HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 6., vasárnap 21:33
Egyszerű példa: A DVSC a BL-ben a csoportkörrel többet keresett, mint az Atletico az UEFA kupa győzelemmel (asszem UEFA volt még abban az évben). Szóval nagyon jó viszonyítási alap.
Amúgy, hogy a válogatott jó legyen nem feltétlen kell egyből utánpótlás, jó lenen az is ha az ígéretek nem az orosz, olasz, angol2be mennének lezülleni vagy padról/lelátóról meccseket nézni (jobb esetben olasz4be kölcsönadva), hanem ahol sok magyar jól játszott és akár klubikon (Dárdai, Király párosra gondolok, vagy Babos kapus, talán-talán Huszti a Hannovernél) is lett német2, holland, német1 (illetve még a dán, belga) vonalban kéne gondolkodnia. talán még a portugál is jó lenne.
Kluboknál meg ahogy előttem is leírták pár minőségi külföldi edző ami már volt és remélhetőleg lesz is elindult egy Nb1es fejlődés és ott az edzők hozhatnak a hazájukból embereket illetve korábbi játékosokat is (legjobb példa pont Moniz vagy Doll, és a Vidi). De nekem az a pár évvel ezelőtti Győri ETO "csoda" (Montpellier-verés) is tetszett. Azon játékosokból pár még a klub volt előző idényben, de sajnos menet közben leépítették őket illetve párat komolyabb sérülés is sújtott (ha jól tudom).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!