neymart te csak akkor láttad tőlem nr1 támadónak, amikor trollnapok voltak a fórumon és már oda is adtam neki az aranylabdát.Neymart azért írtam, mert én úgy látom gyakran hozza példának meg nr.1 támadónak, de írhattam volna Patot is, mert Őt is magasabban kezeli, mint amennyit valójában tud!
pato meg minden atomjában jobb képességű és jobb játékos suareznél, csak a milannál felpakoltak rá csomó izmot, ami rengeteg mikroszakadásos sérüléshez vezetett, illetve a fejét megfertőzte az olasz média és a kurvák hada.
suarez hogy lenne a nők bálványa? "figyelj cica, leharapom a tangádat, aztán jól megcsinállak, mintha ziccert lőnék?" vagy mi?
ráadásul az angol nők olyan okádékszutykok, persze hogy nem csavarja el semmi a fejét a fociról északon.
persze, pato nem profi, de pont nem ő volt az, akit 17 évesen túlságosan túlszopkodtak, mert na ő aztán olyan aranylabda kaliber volt képességek és tehetség terén, mint annak a rendje.
de legyen suarez topcsatár.
özil ée monnnyuk 25 milliót, bale maximum 60-at, suarez meg vhol a 35 milla köré lehet belőni.
reálisan.
persze elszabadult a pokol a cselszivel meg a szitivel, psg-vel, ez van.