sok játékperccel simán lehet normális játékos

HozzászólásSzerző: Jim » 2014. július 9., szerda 21:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 9., szerda 21:14
Morata a spanyol utánpótlás válogatott gólvágója, Tello meg...TelloGéci írta:Sanchez már az orvosin van. Még ma hivatalos lehet az ő távozása, és Suarez érkezése is. Tello egyre közelebb a Portohoz, de ilyen 8 milla körüli összegről irnak + eladták Dos Santost 2milláért a Villarealnak. Azért az, hogy mi 22-ért eladjuk Moratát a Juvénak, ők meg 8-10-ért Tellot a Portonak azért nem semmi :Đ
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 9., szerda 21:12
Igen, én se értettem.R.M.C.F írta:Milyen real drukker az aki annak örül ha ez a vezetőség távozik?Már várom, hogy kivágják ezt a vezetőséget, vagyis az előző maradványát. Jöjjön Laporta, az ezelőtt is elfogadható volt, most se lesz vele gond.![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 9., szerda 21:09
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 9., szerda 21:08
Milyen real drukker az aki annak örül ha ez a vezetőség távozik?Már várom, hogy kivágják ezt a vezetőséget, vagyis az előző maradványát. Jöjjön Laporta, az ezelőtt is elfogadható volt, most se lesz vele gond.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 9., szerda 21:00
Géci írta:.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 9., szerda 20:52
az elődöntő hőséről beszélsz. az ember, aki megette Brazíliát.palesz77 írta:Akkor fogom elsírni magam, ha többért fogjátok eladni Khedirát, mint mi Fabregast..(És nagy eséllyel így lesz..)
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 9., szerda 20:51
Szoktam olvasgatni az ottani véleményeket (szeretem tisztában lenni azzal, hogy mi folyik a másik oldalonpalesz77 írta:A fórum fele nálunk még Sánchez után sír, és gyűlöli előre Suárezt pont emiatt..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 9., szerda 20:50
Nem fórumozók, hanem újság.Ki? Hol? A fórum fele nálunk még Sánchez után sír, és gyűlöli előre Suárezt pont emiatt..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 9., szerda 20:37
Ki? Hol? A fórum fele nálunk még Sánchez után sír, és gyűlöli előre Suárezt pont emiatt..Realista24 írta:Katalánéknál már azzal dicsekednek, hogy Suarzet ellopták a Real elől...ahogy Neymart is.
És még büszkék is rá![]()
Ez amúgy hihetetlen, Perez adhatna gyorstalpalót Bartoéknak üzletkötésből.. Akkor fogom elsírni magam, ha többért fogjátok eladni Khedirát, mint mi Fabregast..Géci írta:Sanchez már az orvosin van. Még ma hivatalos lehet az ő távozása, és Suarez érkezése is. Tello egyre közelebb a Portohoz, de ilyen 8 milla körüli összegről irnak + eladták Dos Santost 2milláért a Villarealnak. Azért az, hogy mi 22-ért eladjuk Moratát a Juvénak, ők meg 8-10-ért Tellot a Portonak azért nem semmi :Đ
Ezzel tökéletesen egyetértek. Ha nem lenne Messi nálunk is nagy karriert futhatott volna be, de hát ugye.. Mindenesetre az Arsenal jól fog járni vele, szerintem a Pl egyik legjobbja lesz rövid idő alatt.tucsoki írta:Nincs olyan csapat amely ne járna jól vele. Nemrég beszéltük egy katalán ismerőssel, hogy erősen alulértékelt játékos, ilyen Jesús Navas féle futóbolondoktól százszor többet ér. Persze nem egy CR-Bale kategória, de Messi (később Neymar) árnyékában nem tudott szintet lépni. Lehet tévedek, de nagy király lesz belőle.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2014. július 9., szerda 20:37
én a Tello-Porta viszonylatban kölcsönről hallottam. még jobb üzlet lenne a BarcánakGéci írta:Sanchez már az orvosin van. Még ma hivatalos lehet az ő távozása, és Suarez érkezése is. Tello egyre közelebb a Portohoz, de ilyen 8 milla körüli összegről irnak + eladták Dos Santost 2milláért a Villarealnak. Azért az, hogy mi 22-ért eladjuk Moratát a Juvénak, ők meg 8-10-ért Tellot a Portonak azért nem semmi :Đ
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 9., szerda 20:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 9., szerda 20:23
Ezt én tudom, csak ők nem :Đferni írta:Mondjuk abban biztos vagyok, hogy ha a Real igazán akarta volna Suarezt ide jött volna és nem a Barcába.Realista24 írta:Katalánéknál már azzal dicsekednek, hogy Suarzet ellopták a Real elől...ahogy Neymart is.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 9., szerda 20:22
Mondjuk abban biztos vagyok, hogy ha a Real igazán akarta volna Suarezt ide jött volna és nem a Barcába.Realista24 írta:Katalánéknál már azzal dicsekednek, hogy Suarzet ellopták a Real elől...ahogy Neymart is.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 9., szerda 20:16
Nincs olyan csapat amely ne járna jól vele. Nemrég beszéltük egy katalán ismerőssel, hogy erősen alulértékelt játékos, ilyen Jesús Navas féle futóbolondoktól százszor többet ér. Persze nem egy CR-Bale kategória, de Messi (később Neymar) árnyékában nem tudott szintet lépni. Lehet tévedek, de nagy király lesz belőle.ikarus93 írta:Sanchez ha tényleg elmegy az Arsenalba kiváncsi leszek rá, mire lesz képes. szerintem nagy potenciál van benne, csak elsősorban Messi miatt nem tudott kibontakozni a Barcába, annak idején lehet jobban járt volna ha minket választ. :Đ
Ha sikerül beilleszkednie a Premier Leauges környezetbe + elkerülik a sérülések akkor nagyon szép dolgokat fogunk tőle látni a PL-be.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 9., szerda 20:10
Ehez csak mocsok hsz-ét tudom hozzáfűzniRealista24 írta:Katalánéknál már azzal dicsekednek, hogy Suarzet ellopták a Real elől...ahogy Neymart is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 9., szerda 19:56
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 9., szerda 16:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 9., szerda 8:37
Szerintem oldalt tévesztettél.BojanKiki írta:https://www.youtube.com/watch?v=ij-n7SPoNIc
Valaki lefordítaná miről beszélnek? Nem semmi videó
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 9., szerda 4:42
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem