Maradjunk annyiban, Van Gaal csapataba jol passzol. Es amugy meg tenyleg jokepu. Valakinek biztos az..ize, azert halasznak jobb lett volnaRemy írta:Ziro4vr-nekKuyt cikk.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 6., vasárnap 12:19
Maradjunk annyiban, Van Gaal csapataba jol passzol. Es amugy meg tenyleg jokepu. Valakinek biztos az..ize, azert halasznak jobb lett volnaRemy írta:Ziro4vr-nekKuyt cikk.
HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 6., vasárnap 12:19
sicc, nem kérünk a divatdrukkerekből.Nyugi, én nem fogok a braziloknak szurkolni, úgyhogy van esélyetek, pláne, hogy most beálltam a német táborba
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 6., vasárnap 12:15
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 6., vasárnap 12:11
Ja, de nezhetjuk ugy is, hogy az elso ertelmes csapat leverte oket. Az meg hogy ideje makkolniuk..ja, nem abbol elnek vegulisMatt009 írta:Akik szerintem megérdemelnének egy nagy torna győzelmet, azok a németek. Kicsit olyanok, mint a Real a BL-lel. Évek óta ott vannak, de az utolsó lépés mindig hiányzott. És nem azért mert lúzerek, hanem mert 2x is a végső győztessel szemben véreztek el (2008 és 2010). 2 év ők voltak a top esélyesek, de az olaszok lemakkolták őket. 2-0-ról meg az olaszok ellen nem lehet visszajönni. Most ideje lenne, hogy ők makkolják be ezt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 6., vasárnap 12:10
ja, sima volthehe írta:hagyjátok békén brazíliát jó?mocsok írta:mostmár a brazilok győzelmének örülnék a legjobban.
csak ne argentína. god pls.![]()
megvagyunk nélkületek is![]()
eddig is sima volt, felesleges jönnötök most felugrani a bandwagonra
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 6., vasárnap 12:06
+ 2006,ban az olaszok ellen az elődöntőben.Matt009 írta: hanem mert 2x is a végső győztessel szemben véreztek el (2008 és 2010). 2 év ők voltak a top esélyesek, de az olaszok lemakkolták őket.
Nyugi, én nem fogok a braziloknak szurkolni, úgyhogy van esélyetek, pláne, hogy most beálltam a német táborbahehe írta:eddig is sima volt, felesleges jönnötök most felugrani a bandwagonra
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 6., vasárnap 12:02
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 6., vasárnap 11:59
hagyjátok békén brazíliát jó?mocsok írta:mostmár a brazilok győzelmének örülnék a legjobban.
csak ne argentína. god pls.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. július 6., vasárnap 11:53
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 6., vasárnap 11:48
Az biztos, hogy Hollandia 3 vesztett döntő után megérdemelne egy vb címet, de nézzünk rájuk és sírjuk el magunkat. Hát kik ezek Cruyff-ékhoz képest? Robbent kifejezetten gyűlölöm, mert ő pont abba a gyökér kategóriába tartozik, aki eligazolás után folyamatosan köpködi a volt klubját, idén is többet várt a Realtól az első bl elődöntő meccsen, szerencsére a következőn megkapta.Nemetek luzerek, ozil luzer, argentinok semmikepp, hollandoknal meg az edzo es robben erdemelne meg, de utobbi se a kedvencem.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2014. július 6., vasárnap 11:23
Stekelenburg idén kb. 10 meccset játszott, míg a másik három 30 felett, szóval ő alapből kiesett. Nem sok Ajax meccset láttam de azon a páron Cillessen magabiztosan fogott és lábbal se jött zavarba. Vorm kissé alacsony (1,82), míg Krul lábbal nem olyan jó és elég lassú is. Igaziból csak nüanszokkal lehetne azt mondani, hogy Cillessen jobb lenne. Ajaxban is csak idéntől első számú kapus. Talán Cillessen jobban tud komunikálni a hazai bajnokságban játszó védőkkel, de végül is csak Blind csapattársa szóval nem tudom. Minden esetre eddig én meg vagyok elégedve vele, egyik bekapott gólját se nagyon lehet az ő számlájára írni, hozta a kötelezőt. Ennél előrébb Krullal vagy Vormmal se lennének a hollandok.Bullet T írta:Valaki aki jártas a hollandok házatáján valamit mondjon már meg nekem. Először is nem vagyok otthon a holland fociban ezért erről a Cillessenről se halottam a VB előtt, viszont ennyivel jobb lenne mint Krul, Vorm vagy éppen Stekelenburg? Mert mondjuk ez az Ajax kapus sincs mindig a helyzet magaslatán...Én pl ezeket a PL kapusokat jobbnak tartom, már a liga erőssége végett is.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 6., vasárnap 10:39
Benne van, de meg igy is jobb, mintha hozott volna ket akkora 0 meccset, mint az elso ket kieseses, es arra huzzak fel.R.M.C.F írta:Ziro:
ha brazilia kiesik olyan neymarozás lesz itt hogy olyat még nem látott a világ. akkor aztán világlegjobbja nem volt ezért történt.
HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 6., vasárnap 10:38
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 6., vasárnap 10:33
Ja sajnos így van. Ezen a VB-n legalább 3 olyan talpalást láttam, mint amilyen Pepéé volt Alves ellen a BL elődöntőben, és még lábat is talált, de max sárga volt, a piros szóba sem került még a kommentátor szájából sem...kredenc írta:Csak egy napig,mert utána a "világlegjobbja" a döntőbe viheti a szomszédokat.R.M.C.F írta:Ziro:
ha brazilia kiesik olyan neymarozás lesz itt hogy olyat még nem látott a világ. akkor aztán világlegjobbja nem volt ezért történt.
Sajnálatos eset a Neymar ügy,de ha valaki dobálja magát,akkor ne lepődjön meg rajta,hogy nem veszik komolyan. Pepe is egy hasonló elv miatt kénytelen az átlagnál is tisztábban játszani.
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2014. július 6., vasárnap 10:30
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. július 6., vasárnap 10:26
Csak egy napig,mert utána a "világlegjobbja" a döntőbe viheti a szomszédokat.R.M.C.F írta:Ziro:
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 6., vasárnap 10:22
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 6., vasárnap 10:20
Remy es a tobbi szerencse huszar: nyomjatok csak azokat a szavazatokat az argentinokra :ĐRealista24 írta:az eddigiek alapján egy biztos, akinek Remy szurkol, az biztos nem nyer.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 6., vasárnap 10:18
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 6., vasárnap 10:11
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem