Football Fantasy
-
Tibi09
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Football Fantasy
Szerintem pont ez a lényege ennek a játéknak. Az egyének a fontosak nem a csapat teljesítménye.
Persze a kettő nem teljesen független, de Marcelo valóban nem volt vállalhatatlanul rossz a meccsen.
Hát esküszöm fel se tűnt, igaz.
A lényegen nem változtat, 7 gólt kapó csapat hátvédje ne kapjon már 8 pontot.
A lényegen nem változtat, 7 gólt kapó csapat hátvédje ne kapjon már 8 pontot.
- realmadridfan
Ha lecserélik félidőben nem tudom mit vársz.
Jó ez a játék. Hummels 3 pontot kap, Marcelo 8-at. Komoly ez a szabályrendszer.
- realmadridfan
Oké köszi, eddig ezt nem vettem észre.Gebi írta:Amúgy meglehet nézni az osszeállításokat, ha rákattintasz a névre.
-
Gebi
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Redondo, Helguera
jj, Hummels cpt, meg Navas hozott jobban az átlagnál...a maradék 9-10 pont + egy 5 pontos Benzema. Amúgy meglehet nézni az osszeállításokat, ha rákattintasz a névre. Eddig mindig 4-3-3 volt.realmadridfan írta:Az tény, hogy sok volt a bug az első fordulóban, de azóta jó. Telóról figyelni kell, én is inkább kétszer megnézem, azon is van mit javítani még. Blowfish te mivel hoztál ennyi pontot most? Cpt Hummels az gondolom alap, a 42 pont nekem is jöttmeg alapból a védők többet szereznek, mint a kp és támadók, ez biztosnak tűnik. talán az 5-3-2 a legjobb
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Hát jól megnéztem én is. 0 pontosra rámentem, majd a remove player-re, aztán mivel nem záródott be, megint rányomtam, a remove-ra, de kiderült, hogy az már van Buyten-re vonatkozott, így maradt bent a 0 pontos, és így dobtam el magamtól buytent.. kiküszöbölni nem igazán tudtam...
Na mindegy, azóta enyhült a felháborodottságom, szóval ezt a két kört még lenyomom, csak akkor hirtelen nagyon felszabott..
Na mindegy, azóta enyhült a felháborodottságom, szóval ezt a két kört még lenyomom, csak akkor hirtelen nagyon felszabott..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- realmadridfan
Az tény, hogy sok volt a bug az első fordulóban, de azóta jó. Telóról figyelni kell, én is inkább kétszer megnézem, azon is van mit javítani még. Blowfish te mivel hoztál ennyi pontot most? Cpt Hummels az gondolom alap, a 42 pont nekem is jött
meg alapból a védők többet szereznek, mint a kp és támadók, ez biztosnak tűnik. talán az 5-3-2 a legjobb
- RealRaúl77
En basztam el, de ezt irtam is, nem csak sajat hibabol, de hosstzu lenne reszletezni... Csak okozott mar eleg bosszusagot, es ezzel telt be a pohar, elegem lett belole...
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- realmadridfan
Blowfish és gergoreal nagyon elhúzott, pedig annyira nem volt vészes az én köröm sem a 126 ponttal, bár a középpályásaimmal nagyon mellélőttem megint, ráadásul Messi is flop volt. Szerintem mostantól elkezdek kockáztatni. Izgalmas azért még
jó ez a liga
Ez miért a játék hibája?RealRaúl77 írta:na most fogom orokre elfelejteni ezt a szart.. mobilrol ugrottam fel es en balfasz a 0 pontos vedom helyett a 8 pontosat kapom le. persze visszavonni nem lehet.. egy elmeny volt ez a jatek kossz mindent!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ja, hogy lehet olyat padra aki nincs a VB-n? Ezt eddig miért nem tudtam
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Lehet normalis csapatot:
Cesar-Fed.Fernandez,Boateng,Hummels,De Vrij,Garay-Lahm,Kroos,Gustavo-Robben,Muller
Csere:Cillessen,Blind,Mascherano,Gago,Depay
Mondjuk ez meg valtozhat az elso meccs kezdeteig.
Cesar-Fed.Fernandez,Boateng,Hummels,De Vrij,Garay-Lahm,Kroos,Gustavo-Robben,Muller
Csere:Cillessen,Blind,Mascherano,Gago,Depay
Mondjuk ez meg valtozhat az elso meccs kezdeteig.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Galacticos
miért?nmate írta:Innentől totál értelmetlen lett ez a játék, hát egy normális kezdőt nem tudok kiküldeni 100 millióból.
nekem:
neuer-boateng-marcelo-dante-hummels - lahm-kroos-sneijder-robben-rvp-müller
- peadani
- Kedvenc játékosaid: R9,Zidane,Benzema, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pedig ki lehet mert az én kezdőm a Neuer-Marcelo,Hummels,Rojo-Mascerano,Lahm,Kroos,Gustavo-Messi,Müller,Götzenmate írta:Innentől totál értelmetlen lett ez a játék, hát egy normális kezdőt nem tudok kiküldeni 100 millióból.
A cserék közé be lehet olyanokat rakni akik már nincsenek kinn a VB-n és ugye vannak 1 pontosok is, így össze lehet rakni azért egy rendes kezdőt szerintem.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Innentől totál értelmetlen lett ez a játék, hát egy normális kezdőt nem tudok kiküldeni 100 millióból.
- RealRaúl77
na most fogom orokre elfelejteni ezt a szart.. mobilrol ugrottam fel es en balfasz a 0 pontos vedom helyett a 8 pontosat kapom le. persze visszavonni nem lehet.. egy elmeny volt ez a jatek kossz mindent!
-
volt
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A pillanat amikor 4 védőmből, 2 nem játszik.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
A pillanat mikor rájössz, hogy 3 forduló óta Mertenst raksz be Mirallas helyett ....
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
kire lenne érdemes feltenni ma a csapatkapitányi szalagot?
Lloris Benzema Valbuena vagy Kroos?
első kettőn gondolkozom h Llorisnak leszenek remélem ma szép bravúrjai míg Benzema gólt szerez.
Lloris Benzema Valbuena vagy Kroos?
első kettőn gondolkozom h Llorisnak leszenek remélem ma szép bravúrjai míg Benzema gólt szerez.
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- realmadridfan
Nem annyira tetszik, Courtois-Kompany helyett vannak olcsóbb megoldások. Cilessen 3M, Van Buyten 4.5 például. Cseréid vannak? nagyon drágának tűnik ez a kezdő. Koscielny se tuti kezdő, a Varane-Sakho-Kosc hármasból kettő játszik, jelenleg senki se biztos, Varane kórházban volt, Sakhonak combfájdalmai vannak, de lehet már rendbejött. Szerintem a Benz-Müller kettősből egyet tegyél ki és cseréld őket két cserére a védelembe/kp-ra. Robben tetszik, én is beraktam. A hamesz-DM-pogba kp nagyon rizikós, próbálj egy védekezőbb arcot betenni, ők biztosabb pontszerzők