VB - 2014
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Re: VB - 2014
Szembejött az első komolyabb ellenfél. Mán a nyitómeccset se kellett volna nyerniuk. Azért van némi igazság ezen a szinten is

- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
És tényleg!!!!sentry írta:Khedira egy évben: Spanyol Kupagyőztes BL győztes, VB győztes. EZt fel tudjátok fogni?

A maihoz hozzátesz még egy gólt a döntőben, és versenyben lesz az aranylabdáért...

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem velük....már magasabbra tolják.....Cr sérülése semmi sem volt ehhez.céronaldo és messi, mindketten előbbre voltak 22 évesen. márpedig neymart velük emlegetik egy szinten.
Ez nem szégyen,sőt....ez a foci,ez mutatja hogy a foci miért is a legnépszerűbb játék.Én megmondom őszintén, hogy ilyen szégyent még életemben nem láttam.
Miért? Mi van nélküle? Ha van ma,akkor vezet brazilia? hagyjad már....egy csirkeszar ahhoz képest mint amire túlfújják., hogy egy darab neymarra épít mindent, látjuk mi van nélküle,
Hehe,
már irtam,nyilván én általában hülyeségeket irok,de nem baj...braziloknak nem új generáció kell,hanem más szemlélet.....ez szépen látható az elmúlt években hogyan...miért...mitől jött létre.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Na Scolari behozta Paulainhot és tettestársát Ramirest, most jön a foci.

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
0-5 nem volt benne, egyáltalán nem. DE az, hogy ez a brazil csapat túl van sztárolva, az tuti biztos. Már rég nem is kéne versenyben lenniük. A Chile elleni makkolás itt jön ki. 1 jó meccsel nem lehet VB-t nyerni. Neymar miatt esélyes volt ez a csapat, de komolyan Freddel, Hernanessel, Oscarral? Vicc az egész. Már az túlzás, hogy az elődöntőben vannak. De legyen, húzzák be a bronzot.
A német csapat a legegységesebb, egy tény. Az összes válogatottnak vannak gyengéi, a németeknek van a legkiseb gondjuk, nyerni is fogják a VB-t. Nem hiszem hogy innen elbukják. (és nem az 5-0 miatt)
A német csapat a legegységesebb, egy tény. Az összes válogatottnak vannak gyengéi, a németeknek van a legkiseb gondjuk, nyerni is fogják a VB-t. Nem hiszem hogy innen elbukják. (és nem az 5-0 miatt)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. július 8., kedd 23:02-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
erre már reagálnom kell mert nem az első...sentry írta:Azt a tudtad, hogy Özil, Müller, Klose, Khedira VB győztes lesz (az lesz, innen már behúzzák), azt elmondani nem tudom mekkora szomorúságot okoz
Fred, Hulk, Oscar, Paulinho.... sokkal jobb
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Én megmondom őszintén, hogy ilyen szégyent még életemben nem láttam.
Mindenki tudta, hogy gyengék a brazilok, de a németek se erősek.
VDB-re ezért duplán haragszom, azzal a kerettel be lehetett volna gyalogolni a döntőbe és behúzni az egészet, csak más játékosokat és felfogást, taktikát kellett volna választani.
Azt a tudtad, hogy Özil, Müller, Klose, Khedira VB győztes lesz (az lesz, innen már behúzzák), azt elmondani nem tudom mekkora szomorúságot okoz, akkor is ha félreteszem a német válogatottal szembeni ellenszenvemet (gyerekkorom óta - kivétel a 4 évvel ezelőtti VB, ahol tényleg kurvajól játszottak- a szerencse hatalmas faktor náluk), hogy az eszméletlen.
Khedira egy évben: Spanyol Kupagyőztes BL győztes, VB győztes. EZt fel tudjátok fogni?
Egy Müller BL győztes, VB győztes
Klose gólrekorder a VB-n.
És ez lehet lejön nekünk, akik napi szinten követik a focit, hogy ezek középszerű vagy túlozva világtalan balfaszok, de bazze az emberek 90%nak ezek lesznek az etalonok, az istenek. Ez engem egyben felbasz, és elszomorít.
Mindenki tudta, hogy gyengék a brazilok, de a németek se erősek.
VDB-re ezért duplán haragszom, azzal a kerettel be lehetett volna gyalogolni a döntőbe és behúzni az egészet, csak más játékosokat és felfogást, taktikát kellett volna választani.
Azt a tudtad, hogy Özil, Müller, Klose, Khedira VB győztes lesz (az lesz, innen már behúzzák), azt elmondani nem tudom mekkora szomorúságot okoz, akkor is ha félreteszem a német válogatottal szembeni ellenszenvemet (gyerekkorom óta - kivétel a 4 évvel ezelőtti VB, ahol tényleg kurvajól játszottak- a szerencse hatalmas faktor náluk), hogy az eszméletlen.
Khedira egy évben: Spanyol Kupagyőztes BL győztes, VB győztes. EZt fel tudjátok fogni?
Egy Müller BL győztes, VB győztes
Klose gólrekorder a VB-n.
És ez lehet lejön nekünk, akik napi szinten követik a focit, hogy ezek középszerű vagy túlozva világtalan balfaszok, de bazze az emberek 90%nak ezek lesznek az etalonok, az istenek. Ez engem egyben felbasz, és elszomorít.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára sentry 2014. július 8., kedd 22:58-kor.
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Talán a sérülése után rájön, hogy egy kis izom segítette volna. Vagy nem, és marad tovább egy gyenge Ronaldinho imitátor.ziro4vr írta:mindketten tudatosabbak. neymar csak bohóckodik, de pl izmot nem pakolt magára, helyette esik mint az eső. azzal sokat ne akarjon, max a cirkuszbanCsabi írta: céronaldo és messi, mindketten előbbre voltak 22 évesen. márpedig neymart velük emlegetik egy szinten. nem suarezzel meg agüeróval.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
vki kérdezte, hogy van-e kilátásban normálisabb brazil generáció.
hát most pont nem fog ezek után figyelni rám senki, de azért ideírom:
a mostani u19-től u-21-ig korosztály tele van, erős, gyors, technikás arcokkal, nemrég a touloni tornán verték az európa legjobbjai franciákat borzasztó simán.
tudom nem jelent sokat, de abban a csapatban már csak képességek terén 80% jobb játékos volt, mint ez a válogatott a vébén.
az is teljesen egyértelmű, hogy scolari a hibás, elég vicc, hogy egy darab neymarra épít mindent, látjuk mi van nélküle, a vébékeret borzalom volt, tudta mindenki.
a németek érdemlik a vébét, a durva, hogy sosem csíptem őket, de a németjeik most meglepően normálisak (kivéve müller), a bevándorlóik a szutykok csak.
kroostól meg eleve nem sajnálom a vébécímet, de azért a hollandok elverhetik a németeket sztem.
hát most pont nem fog ezek után figyelni rám senki, de azért ideírom:
a mostani u19-től u-21-ig korosztály tele van, erős, gyors, technikás arcokkal, nemrég a touloni tornán verték az európa legjobbjai franciákat borzasztó simán.
tudom nem jelent sokat, de abban a csapatban már csak képességek terén 80% jobb játékos volt, mint ez a válogatott a vébén.
az is teljesen egyértelmű, hogy scolari a hibás, elég vicc, hogy egy darab neymarra épít mindent, látjuk mi van nélküle, a vébékeret borzalom volt, tudta mindenki.
a németek érdemlik a vébét, a durva, hogy sosem csíptem őket, de a németjeik most meglepően normálisak (kivéve müller), a bevándorlóik a szutykok csak.
kroostól meg eleve nem sajnálom a vébécímet, de azért a hollandok elverhetik a németeket sztem.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
mindketten tudatosabbak. neymar csak bohóckodik, de pl izmot nem pakolt magára, helyette esik mint az eső. azzal sokat ne akarjon, max a cirkuszbanCsabi írta: céronaldo és messi, mindketten előbbre voltak 22 évesen. márpedig neymart velük emlegetik egy szinten. nem suarezzel meg agüeróval.
Nem illik.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nem tart ott. messze nem. ha neki tényleg annyira van, mint ahogy szopkodják őt a világszerte már rég (értsd 2-3 éve) a barcában kellene fociznia.Egyébként Neymar a mai mezőnyben simán ott van a legjobbak közt. Ezt kár vitatni. 22 évesen ott tart, ahol tartania kell.
céronaldo és messi, mindketten előbbre voltak 22 évesen. márpedig neymart velük emlegetik egy szinten. nem suarezzel meg agüeróval.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ja. Igy van.Csabi írta:most kicsit félreteszem az ellenszenvemet a brazilok irányába, és azt mondom, hogy a németeknél egy csapatban van MÜLLER, KLOSE (36 ÉVES) ÉS KHEDIRA. és mégis megalázzák a brazilokat. akár gyenge az a csapat akár nem.
mondjuk ez egy dolog miatt van. a vb-n a németeken kívül én senkitől, egy csapattól sem láttam tudatos focit. azt hogy tudják mit akarnak játszani és azt is csinálják. minden csapat kimegy és bíznak abban, hogy profi focisták révén majd valahogy megoldják. tudnak ők focizni. ezért fizetik őket.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Ez milyen igaz.Olyan a német válogatott months egy klubb csapat játszana.Mindenki a helyén és mindenki turdja mit kell neki játszani és olyanok mint a svájci óra.Csabi írta:most kicsit félreteszem az ellenszenvemet a brazilok irányába, és azt mondom, hogy a németeknél egy csapatban van MÜLLER, KLOSE (36 ÉVES) ÉS KHEDIRA. és mégis megalázzák a brazilokat. akár gyenge az a csapat akár nem.
mondjuk ez egy dolog miatt van. a vb-n a németeken kívül én senkitől, egy csapattól sem láttam tudatos focit. azt hogy tudják mit akarnak játszani és azt is csinálják. minden csapat kimegy és bíznak abban, hogy profi focisták révén majd valahogy megoldják. tudnak ők focizni. ezért fizetik őket.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csabi87 2014. július 8., kedd 22:52-kor.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
Sima tripla dupla is elég lesz nekik.Valaki szóljon Scolarinak, mert ide már a field goal sem lesz elég, rá kell menni a touchdownra.
Egyébként mot írok, hogy a Herceg a VB trófeával a kezében lévő dedikált képre vevő lennék, ár nem számít!

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
+özil, de a csapatjáték elfedi a gyengeségeiketCsabi írta:most kicsit félreteszem az ellenszenvemet a brazilok irányába, és azt mondom, hogy a németeknél egy csapatban van MÜLLER, KLOSE (36 ÉVES) ÉS KHEDIRA. és mégis megalázzák a brazilokat. akár gyenge az a csapat akár nem.
a brazilok játéka meg felerősíti a játékosok gyengeségeit
Nem illik.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Baj van, mert teljesen elveszítette a grundfoci jellegét. Ma már a legtöbb focistát szinte katonai módszerekkel 5-6 éves koruktól profi játékosnak nevelték. És foci sokkal inkább az erőről és az erőnlétről szól már. De ugyanez a helyzet szinte minden sportban. Kosár, Forma1, úszók, stb.R.M.C.F írta:Akkor nagy baj van a focival,ha egy paprikajancsi a legjobbak között van.....egy kroos jobb és előnyösebb focista.Egyébként Neymar a mai mezőnyben simán ott van a legjobbak közt. Ezt kár vitatni. 22 évesen ott tart, ahol tartania kell.
Csak hát neki is terület kell, hogy megéljen. Kevés területen pedig fejlődhet, a képességei megvannak hozá.
Merci Zizou!
Valaki szóljon Scolarinak, mert ide már a field goal sem lesz elég, rá kell menni a touchdownra.
A legnagyobb, hogy Özil egy ilyen meccsen sem csinál semmit

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
most kicsit félreteszem az ellenszenvemet a brazilok irányába, és azt mondom, hogy a németeknél egy csapatban van MÜLLER, KLOSE (36 ÉVES) ÉS KHEDIRA. és mégis megalázzák a brazilokat. akár gyenge az a csapat akár nem.