzéket. Tanultunk módszert amivel akármilyen 100 szót bármikor vissza tudsz mondani, megkönnyíti a nyelvtanulást és a vizsgáraa való készülést. De tényleg inkább olvassatok utána és nézzetek videókat, Ő jobban el tudja mondani nálam! Nem véletlenül nem én tartom az előadásokat, csak gondoltam beírom hátha más is fogékony a dologra.
Köszönöm, én utána fogok olvasni/járni a dolognak. :-)Monkey írta:Na itt vagyok, bocs srácok csak foglalt volt a délutánom.
Írhatnék rengeteg példát, másodpercek alatt sikerült elmúlasztanom fejfájásomat vagy megállítani a vérzést, egy hete sikerült 3 kis angol buldogot meggyógyítani akik már közel voltak a halálhoz... de ezek csak apróságok. Azért nem szívesen írok mást mert hihetetlenül hangzik és jönne a "persze ilyen nincs" ezért inkább ajánlom dr. Domján László kiadványait, Youtubeon van fent jó pár videó olyan emberekről akik eredményeket értek el a módszerrel. Illetve gyakran tart 2 hetes kurzusokat Bp.-en vagy más nagyvárosokban. Az előadásai nagyon élvezhetőek, reggel fél 9 től 6ig tartott de egyáltalán nem volt kimerítő. Számomra is még kicsit hihetetlenek ezek a dolgok, mérnöki végzetségem van, számomra az létezik amit meg tudok fogni de a módszernek tudományos alapjai vannak.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. május 29., szerda 20:30
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. május 29., szerda 20:26
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 29., szerda 19:43
Gondolom ezt a hatalmas tudást az emberiség nevében ingyenesen sajátíthatod el. Eltaláltam?
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 29., szerda 19:35
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 29., szerda 19:34
Na pont ezekért nem akarok mélyebben belemenni a dolgokba, nem érdekel hogy elhiszed e, akit érdekel körülnéz a témával kapcsolatbans vagy elmegy előadásra aztán eldönti mi igaz belőleaz orvos lemondott a kutyákról, aztán jöttél, és voálá?
ezt ne.
vagy állatorvos vagy.. és akkor not bad, még viheted is valamire.
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 29., szerda 19:30
HozzászólásSzerző: dodi » 2013. május 29., szerda 19:29
az orvos lemondott a kutyákról, aztán jöttél, és voálá?Monkey írta:egy hete sikerült 3 kis angol buldogot meggyógyítani akik már közel voltak a halálhoz...
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. május 29., szerda 19:25
Az első kérdésre a válaszom: igen. Persze Msc-re is van egy felvételi rendszer, amibe beleszámít a (Bsc) diploma + maga a felvételi, de az a rész nem nagy kunszt.Ferencváros írta:Most lehet hülyeséget mondok, sőt, szinte biztos, de ha elvégzem a Sportszervező szakot, akkor utána mehetek sportmenedzser szakra-mesterképzés- ugye?
és sportszervezőhöz, ha nincs nyelvvizsgám, de anélkül is megvan a pont, úgy sincs esély?
egyébként köszi a választ :-)
HozzászólásSzerző: Monkey » 2013. május 29., szerda 19:16
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 29., szerda 19:15
azt még régebben én is megpróbáltam, 1 éve, meg is buktam. többi ismerősöm mindenki origora ment, és amiket onnan hallottam...hát kb. 0 angoltudással meg lehet csinálni. a telccel amúgy sem szimpatizáltam, hogy saját társaddal kell beszélni, nem a tanárral. mert így ha az egyik tud angolul, a másik nem, simán lehúzhatja. meg maguk a feladatok sem tetszettek.pheco írta:A Telc nyelvvizsgát ajánlom. Elméletileg az a legkönnyebb és a gyakorlatban sem volt nehéz. Előtte 2 hétig készülgettem a gyakorló könyvből és simán meg lett, pedig nem vagyok nagy penge angolból.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 29., szerda 19:08
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 29., szerda 19:03
Legkisebbtobi írta:
hat ha jol tudom akkor mar kotelezo a nyelvizsga a felvetelihez...
koszond meg annak a szoke knak...
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. május 29., szerda 18:59
hat ha jol tudom akkor mar kotelezo a nyelvizsga a felvetelihez...Ferencváros írta:Most lehet hülyeséget mondok, sőt, szinte biztos, de ha elvégzem a Sportszervező szakot, akkor utána mehetek sportmenedzser szakra-mesterképzés- ugye?portillo írta:Gondolom akkor az Msc-re gondolsz, mert a Bsc képzésen Sportszervező alapszak van (ez viszont 7-8 helyen is van az országban).
Nyelvvizsga pedig alapkövetelmény Msc-re (tudtommal mindenhol), de a Bsc-n is mindenképpen kell, a felvételi pontszámhoz.
és sportszervezőhöz, ha nincs nyelvvizsgám, de anélkül is megvan a pont, úgy sincs esély?
egyébként köszi a választ :-)
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 29., szerda 18:43
Most lehet hülyeséget mondok, sőt, szinte biztos, de ha elvégzem a Sportszervező szakot, akkor utána mehetek sportmenedzser szakra-mesterképzés- ugye?portillo írta:Gondolom akkor az Msc-re gondolsz, mert a Bsc képzésen Sportszervező alapszak van (ez viszont 7-8 helyen is van az országban).
Nyelvvizsga pedig alapkövetelmény Msc-re (tudtommal mindenhol), de a Bsc-n is mindenképpen kell, a felvételi pontszámhoz.
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. május 29., szerda 18:39
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2013. május 29., szerda 17:00
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. május 29., szerda 15:24
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem