A 6 milliót akarják lealkudni, mert sokallják.
Az kemény. Mondjuk nem tűnik egy nagy eresztésnek, de Essien-szerepre szánják, kivéve a jobb-bekk posztot gondolom, az Carvajal érkezésével megoldódna. Azon kívül meg egy kezemen meg tudom számolni, hogy Essien mennyit volt a saját helyén. Viszont sokkal olcsóbban meg minek engedné el a Sao Paulo?
Egyébként meg olyan nagyon nagyot talán nem bukhatunk vele, ha nem is váltja meg a világot, hasonló áron tovább is lehet akár adni egy középcsapatnak.
Én a pénz+játékos ajánlatba több fantáziát látnék.
Ez meg nem így megy. Az megint bonyolítja a helyzetet, a cserealapot képző játékosnak is bele kell mennie, megegyeznie a Tottenham-mel, illetve elfogadni, hogy nem szerepel a BL-ben, illetve reális esetben komoly címekre nincs sok esélye.
Aki érdekelhetné a Spurst, az talán DM, Higuaín és Coentrao. Egyikükből sem nézem ki, hogy oda mennének. DM-et is ha pl. hívja a PSG, biztosan inkább őket választaná, Higuaín azt hiszi magáról, hogy jó, inkább Ő is topcsapatba menne (Juve), Coentrao kérdéses, de mivel Mendes-ivadék Ő is, megy gondolom egy "nagyszabású sportprojekt" részesének lenni Monacoba (nyilván aprópénzért).
A fiatalok, mint Morata vagy Jesé nem tudom mennyire érdeklik az angolokat, de szignifikánsan nem lehet velük csökkenteni az átigazolási díjat, úgyhogy ez sem tűnik reálisnak.
Szóval ha idén hozni akarjuk, akkor valószínűleg irreálisan magas összeget kell fizetnünk érte.