Örültem volna, ha minket választ... Csak sajnos ő kezdő akart lenni.

Hihetetlen, hogy ezeknek mindig van egy épkézláb csatár.

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 10., csütörtök 15:23
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 10., csütörtök 14:40
Nagyon remélem, hogy Oblak marad a fenekén. Bár múltkor nem az volt, hogy már úton van az orvosira!?BBeno írta:Mexikoi tv szerint ochoa tuti hogy az atmahoz igazol. Sajnalom mert jo kapus. Maradhat franciaban inkabb. Oblak akkor marad a seggen gondolom
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 10., csütörtök 14:21
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 8., kedd 22:22
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 8., kedd 22:18
Hagyjad, mindenkit elkapott az igazolási láz, persze az mellékes, hogy nagyon úgy néz ki Casillas és Lopez is marad...R.M.C.F írta:De miért kellene idén hozni nekünk kapust,amikor nálunk véd a szűk elit egyik kapusa,plusz itt van Iker akinek azért védenie is kell,és talán még benne is lehet pár jó év.Keylort is ezért hoznám akár már idén
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 8., kedd 22:13
De miért kellene idén hozni nekünk kapust,amikor nálunk véd a szűk elit egyik kapusa,plusz itt van Iker akinek azért védenie is kell,és talán még benne is lehet pár jó év.Keylort is ezért hoznám akár már idén
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 8., kedd 22:06
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 8., kedd 22:05
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. július 8., kedd 21:54
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 8., kedd 21:12
Géci írta:Anis írta:"Oblak átesett az orvosin az Atléticónál,![]()
![]()
![]()
Jövőre kíváncsi vagyok kit fogunk venne kapus posztra, mert jövőre viszont már igen is időszerű lesz oda is egy ifjú titán...
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 8., kedd 21:06
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 8., kedd 20:52
nem kor, de ő írta, hogy:wxyz írta:28 egy kapusnál nem kor
erre beírja Llorist a végére, aki kőkemény 11 nappal fiatalabb Keylornálbravo 30 múlt, keylor navas is 28 lesz, azért jobb lenne egy fiatalabb kapusban gondolkozni szerintem
HozzászólásSzerző: ferni » 2014. július 8., kedd 20:48
Lloris idén lesz 28.TheBull6 írta:
bravo 30 múlt, keylor navas is 28 lesz, azért jobb lenne egy fiatalabb kapusban gondolkozni szerintem, de sajnos oblak kiesésével nem nagyon lesz fiatal jó kapus már szerintem, kolumbiai kapus (ospina) aki ha minden igaz csak 25-26 éves ?! ő az aki még szívesen el is néznék itt, esetleg még lloris se lenne rossz, de azért nem kéne 30 milliót kiadni egy kapusért.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. július 8., kedd 20:43
bravo 30 múlt, keylor navas is 28 lesz, azért jobb lenne egy fiatalabb kapusban gondolkozni szerintem, de sajnos oblak kiesésével nem nagyon lesz fiatal jó kapus már szerintem, kolumbiai kapus (ospina) aki ha minden igaz csak 25-26 éves ?! ő az aki még szívesen el is néznék itt, esetleg még lloris se lenne rossz, de azért nem kéne 30 milliót kiadni egy kapusért.Anis írta:Főleg így hogy Oblak kihúzható, C.Bravo a katalánoknál, Keylort is tuti elviszik most nyáron (pedig simán hoznám most is vagy opcióval megvenném és otthagynám még 1 évre), Courtois lehetetlen, Neuer dettó, Hart még a jobbak egyike (de ő meg sem fordul Perezék fejében és dettó lehetetlen)Géci írta:Jövőre kíváncsi vagyok kit fogunk venne kapus posztra, mert jövőre viszont már igen is időszerű lesz oda is egy ifjú titán...
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 8., kedd 20:17
Főleg így hogy Oblak kihúzható, C.Bravo a katalánoknál, Keylort is tuti elviszik most nyáron (pedig simán hoznám most is vagy opcióval megvenném és otthagynám még 1 évre), Courtois lehetetlen, Neuer dettó, Hart még a jobbak egyike (de ő meg sem fordul Perezék fejében és dettó lehetetlen)Géci írta:Jövőre kíváncsi vagyok kit fogunk venne kapus posztra, mert jövőre viszont már igen is időszerű lesz oda is egy ifjú titán...
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 8., kedd 13:56
Anis írta:"Oblak átesett az orvosin az Atléticónál,
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 8., kedd 13:52
Oblakot vihetik (megegyeznek a Benficával és kész + a játékossal)TheBull6 írta:atletico egyre közelebb oblak és rodrigo leigazoláshoz.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. július 8., kedd 0:12
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 3., csütörtök 18:55
Még relatíve fiatal (25), egy-két jó Sociedados idény után bőven van még ideje továbblépni elit klubokba.Ferencváros írta:Pedig azt hittem, hogy az Ibra-Huntelaar-Suárez vonalon ő is el fog kerülni egy nagyobb csapathoz, mondjuk tény, hogy ő nem az Ajaxból van. De ha jól tudom az Arsenallal is szóba hozták, Giroud és Bendtner helyére simán beférne. Nagyon érzi a kaput.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem