Mi is beálltunk a sorba, és éltettük a filmet! A végén nincs pontszám, de 8-8,5 körül van havernál.
Ejj, hogy én csak 1 hét múlva láthatom
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 10., csütörtök 19:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 9., szerda 19:37
Hehh, és igen.Realista24 írta: De ez a film ezért készült, nem másért. És tudod mi a félelmetes, hogy ennyi negatívat írsz róla, és mégis tetszik.
Miután több száz (milliárd feletti) milliós bevételt termel, természetes, hogy a Paramount nem fog kockáztatni. Ez is tény sajnos. De milyen a néző? Azt szeretné, ha minden a saját szája íze szerint lenne.De ez a film ezért készült, nem másért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 9., szerda 19:30
DE egy értelmes blockbustert akár mikor ki lehetne belőle hozni. Egy normális forgatókönyvíró kéne hozzá, aki nem a bugyuta poénokra meg az idétlen karakterekre összpontosít.
De ez a film ezért készült, nem másért. És tudod mi a félelmetes, hogy ennyi negatívat írsz róla, és mégis tetszik.Nem kéne mindig egy topmodellt beállítani a főhős mellé, és felesleges a zászlókat is lengetni minden 15. másodpercben.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. július 9., szerda 19:29
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 9., szerda 19:26
Nyilván, soha a büdös életbe nem lenne belőle mondjuk egy Keresztapa... DE egy értelmes blockbustert akár mikor ki lehetne belőle hozni. Egy normális forgatókönyvíró kéne hozzá, aki nem a bugyuta poénokra meg az idétlen karakterekre összpontosít. Nem kellenek bele óriási karakterfejlődések, nem kell mély értelemmel átitatni a filmet. De a dedós részeket igazán el lehetne felejteni, és egy ici-picit komolyabbá tenni.Realista24 írta: Nálad...
Tobbszor irtad mar, hogy mennyit ki lehetne ebből hozni. Lassan kiváncsi leszek, hogy mit? Egy bugyuta, neha látványos film, ami arra született, hogy milliókat keressenek vele.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 9., szerda 19:12
Nálad...Remy írta:GTFOAnyaka írta:Ma átestem ezen a Transformers-en imax-ben.
Valami szörnyű volt, talán még a prájdon is jobb volt a buli. Idén ennyire rossz filmet még nem láttam.
3|10Egyáltalán nem volt ilyen rossz. De azért Bay ismét megmutatta, hogy mennyire idióta
Mondjuk a legnagyobb problémája a filmnek a forgatókönyv volt, amin ha foltoztak volna egy kicsit, akkor talán az első résszel emlegethetnénk egy lapon.
6,5 körül van...
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 9., szerda 19:07
GTFOAnyaka írta:Ma átestem ezen a Transformers-en imax-ben.
Valami szörnyű volt, talán még a prájdon is jobb volt a buli. Idén ennyire rossz filmet még nem láttam.
3|10
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 9., szerda 15:56
HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. július 9., szerda 15:54
mindenképp nézd megikarus93 írta:A szállitó trilógiát aki látta tudna irni véleményt a filmröl ? Érdemes-e megnéznem?
HozzászólásSzerző: chronic » 2014. július 9., szerda 15:50
Ez,hogy maradhatott eddig ki?ikarus93 írta:A szállitó trilógiát aki látta tudna irni véleményt a filmröl ? Érdemes-e megnéznem?
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 9., szerda 15:45
ikarus93 írta:A szállitó trilógiát aki látta tudna irni véleményt a filmröl ? Érdemes-e megnéznem?
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 9., szerda 15:40
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. július 9., szerda 15:18
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. július 8., kedd 0:01
Én amit szívesen megnéznék az a God os War lenne.Ötleteket párosítsatok rendezőkhöz. Nálatok milyen párosítások alakulnának ki?
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 7., hétfő 21:47
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 7., hétfő 0:03
Pedig simán lehet. Ha utánaolvasol akkor látod, hogy a Scarface inspirálta a Vice City-t. A történet kicsit más, de a lényege ugyanaz, a környezet is teljesen. Vercetti mansion, az irodája, a monitorok mögötte stb stb stb.csabi* írta:én nem mondanám annak![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 6., vasárnap 23:57
én nem mondanám annakRemy írta:És az a durva, hogy ha hivatalosan nem is, de a Vice City film már létezik. Mert a Sebhelyesarcút lehet annak mondani.torjack írta:Na, akkor elméletben mehet is egy GTA trilógia
GTA Vice City-Brian de Palma
GTA SA: Quentin Tarantino
GTA IV: Martin Scorsese

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 6., vasárnap 23:55
És az a durva, hogy ha hivatalosan nem is, de a Vice City film már létezik. Mert a Sebhelyesarcút lehet annak mondani.torjack írta:Na, akkor elméletben mehet is egy GTA trilógia
GTA Vice City-Brian de Palma
GTA SA: Quentin Tarantino
GTA IV: Martin Scorsese
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 6., vasárnap 23:49
már az első is egy kalap szar, a másodiknak még ezt is sikerült alulmúlnia. Legjobb film...Anis írta:Mert a legjobb film! Akartam is írni, hogy megy a kedvencem, de gondoltam páran úgy is nézik!Realista24 írta:Megy a Tripla X 2, nézem, de miért?![]()
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 6., vasárnap 23:46
adom.. valami retekszar egy filmRealista24 írta: Nem tudom, hogy 1/10 vagy még annál is rosszabb.

Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem