Mert a legjobb film! Akartam is írni, hogy megy a kedvencem, de gondoltam páran úgy is nézik!Realista24 írta:Megy a Tripla X 2, nézem, de miért?![]()

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. július 6., vasárnap 23:11
Mert a legjobb film! Akartam is írni, hogy megy a kedvencem, de gondoltam páran úgy is nézik!Realista24 írta:Megy a Tripla X 2, nézem, de miért?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 6., vasárnap 23:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 6., vasárnap 19:57
Ha Scorsese, akkor neki a GTA 4-et adnám oda. Az még illene is hozzá. Tarantino már csak azért is jobb lenne a San Andreashoz, mert ért a négerek nyelvén. Nem tudom, de brutál jól megírja azokat a karaktereket. Samuel L. Jacksonnak pedig lenne is egy szerep. Officer Frank Tenpenny, akinek a hangja is volt anno.Sierra írta:Én csak GTA-hoz fűznék annyit hozzá, hogy Tarantino nem rossz ötlet, de én inkább Scorsese-t raknám be a kamera mögé. Főszereplőnek meg Jamie Foxxot.Remy írta:5 film, aminek már rég el kellett volna készülnie
Ötleteket párosítsatok rendezőkhöz. Nálatok milyen párosítások alakulnának ki?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. július 6., vasárnap 19:48
Én csak GTA-hoz fűznék annyit hozzá, hogy Tarantino nem rossz ötlet, de én inkább Scorsese-t raknám be a kamera mögé. Főszereplőnek meg Jamie Foxxot.Remy írta:5 film, aminek már rég el kellett volna készülnie
Ötleteket párosítsatok rendezőkhöz. Nálatok milyen párosítások alakulnának ki?
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. július 6., vasárnap 19:41
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 6., vasárnap 3:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 6., vasárnap 0:18
HozzászólásSzerző: Limaten » 2014. július 6., vasárnap 0:10
a Terhelt Terkel lesz a te filmedFerencváros írta:Bocsi, hogy megint én érdeklődök![]()
De olyan filmeket tudnátok mondani, amik rohadt viccesek, de nagyon beteg humoruk van?imádom őket
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 5., szombat 23:49
ezt ne nézd meg ha jót akarsz magadnakDupla D írta:Brüno
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 5., szombat 23:25
Valószínűleg nem sok embernek szerepel a "kedvencek" listáján ez a film (Neeson fanok kivételével), de annyira nem volt rossz. A sztori nyilván nem hihetetlenül egyedülálló, de ennek ellenére elment...BlancoMark írta:Non Stop című filmet Liam Neesonnal érdemes megnézni? Vagy csak egy szokásos tucat sztorira számítsak? Előzetes alapján ez jött le.
Sziki szökevény? Ha esetleg már nagyon unnád (amúgy nem lehet megunni), akkor ajánlom a Vadbarmok c. alkotást, annyira kommersz, hogy már jó...Ferencváros írta:Bocsi, hogy megint én érdeklődök![]()
De olyan filmeket tudnátok mondani, amik rohadt viccesek, de nagyon beteg humoruk van?imádom őket
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2014. július 5., szombat 23:22
Torrente filmek, Sacha Baron Cohen filmek (azokból is a Brüno szerintem a legjobbFerencváros írta:Bocsi, hogy megint én érdeklődök![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 5., szombat 23:18
A story nem mutat újat, de ahogy tálalva lett, az fantasztikus. Végig leköti az embert, mert nem tudod, hogy mi lesz. Engem nagyon meglepett.BlancoMark írta:Non Stop című filmet Liam Neesonnal érdemes megnézni? Vagy csak egy szokásos tucat sztorira számítsak? Előzetes alapján ez jött le.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 5., szombat 23:15
Neesonnak nincsen rossz filmje, ez sem az. Simán megéri megnézni, én már szinkronosan és feliratosan is meglestem. De azt hiszem egy oldallal ezelőtt más is dicsérte.BlancoMark írta:Non Stop című filmet Liam Neesonnal érdemes megnézni? Vagy csak egy szokásos tucat sztorira számítsak? Előzetes alapján ez jött le.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. július 5., szombat 23:10
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 5., szombat 23:03
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. július 5., szombat 18:52
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. július 5., szombat 16:54
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 5., szombat 16:39
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 5., szombat 16:38
Ferencváros írta:Valaki tudna mondani pár II. világháborús filmet, ami lehetőleg újabb?
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 5., szombat 16:37
Elég nagy rajongója vagyok ezeknek a filmeknek, de mostanság nem tudok igazán jó II. világháborús filmről. Amennyiben van az engem is érdekel. Amúgy a kedvenceim: Ellenség a kapuknál, Ryan közlegény megmentése, Sólyom végveszélyben na meg a jó öreg Forest GumpFerencváros írta:Valaki tudna mondani pár II. világháborús filmet, ami lehetőleg újabb?
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem