MA.
MONDOM MA!
MINDENKIT MEGBASZUNK!!!
SÁLÁLÁLÁLÁLÁLÁÁÁ TROLOLOLOLOLOOOOOOO

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 8., kedd 8:26
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. július 8., kedd 4:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 8., kedd 0:01
Az senkinek nem lenne jó... Messi világbajnok, ÚRISTEN.csabi* írta:a remy által legjobban gyűlölt csapat fogja nyerni
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 7., hétfő 23:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 7., hétfő 23:54
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 7., hétfő 23:50
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 7., hétfő 23:29
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 7., hétfő 22:49
Szerencse.Ez valami automatizmus?
HozzászólásSzerző: matador » 2014. július 7., hétfő 22:44
Ez valami automatizmus?R.M.C.F írta:Évekkel ezelőtt ugattam már a megkülönböztetésekről....akkor még röhögött a sok drukker,meg hogy én hülyén látom mondták. Azért mára márna mindegy.
Már zsebben van, szerintem. Már a hajasbaba sem tudja elvenni tőle. Más ugye szóba sem jöhet, amilyen varázslatokat itt látunk a vb-n, azok feledtetik az évközi gyatra teljesítményt.Anthony írta:Hát úgy látszik, hogy szaladni már nem akar, de még lehet belőle egy jó passer, azért is ki kell majd osztani egy bogyót![]()
(apropó, már csak 1 gólt kell szereznie, mondjuk a döntőben, és meg is van a 2014-es győztes)
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 7., hétfő 22:43
jó persze, de ez már nem Messi hibája.Csabi írta:az igaz. az meg a másik, hogy a világon nincs még egy focista, akinek az efféle passzáról külön cikkeznének.A meglátás miatt. Nem sokan látnak ilyen jól a pályán.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 7., hétfő 22:42
Így is Ő lesz... a VB aranylabdát megkapja, hiszen csodapasszokat tolt, meg MVP volt millió egyszer. Egyszerűen fantasztikus ez az ember.Anthony írta: (apropó, már csak 1 gólt kell szereznie, mondjuk a döntőben, és meg is van a 2014-es győztes)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 7., hétfő 22:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 7., hétfő 22:32
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 7., hétfő 21:53
az igaz. az meg a másik, hogy a világon nincs még egy focista, akinek az efféle passzáról külön cikkeznének.A meglátás miatt. Nem sokan látnak ilyen jól a pályán.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 7., hétfő 21:51
Ez sem gyenge, egy hét alatt kétszer ilyet csak igazi zsenik tudnakKerlon írta:Azért azt a Messi passzot nem minden ember csinálja meg.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 7., hétfő 21:49
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 7., hétfő 21:28
némi hasonlóság van, de a te öziled biztosan többet fut és jobb a kondija is, labda nélküli mozgás kb egálh3x0r írta: Egy nemet/brazil - holland dontot szivesen megneznek.A nemetek iranti szurkolasomat pedig ugy fejezem ki, hogy be is ujitottam egy uj Ozil profilkeppel
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 7., hétfő 19:05
En nem lattam benne semmi zsenialisat, amire hetek vagy akar evek mulva is emlekezni fogunk. Valoban szep volt a meglatas, de hasonlot mar tobb jatekostol is lattam.ZBarca írta:A meglátás miatt. Nem sokan látnak ilyen jól a pályán.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 7., hétfő 18:54
semmi extrát nem csinált eddig a kieséses szakasz amúgy nem túl halálos ellenfelei ellen, ami kicsit is plusz, azt fel kell nagyítani és mutogatni, mint valami győzelmi trófeát. ennyisebydani írta:Az általatok elboltolt Cesc rosszabb formájában is odatette az ilyen labdákat éppen Messi elé. Nem kell ettől hátast dobni
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. július 7., hétfő 18:42
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem