Aranylabda szavazásnál nem ez a kérdés, hanem hogy ki teljesített legjobban az adott évben.Ha lenne egy csapatod kit igazolnál le elsőként? :-)
De persze azon kívül a 2s szorzó jogos, nem hinném hogy merik másnak adni az aranylabdát.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. május 29., szerda 19:56
Aranylabda szavazásnál nem ez a kérdés, hanem hogy ki teljesített legjobban az adott évben.Ha lenne egy csapatod kit igazolnál le elsőként? :-)
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 29., szerda 19:41
Bazze olyan csákjai voltak Carlosnak,hogy öltözhetett volna be lovagi páncélba is a gyerek,akkor is simán fel tudta volna rúgni az 5. sorba...Az nagyon kemény volt... :ozil: :ozil: :ozil: és az benne az érdekes,hogy ugye azonnal kiállították, de a lassításokból ki lehetett venni, hogy előbb ért labdát :D aztán vitte úgy mint a rongybabát....azt hittem ott hal meg a faszi.

HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. május 29., szerda 19:41
Ha lenne egy csapatod kit igazolnál le elsőként? :-)Csak tudnám, hogy Messi mire fel 2-es. Viszont Schweinit én inkább 10 körüli raknám.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 29., szerda 18:00
legalább Varane is szintet tudna lépni.realistahuni írta:Messi-Neymar-Reus triót azért köszönöm nem kérek. Ott azért már tényleg kevés lenne az esély, hogy ne működjön. Kicsit lenne odabaszós, meg kell akadályozni.
Csak tudnám, hogy Messi mire fel 2-es. Viszont Schweinit én inkább 10 körüli raknám.Kitfisto. írta:A 2013-as Aranylabda esélyesei. Szorzók a BL-döntő után (Paddy Power, csak a 100 alatti oddsszal rendelkező játékosok):
Messi 2
Ronaldo 2,38
Robben 13
Schweinsteiger 17
Bale 21
Lewandowski 21
Müller 26
Martínez 26
Reus 26
Ribéry 34
Lahm 34
Neymar 34
HozzászólásSzerző: cart » 2013. május 29., szerda 17:55
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. május 29., szerda 17:54
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 29., szerda 17:24
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. május 29., szerda 17:01
HozzászólásSzerző: Kitfisto. » 2013. május 29., szerda 17:00
A 2013-as Aranylabda esélyesei. Szorzók a BL-döntő után (Paddy Power, csak a 100 alatti oddsszal rendelkező játékosok):
Messi 2
Ronaldo 2,38
Robben 13
Schweinsteiger 17
Bale 21
Lewandowski 21
Müller 26
Martínez 26
Reus 26
Ribéry 34
Lahm 34
Neymar 34
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 29., szerda 16:57
Az nagyon kemény volt...Míg aztán R.Carlos nem rugdosott bele egy kis jómodort
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 29., szerda 14:47
Nem mondtam én hogy rossz játékos volt.Vagy azt hogy rossz edző lett...csak annyit hogy jellemtelen.Luis Enrique meg nagy király volt nálunk is, miután elfogadták, hogy a Madridból jött. :D Aztán harmadik helyre vitte a Barça B-t a Segunda Divisiónban... :-)

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 29., szerda 14:20
Kicsit utánanéztem: 1990-től kezdve eddig hét játékos igazolt a Barçából a Madridba (van, akinek volt még egy csapata a Barça után és a Real előtt), közülük csak kettő volt úgy-ahogy Barça-nevelés.morientes írta:Semmit se jelent.Luís Enrique is micsoda madridistának tartotta magát,míg egyszer be nem sértődött...aztán visszajött mutogatni a gyökér a bernabeuba
Míg aztán R.Carlos nem rugdosott bele egy kis jómodort
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 29., szerda 14:13
Semmit se jelent.Luís Enrique is micsoda madridistának tartotta magát,míg egyszer be nem sértődött...Amúgy az tényleg igaz, hogy aki 14 éves kora óta a Barçában tolja, az nem valószínű, hogy szívesen aláír Madridba.Legalábbis remélem. :D

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. május 29., szerda 13:13
Torres? Robben? Gomez? Pizarro? Diego Costa 25 millióért?Realista24 írta:Zubi listája a PP szerint
Figo is ment.R.M.C.F írta:Én sem tenném....barcás,ez nálam elég indok.De egy barcás amúgy sem jönne,nem is értem hogy gondolhatja ezt komolyan bárki is.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 29., szerda 12:52

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 29., szerda 12:47
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. május 29., szerda 12:41
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 29., szerda 12:36
Ja, akkor elnézést. A Barcában tényleg sehova nem fér be, max ha Alexist eladják és akkor a jobbosra, de remélem nem tervezik végbevinni ezt az üzletet. Reus-Gündogan pakkot kéne elhozni Dortmundból, de nem egyszerű.Realista24 írta:Mármint katalóniába hova? :-)Jobb szélre DM helyére tökéletes lenne. De nincs elveszve sem a balon sem középen, szerintem csatárnak is elmenne, ha arra lenne szükség. Nagyon csípem, örülnék ha érkezne.
Hozzánk jöhetne szinte bárhova.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 29., szerda 12:26
Mármint katalóniába hova? :-)Jobb szélre DM helyére tökéletes lenne. De nincs elveszve sem a balon sem középen, szerintem csatárnak is elmenne, ha arra lenne szükség. Nagyon csípem, örülnék ha érkezne.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. május 29., szerda 12:17
Jobb szélre DM helyére tökéletes lenne. De nincs elveszve sem a balon sem középen, szerintem csatárnak is elmenne, ha arra lenne szükség. Nagyon csípem, örülnék ha érkezne.Realista24 írta:Benne én is, de egyrészt hova? Másrészt miből? Harmadrészt, ha rá is rányomják, hogy sajátnevelés, akkor én nő vagyok.Reusban én is látok fantáziát.
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem