de aljas.Csabi írta:a brazilfanok örülhetnek. megvan a HATODIK.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 8., kedd 23:30
de aljas.Csabi írta:a brazilfanok örülhetnek. megvan a HATODIK.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. július 8., kedd 23:30
áááááááá, de gonoszCsabi írta:a brazilfanok örülhetnek. megvan a HATODIK.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 8., kedd 23:30
Az de gonoszCsabi írta:a brazilfanok örülhetnek. megvan a HATODIK.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. július 8., kedd 23:30
Így volt, írtam is róla korábban, talán Iker topikjában, jöttek az eredmények, a dortmundi visszavágón hatalmas labdákat fogott, teljesen letaglózhatott akkoriban az elfogultság.ferni írta:lol, ez most komoly? top 3 Casillas?Casillas jól tolta tavasszal, a BL elõdöntõ elõtt nálam TOP3 volt, Iker, Tibó, és Manuel.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 8., kedd 23:30
Mike írta:nekem már az kiverte a biztosítékot hogy himnusz alatt ott feszítették neymar mezét... hát miez? Ennyire nem bíznak magukba, ennyire semmibe veszik magukat? Egy taknyos zöldfülűt úgy istenítenek a rutinos sokat látott játékosok mintha Zidane lenne az utolsó vb-jén
még azt se lehet mondani h súlyos sérülést szenvedett amiért kihagy fél évet, és ezért csinálják
hát én ilyet még nemláttam az biztos...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 8., kedd 23:29
HozzászólásSzerző: BojanKiki » 2014. július 8., kedd 23:29
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 8., kedd 23:28
Meg ami pénzt belefektettek miközben nyomor van, szegénység stb... és akkor megrendezik ezt a szégyen vereséget is.Remy írta:Úgy érzem, hogy nem érdemes a braziloknak VB-t rendezniük. Hazai pályán VB döntőt buktak, most meg hazai pályán minden idők legnagyobb vereségét könyvelhetik el.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 8., kedd 23:28
nem tudom miről beszélsz.ferni írta:Csabi milyen gyorsan törli a kommentjét![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 8., kedd 23:27
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 8., kedd 23:27
Annyi nem....az igaz.a továbbjutás nem is ezen múlik, de egy silva-neymar duóval kizárt, hogy ez lett volna a félidő forgatókönyve, biztos nem lett volna 6-0.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 8., kedd 23:27
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2014. július 8., kedd 23:27
Szerintem teljesen érthető,ha már meg vannak alázva legalább ennyi öröme legyen...ferni írta:ez aztán kurvára szimpatikus.... lazán lerúgja Dante Müllert 5-0nál... ez igen
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 8., kedd 23:26
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 8., kedd 23:26
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 8., kedd 23:26
lol, ez most komoly? top 3 Casillas?Casillas jól tolta tavasszal, a BL elõdöntõ elõtt nálam TOP3 volt, Iker, Tibó, és Manuel.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. július 8., kedd 23:26
a továbbjutás nem is ezen múlik, de egy silva-neymar duóval kizárt, hogy ez lett volna a félidő forgatókönyve, biztos nem lett volna 6-0.vártam volna tőled egy neymar miatt lehetett ez szöveget.
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 8., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. július 8., kedd 23:24
Casillas jól tolta tavasszal, a BL elõdöntõ elõtt nálam TOP3 volt, Iker, Tibó, és Manuel. Ott legalább kétszer is rossz helyre rúgta a labdát, 7-0 is lehetett volna, egyébként nem sok Bayern meccset néztem, annál inkább Atléticót. Picit megkedveltem a belgát, és elfogult is lettem vele kapcsolatban, vagy õ jön majd, vagy senki.ferni írta:mi az, hogy visszakerült?lordgabi írta:Neuer...visszakerült Courtois mellé a szûk elitbe - saját vélemény, összekapta magát a BL elõdöntõ óta.
Majdnem ott a 6. közben.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem