Szerintem nincs neki ilyen...Nem is hallottam még erről, és korábban is magasabb összegekről volt szó. Ezek a kivásárlási árak...Pár játékosnál lehet tudni, a legtöbbnek nincs, a többinél meg random benyomnak valamit az újságok, ami rendszerint kamu.Mindenesetre az AS szerint Suárez kivásárlási ára 35 milla euró (szerintem inkább font egyébként)
DM szerintem a bal oldalon játszana a PSG-ben. Persze ott meg Pastore van. Inább vigy a Moncao 30ért.Ha már másik játékos. Lucas ugye fél éve van ott, és az a posztja, mint most di Maríának. Most vennének egy di Maríát a padra 25-ért?

Khedira nem illik a spanyol fociba. Ez van. Elszaladgál, persze, de nálunk egyszerűen több kell. Taktikai szempontból is. Mivel Xabi a félpályán is alig merészkedik át,így Khedirának kell feljebb lépni, és egyszerűen olyan gyenge támadásban, annyi labda elakad rajta, ami nem engedhető meg. A jövőre nézve meg pláne, ha esetleg komolyabb dolgokat tervezünk az ellenfél térfelén, nem csak átrohanni rajta. Egyedül a barca elleni játékban jönnek elő igazán az erényei, mert taktikailag nagyon fegyelmezett, nagy teherbírású játékos, és a barca ellen pont annyi a feladata, hogy jól zárja a területet, folyamatosan fusson, ne csináljon baromásgokat. Ezeket meg stabilan tudja hozni. Mivel a barca ellen végképp nem nagyon járattuk a labdát az ellenfél térfelén, a támadásokban nem kellett részt vennie, nem voltak szervező feladtai. Mert hiába írod, hogy nem az a feladata, hogy szervezzen, gólpasszt adjon, attól még az is a feladata lenne, hiszen ő lép fel a két középpályásunk közül, egyszerűen nem várható el, hogy valaki felesleges legyen a pályán. És vele sokszor ez a helyzet. Pláne azért is fontoslenne a jelenléte, mert ha Özil van középen, ő is rendszeresen kilép a szélre, így Khedira kerül középen olyan pozícióba, ahol elvárás a szervezőképesség.Azt látják, amit itt sokan nem hajlandóak felfogni, méghozzá azt, hogy nem Khedira a csapat fő problémája. Olyan dolgokért van Khedira itt csesztetve, ami nem az ő feladata elsősorban (gólpasszok, játékszervezés), ráadásul az egyetlen komoly hiányosságát a technikai gyengeségét pécézik ki itt állandóan. A posztjához képest elégséges a technikai tudása, még Real szinten is. Egy Real vkp-től már ne a cselsorozatok, meg a meccsenkénti 20 kulcspassz legyen az elvárás.
Mert amíg az lesz, addig itt senkivel sem lesz a közösség megelégedve. Az, meg hogy nem tud passzolni, sír a lábán a labda az erős túlzás. Khedira manapság az egyik legjobb védekező középpályás. Nem ő a csúcs, de kevesen vannak, akik nála jobbak, csak 1-2 itteni hangadó miatt divat utálni. Ezt már leírtam hétfőn, nem akarok ebbe még1x belemenni.
A faék egyszerűségű vkp-k már eltünőben vannak, nem véletlenül szokták kiemelni a a fiataloknál, hogy milyen jó a passzjátéka, játékintelligenciája, techinkája. (ahogy pl Pogba, Kondogbiánál szokták, pedig ők még "ránézésre" a régi típusúaknak tünnek.) Nincs már olyan, hogy valaki csak a védekezéssel foglalkozik, nem vesz részt a támadásépítésben.
Khedirával az a legnagyobb baj, hogy a legtöbb esetben feleslegesen van a pályán.
Nem, Fernando lenne, Gremio. Volt róla is pletyka.CSOKI:Az a a Fernandinho,az a playa amelyik a shaktarba játszik?Mer ha az,akkor az kib.ott nagy spiller... ha őt sikerülne valahogy a kp-ra....
Fernandinho már telisírta a médiát, hogy engedjék már el a City-be, mert a Shaktar valami 40 vagy mennyi milliót kér érte.