Semmiképpen. Higuaín már nagyon sokszor lebőgött, túl sokszor. Ennyi volt benne, nagyon kevés ide, menjen amerre lát. Benzema is a hajára kenheti a nagyszerű képességeit, ha nem képes fejben erős maradni egy egész idényen át. Neki is szerintem ez az utolsó sansza, ha nem mutat valamit, akkor jövőre Őt is el fogják adni.jobb ujra nekivagni a mostaniakkal
Suárezt utáltam mindig, ritka unszimpatikus alak, és régen nem is tartottam olyan sokra (még Hollandiában), de amikor egyre többen mondták, hogy ez a fazon tényleg jó, akkor elkezdtem figyelgetni a 'Pool meccseken, és hát be kell vallanom, komoly a tag.
A fegyelmezetlenségei kicsit túl vannak fújva, viszont ennyi balhéja nem véletlen van valakinek, biztosan nem teljesen százas. Lenne veszély az idehozatalában, de sportszakmai szempontból nem kérdés, hogy előrelépés lenne. Ha 40 millió körüli maximális áron mozdítható, akkor inkább Ő, mint Cavani 63-ért. Más stílusú is, jobban illene ide szerintem. Manapság meg sajnos azt kell mondanom, hogy ez az ár reális is lenne érte nagyjából.
Persze ha lehet csökkenteni fiatal bevonásával, aki szintén hajlana a dologra, akkor még jobb.
Amúgy én sem hallottam ilyenről, hogy Bale-nek lenne kivásárlási záradéka. Ez nem is kötelező dolog, nem? Vagy van olyan bajnokság, ahol ez előírás? Nem tudom hogy van ez.
Mindenesetre továbbra is azt erősítik a hírek, hogy a 'Spurs semmiképpen nem akarja engedni, tehát irreálisan magas áron lenne hozható, ez a 90 milla. Hát ennyiért felejtsük el. Én csípem, komoly arc, de 60 millió eurónál többet nem adnék érte, az tuti.
Ma is olvastam valahol, hogy csendes, szerény gyerek, nem valószínű, hogy Ő kicsapja majd a hisztit, hogy jönni akar (Modric pedig egy ígéretre hivatkozva megtette, és ráadásul az sem ért semmit), így a Tottenham óriási helyzeti előnyben van. Nagyon kevés esélyt látok az érkezésére.
Azt meg már leírtuk százszor, hogy a középpálya lenne a legfontosabb, onnan meg sorban esnek ki az értelmes jelöltek. Így semmit nem fogok várni a következő szezontól. Ha Khedira - Alonso marad továbbra is, vicc...

Szerintem 90%. Lealkudták 6 millióra az árát.Kázmér már 100%, hogy itt marad vagy mit tudni?
Suareznek meg 2016-ig van szerződése.