A MARCA szerint a 8-as mezt fogja kapniRealista24 írta:Kroos bemutatása már a jövőhéten meglesz állítólag.

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 9., szerda 20:34
A MARCA szerint a 8-as mezt fogja kapniRealista24 írta:Kroos bemutatása már a jövőhéten meglesz állítólag.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 9., szerda 20:31
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2014. július 9., szerda 20:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 9., szerda 19:57
Közben meg azt írják, hogy Griezmannért megadnák a 30atericco írta:Hihetetlen ez a Milan. Még képesek lennének nyugodt szívvel egy újabb sérült játékost ránk sózni
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 9., szerda 19:56
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 9., szerda 17:49
En nem vizipisztolyrol beszelekhehe írta:álecsándre pátinnyó!!!!!!!numberone1 írta: Uj fegyvert kell kitalalni, be kell ujitanunk. Nem sajnalnam, ha DM menne.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. július 9., szerda 17:43
Özilt kihagytad.hehe írta:azt tudom, hogy a gyerek jönne vissza európába és hogy az arsenal és a tötenem is figyeli.
(arsenalba: wilshere, alexis, oxlade, pato. fuckin beautiful)
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 9., szerda 17:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 9., szerda 17:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 9., szerda 17:31
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 9., szerda 17:30
micsoda? hol olvastad? aggyá forrást, linket, akármitziro4vr írta:Viszi az inter, majd onnan elhozzuk mint...hehe írta: álecsándre pátinnyó!!!!!!!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 9., szerda 17:28
Viszi az inter, majd onnan elhozzuk mint...hehe írta: álecsándre pátinnyó!!!!!!!
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 9., szerda 16:52
álecsándre pátinnyó!!!!!!!numberone1 írta:Uj fegyvert kell kitalalni, be kell ujitanunk. Nem sajnalnam, ha DM menne.kiserik írta:Én csak azt kérdezném azoktól, akik kicserélnék DM-et Pogbára, hogy náluk ki húzódna ki CR helyére támadásoknál, mikor CR bemegy középre? Vagy ők feladnák a tavalyi egyik legjobb fegyverünket?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 9., szerda 16:52
Uj fegyvert kell kitalalni, be kell ujitanunk. Nem sajnalnam, ha DM menne.kiserik írta:Én csak azt kérdezném azoktól, akik kicserélnék DM-et Pogbára, hogy náluk ki húzódna ki CR helyére támadásoknál, mikor CR bemegy középre? Vagy ők feladnák a tavalyi egyik legjobb fegyverünket?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 9., szerda 16:43
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 9., szerda 16:23
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 9., szerda 16:10
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. július 9., szerda 15:14
22-öt írnak, annyiért nekünk is jó lett volna. Csak éppen neki nem, őü kezdő akart lenni, az meg itt nem lett volna garantálva.mandzukic -> atlético.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 9., szerda 15:07
Még én azért megvárnám mit kupál Ancelotti a kis spanyolon. Sajnálnám, ha lelépne, mert nagyon sok van a srácban... Jövőre Modric-Kroos kp alap, azon felül a 3.ember lehet Isco,DM,Pogba.eReMA írta:Arra a posztra Isco (a valós tudásához és a benne rejlő lehetőségekhez képest) édeskevés. Sajnos 4-3-3-ban nem lesz más helye, így szerintem az a srác nem nálunk fog kiteljesedni.Azért egy Kroos-Modric-Isco kp szerintem elég jó lenne
Mondjuk az itteni általános véleményekkel szemben, az én meglátásom szerint CR helyén, szélen sem teljesítene max.-on.
Többen írták, hogy 4-2-3-1 ben lenne rendben, a támadó mögött, középen. Na ez lenne a neki való, szvsz is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 9., szerda 15:00
azok ketten nagy cimbik lesznek a pályán..lesz ott finesz, ész..Modric gyakran tűnt nekem úgy, mint aki egyedül van sokszor a gondolatival a pályán, jövőre nem lesz.tubatibi írta: Hogy a viharba ne örülnénk. A 8-as szám pedig pont jó lesz neki.![]()
Kroos-Modric.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem