Mindenki félreért engem.Toky írta:Matt009, azért azt ne feledd el, hogy aki elküldené, az általában Vidalt vagy Pogbát hozná helyette, és nem Gravesent (jó, van aki Javi Garciát, de ez most mindegy). Pogbát nem igen figyeltem, de amit Vidaltól láttam... Bőven megérné a csere, ha lenne rá lehetőség. Sajnos nincs.
Nekem nem azzal van bajom, hogy valaki Khedirát lecserélné Vidalra. Én is ezt tenném. Ez egy teljesen ésszerű csere lenne.
Én azoktól a dolgoktól mászok falra, amikor Khedirát mindenkinél szarabb, utolsó senkiházinak állítják be. Ilyen Fellianikat, Kondogbiákat, random francia vkp-kat, akarnak hozni helyette. Gyakorlatilag bárki, mint vkp szóba jön, abban a pillanatban a fórum 90%-a inkább őt preferálná Khedira helyett.
Személy szerint úgy gondolom, hogy sem Pogba, sem Gündogan nem jelentene előrelépést Khedira helyén (vagy csak olyan kis mértékűt, ami nem fog megjelenni a csapat teljesítményén.) Méghozzá azért nem, mert ezek a játékosok nem karmesterek. Nem tudják a Real játékát szervezni. Ahogy Khedira sem, de őt itt a fórumon ezért csesztetik. A kp-nk ugyanúgy gyenge lenne, mert Xabi apót a komoly csapatok elnyomnák, és nincs, aki középpályán szervezzen. De ez ugyanúgy fennállna Gundogan, Kondogbia, Pogba esetében is.
Khedira védekezéséről meg leírtam szintén hétfőn, hogy a minden fizikai mutatóban nála jobb Lass esetén sem volt jobb a védekezésünk. Ilyen szempontból egy fizikailag Khediránál jobb felépítésű játékos előrelépése sem garancia a stabilabb védelemre.
Akik itt előrelépést jelentenének azok Schweinsteiger, Vidal, Yaya. Ez a 3 ember, aki meg tudná oldani a problémánkat (bár Vidal szervezési képességeinek elégséges mivoltában nem vagyok biztos).
A kp-nra igazolni kell embert, de nem azért, hogy a jelenlegi rendszer lyukait betömjük, hanem azért, hogy létszámban és minőségben meglegyünk egy stabilabb középpályás rendszer alkalmazására. Először a rendszert kell kitalálni, és utána kell belerakni az építőelemeket. De mivel idén új edzőnk lesz, neki a fejében nincs kész az új rendszer, így borítékolhatók a kp-s problémák jövőre is. Függetlenül Khedira megtartásától vagy eladásától.
A másik megoldás egy olyan szervező ember találása, akit nehezebb elnyomni, mint Xabit. De ez még inkább hiányposzt...
u. i.: a félreértések elkerülése végett. Ha valaki Gundogant, Pogbát akarja Khedira helyett, az ok. Neki ez a véleménye, ezt el tudom fogadni. De azt már nem, amikor valaki azt mondja, hogy mindenki jobb Khediránál. Mert az ilyen
hsz-ek már nagyon messze vannak a valóságtól. Aki ilyet és ehhez hasonlókat ír, az nem érti, hogy miért ilyen szar idén (és több, mint 10 éve a Real).Komolyan, nem értem, hogy mit látnak odaát a vezetők és a szurkolók benne. Még az a jelző sem illik rá, hogy "hasznos" játékos -és itt még a tudását nem is veszi figyelembe az ember-, mert nem az.