VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 6., vasárnap 12:19

Remy írta:Ziro4vr-nek :mrgreen: Kuyt cikk.
Maradjunk annyiban, Van Gaal csapataba jol passzol. Es amugy meg tenyleg jokepu. Valakinek biztos az..ize, azert halasznak jobb lett volna :lol:
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 6., vasárnap 12:19

Nyugi, én nem fogok a braziloknak szurkolni, úgyhogy van esélyetek, pláne, hogy most beálltam a német táborba :mrgreen:
sicc, nem kérünk a divatdrukkerekből. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 6., vasárnap 12:15

Ziro4vr-nek :mrgreen: Kuyt cikk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 6., vasárnap 12:11

Matt009 írta:Akik szerintem megérdemelnének egy nagy torna győzelmet, azok a németek. Kicsit olyanok, mint a Real a BL-lel. Évek óta ott vannak, de az utolsó lépés mindig hiányzott. És nem azért mert lúzerek, hanem mert 2x is a végső győztessel szemben véreztek el (2008 és 2010). 2 év ők voltak a top esélyesek, de az olaszok lemakkolták őket. 2-0-ról meg az olaszok ellen nem lehet visszajönni. Most ideje lenne, hogy ők makkolják be ezt.
Ja, de nezhetjuk ugy is, hogy az elso ertelmes csapat leverte oket. Az meg hogy ideje makkolniuk..ja, nem abbol elnek vegulis :lol:

Nem azert mondom, nekem is bejon az uj iranyvonaluk, bar ezen a vbn kisse eltevedtek, de a regi erenyek nelkul nem lesznek vilagbajnokok, marpedig ilyen boateng, khedira, ozil, pozer gotze vonallal nehez lesz.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 6., vasárnap 12:10

hehe írta:
mocsok írta:mostmár a brazilok győzelmének örülnék a legjobban.
csak ne argentína. god pls.
hagyjátok békén brazíliát jó? :mrgreen:
megvagyunk nélkületek is :lol:
eddig is sima volt, felesleges jönnötök most felugrani a bandwagonra :lol:
ja, sima volt :lol: :lol: remélem Löwék idén már nem basszák el, mert a másik 3 válogatottban egy kevés szimpatikus dolog sincs.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 6., vasárnap 12:06

Matt009 írta: hanem mert 2x is a végső győztessel szemben véreztek el (2008 és 2010). 2 év ők voltak a top esélyesek, de az olaszok lemakkolták őket.
+ 2006,ban az olaszok ellen az elődöntőben. :)

De igazából 2002-ben is a végső győztestől kaptak ki. :D
hehe írta:eddig is sima volt, felesleges jönnötök most felugrani a bandwagonra
Nyugi, én nem fogok a braziloknak szurkolni, úgyhogy van esélyetek, pláne, hogy most beálltam a német táborba :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 6., vasárnap 12:02

Akik szerintem megérdemelnének egy nagy torna győzelmet, azok a németek. Kicsit olyanok, mint a Real a BL-lel. Évek óta ott vannak, de az utolsó lépés mindig hiányzott. És nem azért mert lúzerek, hanem mert 2x is a végső győztessel szemben véreztek el (2008 és 2010). 2 év ők voltak a top esélyesek, de az olaszok lemakkolták őket. 2-0-ról meg az olaszok ellen nem lehet visszajönni. Most ideje lenne, hogy ők makkolják be ezt.

A hollandok meg... Én semleges vagyok velük szemben, de nehogy már ez Van Gaal féle nézhetetlen bunkerfoci nyerjen. Van Gaal baromi nagy edző, de ez a defenzív fos... Oké értem én, hogy ezt kell játszani, de akkor is. Brazilia meg Argentina hát egyértelmű, hogy nem örülnék, de azt már kifejtettem tegnap.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 6., vasárnap 11:59

mocsok írta:mostmár a brazilok győzelmének örülnék a legjobban.
hagyjátok békén brazíliát jó? :mrgreen:
megvagyunk nélkületek is :lol:
eddig is sima volt, felesleges jönnötök most felugrani a bandwagonra :lol:
Kép
Kép
Kép

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. július 6., vasárnap 11:53

mostmár a brazilok győzelmének örülnék a legjobban.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. július 6., vasárnap 11:48

Nemetek luzerek, ozil luzer, argentinok semmikepp, hollandoknal meg az edzo es robben erdemelne meg, de utobbi se a kedvencem.
Az biztos, hogy Hollandia 3 vesztett döntő után megérdemelne egy vb címet, de nézzünk rájuk és sírjuk el magunkat. Hát kik ezek Cruyff-ékhoz képest? Robbent kifejezetten gyűlölöm, mert ő pont abba a gyökér kategóriába tartozik, aki eligazolás után folyamatosan köpködi a volt klubját, idén is többet várt a Realtól az első bl elődöntő meccsen, szerencsére a következőn megkapta.
Sneijder ugyanez. Aztán ott van RvP aki kb olyan szint mint Higuain csak jobb fejel, de mégis kb. annyira fel van szopva a spanyolok elleni gólja után, mintha egy Van Basten lenne. Az egyenes kieséses szakaszban meglátszik, hogy kb. mennyi a valós tudása.
A maradék három csapat is vicc szvsz, nézhetetlen, kínszenvedős meccsek, és egy jó adag szerencse, ennyi.
Az biztos, hogy nekem ez életem legszarabb vb-je, pont ezt a négy csapatot nem akartam látni a döntő közelében, erre a mind a négy ott van. :agree:
Ez ilyen, de ennél már csak jobb lehet a következő.

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2014. július 6., vasárnap 11:23

Bullet T írta:Valaki aki jártas a hollandok házatáján valamit mondjon már meg nekem. Először is nem vagyok otthon a holland fociban ezért erről a Cillessenről se halottam a VB előtt, viszont ennyivel jobb lenne mint Krul, Vorm vagy éppen Stekelenburg? Mert mondjuk ez az Ajax kapus sincs mindig a helyzet magaslatán...Én pl ezeket a PL kapusokat jobbnak tartom, már a liga erőssége végett is.
Stekelenburg idén kb. 10 meccset játszott, míg a másik három 30 felett, szóval ő alapből kiesett. Nem sok Ajax meccset láttam de azon a páron Cillessen magabiztosan fogott és lábbal se jött zavarba. Vorm kissé alacsony (1,82), míg Krul lábbal nem olyan jó és elég lassú is. Igaziból csak nüanszokkal lehetne azt mondani, hogy Cillessen jobb lenne. Ajaxban is csak idéntől első számú kapus. Talán Cillessen jobban tud komunikálni a hazai bajnokságban játszó védőkkel, de végül is csak Blind csapattársa szóval nem tudom. Minden esetre eddig én meg vagyok elégedve vele, egyik bekapott gólját se nagyon lehet az ő számlájára írni, hozta a kötelezőt. Ennél előrébb Krullal vagy Vormmal se lennének a hollandok.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 6., vasárnap 10:39

R.M.C.F írta:Ziro:
ha brazilia kiesik olyan neymarozás lesz itt hogy olyat még nem látott a világ. akkor aztán világlegjobbja nem volt ezért történt.
Benne van, de meg igy is jobb, mintha hozott volna ket akkora 0 meccset, mint az elso ket kieseses, es arra huzzak fel.
Nem illik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 6., vasárnap 10:38

Srácok.
Túlkéne már ezen lépni, hogy egy-egy klubbot vagy játékost sokkal jobban hypeolnak,s felnagyítják érdemeiket,erősségeiket mint amennyire reálisak valójában azok.

Sajnos nem lehet vele mit tenni csak saját magadat idegesíted fel vele. Én konkrétan semmilyen focis cikket nem olvasok el csak a "Transfer News" fülön belül böngészek.
Ez kell a világnak... Az emberek mindig is arra voltak beállítva érzelmileg, hogy a kisebb nyerjen csatát a nagyobb ellen.
A "jó" győzze le a "rosszat".

Sajnos a labdarúgásba Mi, mint a történelem legsikeresebb klubja mi vagyunk a "nagy"-ok a "rosszak".
Az ellendrukkerek irigyek, s ezért is utálnak ennyire.

:)
ZIDANE

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 6., vasárnap 10:33

kredenc írta:
ha brazilia kiesik olyan neymarozás lesz itt hogy olyat még nem látott a világ. akkor aztán világlegjobbja nem volt ezért történt.
Csak egy napig,mert utána a "világlegjobbja" a döntőbe viheti a szomszédokat.
Sajnálatos eset a Neymar ügy,de ha valaki dobálja magát,akkor ne lepődjön meg rajta,hogy nem veszik komolyan. Pepe is egy hasonló elv miatt kénytelen az átlagnál is tisztábban játszani.
Ja sajnos így van. Ezen a VB-n legalább 3 olyan talpalást láttam, mint amilyen Pepéé volt Alves ellen a BL elődöntőben, és még lábat is talált, de max sárga volt, a piros szóba sem került még a kommentátor szájából sem...

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2014. július 6., vasárnap 10:30

Valaki aki jártas a hollandok házatáján valamit mondjon már meg nekem. Először is nem vagyok otthon a holland fociban ezért erről a Cillessenről se halottam a VB előtt, viszont ennyivel jobb lenne mint Krul, Vorm vagy éppen Stekelenburg? Mert mondjuk ez az Ajax kapus sincs mindig a helyzet magaslatán...Én pl ezeket a PL kapusokat jobbnak tartom, már a liga erőssége végett is.

kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. július 6., vasárnap 10:26

Csak egy napig,mert utána a "világlegjobbja" a döntőbe viheti a szomszédokat.
Sajnálatos eset a Neymar ügy,de ha valaki dobálja magát,akkor ne lepődjön meg rajta,hogy nem veszik komolyan. Pepe is egy hasonló elv miatt kénytelen az átlagnál is tisztábban játszani.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 6., vasárnap 10:22

Ziro:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. július 6., vasárnap 10:20

Realista24 írta:az eddigiek alapján egy biztos, akinek Remy szurkol, az biztos nem nyer.
Remy es a tobbi szerencse huszar: nyomjatok csak azokat a szavazatokat az argentinokra :Đ

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 6., vasárnap 10:18

Érdekesen alakult, két dél-amerikai és két európai egymás ellen, az úgy fincsi lesz. Úgy vélem, hogy a Braziloknak sikerül ni fog még Neymar nélkül is túljutni a németeken, akik a portugál meccset leszámítva nem képviselnek olyan átütő erőt. Simán továbbjuthatott volna Franciaország ha a gólt nézzük, csak a németek hozzáállásban picivel jobbak voltak. Szóval szerintem Brazília lesz az egyik döntős és Argentína a másik. Nem fognak tudni továbbjutni a hollandok, szerintem.
A Vb győztese pedig Brazília lesz. :coffee:

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 6., vasárnap 10:11

Igy hogy Neymar leserult, es nem lesz mindenidoklegjobbja a vb utan, a brazilokra nyomtam. Nemetek luzerek, ozil luzer, argentinok semmikepp, hollandoknal meg az edzo es robben erdemelne meg, de utobbi se a kedvencem. Az elso elodonto sanszosan jo lesz, a masodik mar nem annyira.
Nem illik.

Vissza: