VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 10., csütörtök 7:55

Messi megerdemli, a Nemetek megerdemlik... Mindenki megerdemli :lol:

Tartom azt amit korabban is irtam, h a nemetek nyernek. +1 nap pihi, az utolso ket meccsuk nem volt hosszabitasos, erosebb es osszeszokotabb csapat. Eddigi VB dontokon amit lattam mindig az a csapat nyert akik vegig kicsit kiemelkedett a tobiektol. keret, kondi, osszeszokottsag, pillanatnyi forma + Messi gyenge formaja es eronlete(emlekeztet a 2006-s Ronaldinhora )stb...ezek mind a nemetek mellett szol.
Argentinok egyedul pont ebbe kapaszkodhatnak, h minden a "Nemetek mellett szol", csak ez olyan 1-2% esely ami nem tul gyakran jon be.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 10., csütörtök 7:44

Ha tevékeny részese lenne ennek az esetleges győzelemnek, ráadásul ellenállhatatlan játékkal, amire csettinteni lehet, akkor ok.
de ezzel a focival vallatni lehet a vb eleje óta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 10., csütörtök 7:42

Mert mi lenne akkor, ha világbajnok lenne? Kicsit sem magaslott ki a vb-n, a klubjával meg idén semmit nem nyert. Ezért max megveregetik a vállát. Amùgy a németek lesimázzák őket. Kettő lesz közte, aztán csókolom. Nem kell aggódni :D

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. július 10., csütörtök 7:40

a sorsolásról nem ő tehet. Lehet nem nyújt olyan kimagasló teljesítményt, mint pár éve, de még így is csapata legjobbja. Amikor kellett, akkor nem hibázott. Ha megnyerik, meg is érdemlik... Sztem itt sokakból csak a gyűlölet beszél. Ha ha portugálok csinálták volna ezt, akkor CR lenne istenként kezelve. Médiával meg nem tudom mit kell foglalkozni, mindenki tudja miről szól...
+1
MorataMartin írta:Lezárom ezzel a részemről, de Messi ha VB-t nyer sem lesz soha hasonlítható az igazán nagyokhoz. Gondolok itt Zidane, Pelé, Ronaldo (brazil), Puskás stb... De hogy barcásokat is mondjak: Puyol, Rivaldo, Ronaldinho,
PEEtör írta:A falloszt érdekli, hogyha Messi(ék) megnyeri(k) a vb-t, és ezáltal a legjobbnak választják, és még az összes létező csapon túl is ő fog folyni, aki látta Zidane-kat, Ronaldoékat, vagy Bergkampékat, esetleg Maradonáékat, az tudja, hogy köze nincsen hozzájuk és örülhet, hogy látta őket. :)
ezeket meg elég nagy túlzásnak érzem annak tükrében, amit klubszinten már le tett az asztalra, mind egyénileg, mind csapatszinten.
lehet vádolni elfogultsággal az irányában, de szerintem legalább annyira elfogult az is, aki még akkor sem ismerné el, ha vébégyőztes is lenne.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. július 10., csütörtök 5:36

Én sem szeretném hogy Messi világbajnok legyen, de a sorsolásról nem ő tehet. Lehet nem nyújt olyan kimagasló teljesítményt, mint pár éve, de még így is csapata legjobbja. Amikor kellett, akkor nem hibázott. Ha megnyerik, meg is érdemlik... Sztem itt sokakból csak a gyűlölet beszél. Ha ha portugálok csinálták volna ezt, akkor CR lenne istenként kezelve. Médiával meg nem tudom mit kell foglalkozni, mindenki tudja miről szól... De persze mindettől függetlenül remélem nyernek a németek, megérdemlik.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. július 10., csütörtök 5:13

Argentinok megcsinálják, a Németek nem fognak még egyszer olyan jól játszani mint a Brazilok ellen, minden ami kapura ment gól:-)) Argentína meg még nem is játszott olyan igazán jól , ennél többet tudnak.. szükségük is lenne rá a döntőben .. Di Maria miatt szurkolok nekik! Németeket utálom a Bayern miatt ,, mert azt meg nagyon utálom :D

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 10., csütörtök 3:09

úristen még csak most gondoltam bele igazán, hogy az argentinok brazíliában huszonakárhány év után nyerhetnek vb-t.... messiásból tényleg mindenidőklegjobbja lesz visszavonhatatlanul a média szemében
Kép

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. július 10., csütörtök 2:34

Úgy döntöttem itt az ideje beregisztrálnom és használni a fórumot. Németeknek nagyon fogok szorítani a döntőben, mert nem történhet meg hogy Argentína vébét nyer. Nincs bajom velük és Messivel se, de ilyen teljesítménnyel ne nyerjen senki. Hétvégén eldől, hogy ki a mákosabb csapat. De én azért rárakok egy komolyabb pénz összeget az Argentínára, ha véletlenül nyernek akkor legalább gazdagodjak meg, ha meg bukom akkor se érdekel mert örülök, hogy nem nyertek. :D De szerintem egy gólos meccs lesz az is majd a 90 percben Higuain nemi szervéről bepattan és Messi lesz a meccs embere a vébé legjobbja, aranylabda és ő a valaha élt legnagyobb.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. július 10., csütörtök 2:30

A falloszt érdekli, hogyha Messi(ék) megnyeri(k) a vb-t, és ezáltal a legjobbnak választják, és még az összes létező csapon túl is ő fog folyni, aki látta Zidane-kat, Ronaldoékat, vagy Bergkampékat, esetleg Maradonáékat, az tudja, hogy köze nincsen hozzájuk és örülhet, hogy látta őket. :)
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 10., csütörtök 2:09

cillessen
Kép

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 10., csütörtök 2:09

h3x0r írta: Aranycipő: Muller
Aranylabda: Messi
Legjobb kapus: Neuer
Legjobb fiatal játékos: Messi
Legjobb védő: Neuer :D
Csabi írta:az mondjuk szép lenne ha müller betalálna a döntőben, ezzel gólkirály lenne és még úgy se kapná meg a torna MVP díját. :lol:
Mondjuk szerintem az is nagy szégyen lenne, ha egy Müller lenne a VB legjobbja.. :lol: Nem mintha Messi megérdemelné. Nem is tudom kinek adnám én, talán James Rodrigueznek.. De ha a döntőben is jól védene, akkor lehet Neuer érdemelné meg a legjobban.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 10., csütörtök 2:04

az mondjuk szép lenne ha müller betalálna a döntőben, ezzel gólkirály lenne és még úgy se kapná meg a torna MVP díját. :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 10., csütörtök 1:59

wxyz írta:Az de szép lesz még ha Messit megválasztják a vb legjobbjának
Aranycipő: Muller
Aranylabda: Messi
Legjobb kapus: Neuer
Legjobb fiatal játékos: Messi

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 10., csütörtök 1:56

És nem érdemelné meg? Egy gyenge válogatottat döntőbe vezetett. Amikor kellett megvillant. Pont annyit futott, amennyi szükséges volt a győzelemhez. Ma is azért volt lusta, mert tudta, hogy a 11-es párbajban ők fognak nyerni, hiszen Ő írja a történelmet. Előre látta! Azért volt idén gyenge éve, mert kitanulta a természetfeletti technikákat. Már nem kell futnia, nem kell cseleznie, mert látja a jövőt. Ez egyértelmű. A valaha volt legnagyszerűbb játékos, aki nem csak a pályán tökéletes, hanem a való életben is. Nem ember fia! Messi zsenialitása még a Transformerek világán is túlmutat.

Nr. 1 Messi fan :salute:

szerk: Amúgy megkapja, tuti. Az MVP címek + a döntő miatt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 10., csütörtök 1:55

az lesz pedig :/
Kép

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 10., csütörtök 1:49

Az de szép lesz még ha Messit megválasztják a vb legjobbjának

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 10., csütörtök 1:47

Kivétel erősíti a szabályt, többet ne kockáztass! :mrgreen:

csabi*

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 10., csütörtök 1:46

Remy írta:
Zsombor írta:Nem ironizáltam, én tényleg ezt szeretném. Vuduzom majd ezerrel a német gólokat. Remynek meg fel kell pattannia az argentin bandwagonra, mert ő fordítva van bekötve. :mrgreen:
Felpattantam én már a brazilok ellen a német bandwagonra :mrgreen: 1-7 lett a vége :shifty: :mrgreen:
az nem szívből jött azért nem működött .. itt nem csúszhat hiba a számításba :D
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 10., csütörtök 1:45

Zsombor írta:Nem ironizáltam, én tényleg ezt szeretném. Vuduzom majd ezerrel a német gólokat. Remynek meg fel kell pattannia az argentin bandwagonra, mert ő fordítva van bekötve. :mrgreen:
Felpattantam én már a brazilok ellen a német bandwagonra :mrgreen: 1-7 lett a vége :shifty: :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: