Azért Raúlt se úgy kezeljük már, mint ha egy senki lett volna a klubnál...Mike írta:azér ne, Rault össze sem lehet hasonlítani vele...

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 7., hétfő 18:45
Azért Raúlt se úgy kezeljük már, mint ha egy senki lett volna a klubnál...Mike írta:azér ne, Rault össze sem lehet hasonlítani vele...
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 7., hétfő 18:39
HozzászólásSzerző: Chris » 2014. július 7., hétfő 18:31
Szerintem ennek a visszavonultatásnak semmi értelme nincsen. Raúl után meg a 7-est lehetne visszavonultatni és lehetne sorolni. A végén meg 39-esben játszanának a játékosok. Egyébként is az sem kis dolog, hogy egy játékos Di Stefao, Gento, Zidane mezszámában játszhat.én a 9es mezt is visszavonultatnám, bár egy ekkora klubnál ezt nehéz megtenni, annak a számnak az egyik legnagyobb a marketing értéke
HozzászólásSzerző: Toky » 2014. július 7., hétfő 18:19
Nem a marketing miatt nem vonultatják vissza. Amennyire én tudom, a spanyol bajnokságban az első számú keret tagjai csak 1...25-ös számokat kaphatnak. Ha egyet visszavonultatsz, akkor már csak 24 fős keretet tudsz nevezni. Van/volt még más legendás játékosunk is. Ha az övékét is visszavonultatjuk, a végén nem marad elég szám.Mike írta:én a 9es mezt is visszavonultatnám, bár egy ekkora klubnál ezt nehéz megtenni, annak a számnak az egyik legnagyobb a marketing értéke
HozzászólásSzerző: volt » 2014. július 7., hétfő 18:08
Az FB oldalon oda írták.attareal írta:Az NSO pedig egy Nyugodjon Békében-t sem tudott odaírni a cikkbe, csak mert Real-legenda. De ocsmány.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 7., hétfő 18:08
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 7., hétfő 18:05
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 7., hétfő 17:58
HozzászólásSzerző: ZBarca » 2014. július 7., hétfő 17:55
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. július 7., hétfő 17:52
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. július 7., hétfő 17:46
HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. július 7., hétfő 17:39
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 7., hétfő 17:37
HozzászólásSzerző: Savant » 2014. július 7., hétfő 17:26
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 7., hétfő 14:44
Ez belga gyerek csak a gyorsasagabol el, a holland-ghanai nagyon jo kicsiben valo jatekban. Kozepen szelen is bevetheto. De nem akarom ide hozni, csak emlitettem, h jobb a belganal.ziro4vr írta: Valakinek biztosan.Cserének jó volt, de kezdőként legutóbb sokat nem mutatott. De ő amúgy szélső nem? Inkább csatár kéne, aki a szélen is elvan, mint szélső/tkp aki csatárban is elvan szerintem. Falcao már más kérdés.
(Toky írta:(Honnan veszed, hogy a játékos nem szólhat rá az ügynökére, hogy most már elég lesz, és álljon le??)Anis írta:(Honnan veszitek, hogy DM-nek jár az esze a fizun és nem Mendes van a háttérben??)
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. július 7., hétfő 14:32
eReMA írta:A frizura pöpec, a járás laza, csajok sikítanak, instagramm hasít, Ferrari beáll keresztbe a rokiparkolóba
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 7., hétfő 14:28
Valakinek biztosan.numberone1 írta: Depay jobb.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. július 7., hétfő 14:18
Depay jobb.ziro4vr írta:Van szeme az oregneknmate írta:Ziro hegyezheted, Don Carlo kinézte Origit.A tigrisert 40et adnek, ha nagyon megszedjuk magunkat khedirabol 45, de ha nem, akkor a belga gyerek johet a padrol szetkapni a lefarasztott vedoket.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 7., hétfő 14:15
Mármint amikor megdicsérte Messi-t?Géci írta:Eléggé kétértelmű nyilatkozatai voltak eddig...tucsoki írta:Egyébként van már olyan nyilatkozat, amiben maga DM fejtette ki hogy mennyire elégedetlen, vagy továbbra is csak a pletykalapokra támaszkodik mindenki?
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem