Éreztem, hogy valaki ellövi ezt a poént.h3x0r írta:mathers írta:Na ez ősztől változni fog, mert nem fog a meló bezavarni.Azert nehogy felmondj a forditasok miatt![]()

Zsombor köszi szépen. Akkor belekezdek a 2. évadba

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. július 11., péntek 0:59
Éreztem, hogy valaki ellövi ezt a poént.h3x0r írta:mathers írta:Na ez ősztől változni fog, mert nem fog a meló bezavarni.Azert nehogy felmondj a forditasok miatt![]()
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 11., péntek 0:47
Sokkal, egy rész volt töltelék, többi pörgött rendesen.mathers írta:De hogy ne legyen off a Hannibal 2. évada mennyivel jobb az elsőnél?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 11., péntek 0:46
Azert nehogy felmondj a forditasok miattmathers írta:Na ez ősztől változni fog, mert nem fog a meló bezavarni.
Meglestem. Nem az a vegigrohogos sorozat, de egesz jo volt. Az utolso 5 perc azzal a zenevel, amikorAndrás93 írta:A Brooklyn 99 nem rossz, de ha igazán ütős rendőrös sitcomot akarsz, akkor The Job. Ettől jobbat nem találsz, azt garantálom. Kivétel talán a Police Squad!![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 11., péntek 0:26
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 11., péntek 0:22
a True Detectivet mindenképp érdemes megnézni, bár közel sem lesz olyan élménye az egésznek, mintha akkor nézted volna, mikor ment, de én minél előbb megnézném a helyedben.palesz77 írta:Ez a komment ezzel az avatarral..Boky írta:...Priceless..
![]()
Amúgy fargo után valaki valami hasonló sorozatot ajánlana? True Detective bejönne szerintetek, ha az is tetszett?
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. július 11., péntek 0:20
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 11., péntek 0:17
Ez a komment ezzel az avatarral..Boky írta:...
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 11., péntek 0:13
Mathers, akkor jó olvasgatást, pont te is szóba kerültél, lett is írva nem is kevés a témában.csabi* írta:akkor késtél pár hetet, mert ha jól emlékszem nem rég volt egy vita a feliratkészítőkről vagy valami hasonlómathers írta:Én vagyok, de nem azért regisztráltam be. Évek óta követem az oldalt, de csak most éreztem úgy, hogy itt az ideje részt vennem a fórum életében. De hogy ne legyen off a Hannibal 2. évada mennyivel jobb az elsőnél?
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. július 11., péntek 0:04
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 11., péntek 0:03
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. július 11., péntek 0:00
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 10., csütörtök 23:47
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. július 10., csütörtök 23:29
Már Robbie Amell is kapott valami szerepet benne. Vajon segített neki valaki bejutni?Remy írta:Brandon Routh ismét szuperhős lesz! Ő lesz Ray Palmer, azaz Atom a Zöld Íjász 3. évadában.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. július 10., csütörtök 15:30
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 9., szerda 13:42
Billy Bob Thornton valoban zsenialis volt, de Martin Freeman-hez is tokeletesen illett a karakter.BlancoMark írta:Én is pár nap alatt bedaráltam, jó kis sorozat volt, TD után az idei legjobb. Billy Bob Thornton fantasztikusan hozta a szerepet, viszont nekem Martin Freeman játéka sokszor sok és nem odaillő volt, ettől függetlenül nagyon bírom, de szvsz ezt a szerepet nem rá szabták.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. július 9., szerda 2:48
Én is pár nap alatt bedaráltam, jó kis sorozat volt, TD után az idei legjobb. Billy Bob Thornton fantasztikusan hozta a szerepet, viszont nekem Martin Freeman játéka sokszor sok és nem odaillő volt, ettől függetlenül nagyon bírom, de szvsz ezt a szerepet nem rá szabták.palesz77 írta:Na 2 nap alatt be is daráltam.sonic írta:Ez a Fargo hatalmas. Azt hiszem nagyon ra fogok kapni.Nezitek? Ha nem akkor gyorsan kezdjetek el.
Köszi az ajánlást, igen jó kis sorozat volt!
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 9., szerda 2:01
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 9., szerda 1:42
Anyaka írta:Nem tudja valaki, hogy mi a helyzet a Sons of Anarchy-val? Mikor lesz folytatás, ha lesz? Pont lehetne szerintem ez az utolsó évad is.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 9., szerda 1:25
HozzászólásSzerző: Huni » 2014. július 9., szerda 0:48
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem