profitról írt, bevétel mínusz kiadásCsabi írta:attól jóval többet. özil 50, higuain 40 vagy mennyiért ment. di mariáért alaphangon 50, khedira 20-30 közt. inkább közel 200at.

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 9., szerda 13:48
profitról írt, bevétel mínusz kiadásCsabi írta:attól jóval többet. özil 50, higuain 40 vagy mennyiért ment. di mariáért alaphangon 50, khedira 20-30 közt. inkább közel 200at.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 9., szerda 13:46
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 9., szerda 13:44
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 9., szerda 13:29
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 9., szerda 12:21
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 9., szerda 11:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 9., szerda 11:44
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 9., szerda 10:10
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 8., kedd 23:16
Demes írta:Eddig is kérhettek volna többet, nem azzal volt a probléma hanem azzal hogy nem akarják jövőre ingyen elengedni. Ha nem akarják ingyen elengedni, és Kroos ide akar jönni akkor nem kezdhetnek el f.szkodni, hogy "ja bocsi, ezután a jó vb meccs után inkább 60at kérünk 25 helyett"R.M.C.F írta:A megállapodás meglehet,az tuti szerintem.....de papir még biztos nincsen,butaság lett volna a madrid részéről,csak a vb után.
Kérdés a BM mennyire korrekt.
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. július 8., kedd 23:12
Eddig is kérhettek volna többet, nem azzal volt a probléma hanem azzal hogy nem akarják jövőre ingyen elengedni. Ha nem akarják ingyen elengedni, és Kroos ide akar jönni akkor nem kezdhetnek el f.szkodni, hogy "ja bocsi, ezután a jó vb meccs után inkább 60at kérünk 25 helyett"R.M.C.F írta:A megállapodás meglehet,az tuti szerintem.....de papir még biztos nincsen,butaság lett volna a madrid részéről,csak a vb után.
Kérdés a BM mennyire korrekt.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 8., kedd 23:07
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 8., kedd 22:53
Remélem tévedsz.R.M.C.F írta:ferni írta:Remélem már megegyeztünk a Bayernnel Kroost illetően![]()
Biztosan nem,
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 8., kedd 22:50
tudom, írtad már a sérülés így meg úgy. de attól még meg lehet egyezni az árát illetően, hogy az fix legyen, max ha történik valami, akkor sztornó van.R.M.C.F írta:ferni írta:Remélem már megegyeztünk a Bayernnel Kroost illetően![]()
Biztosan nem,
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 8., kedd 22:48
és hosszabbítottunk khedirávalferni írta:Remélem már megegyeztünk a Bayernnel Kroost illetően![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 8., kedd 22:46
ferni írta:Remélem már megegyeztünk a Bayernnel Kroost illetően![]()
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 8., kedd 22:45
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 8., kedd 22:35
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 8., kedd 22:29
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 8., kedd 19:19
Pontosan. Kroos kezdo, Xabi jo lesz cserekent, Illarra pedig max annyit jatszhat mint iden Casemiro. Akkor mar az egesz eves padozas helyett inkabb adjuk kolcsonbe egy evre, ahol legalabb annyit fejlodik, hogy jovore atvehesse Xabi szerepet a padon. Vagy ha el akarjuk adni, akkor meg mindig tobbet kaphatunk egy olyan jatekosert, aki a Portoban (?) rendszeresen jatszott, mint azert, akit egesz evben padoztattunk.chronic írta:Ha jön Kroos,ami ugye kb 90% akkor teljesen létszámfelettivé válik Illarra, Kroos kezdőbe jön, ez nem kérdés. Xabi pedig elfogja tudni játszogatni azokat a perceket amik jutnának Illarrának. Sajnálom a srácot mert az övé nem lesz tündérmese.. De az sem kérdés,hogy ő vagy Kroos.
Bizony, egy ilyen tipusu csatar aranyat erhet a keretben. Valoban kicsit sokba kerulne, de akkor mar inkabb ot vegyuk meg, mint fele annyiert egy falabut, aki max arra jo hogy meglegyen a padon a letszam.chronic írta:Csatárposztra meg sajnálom,hogy elkezdtek megszakadni a Falcao-s hírek, persze tudom,hogy ez szart se jelent. Akármennyire is kedvelem Karimot, nyugodtabb lennék ha Falcao lenne a másik striker. Amúgy meg vettünk már vénebben is ilyen pénzért játékost. Neki nem a gyorsasága az erénye szal még 4-5 évig top csatár lehet fehér mezben.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 8., kedd 19:10
En is igy gondolom.wxyz írta:Akkor ezek szerint nem én vagyok az egyedüli, aki szerint nagyon kevés esély van arra, hogy Isco valaha stabil kezdő legyen Madridban
Jelenlévő fórumozók: 81 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem