dulifuli nevét valaki leírná nekem kiejtés szerint?

messit ha kirakják szélre szerintem gyengébb lesz, mint eddig
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. július 5., szombat 12:36
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 5., szombat 11:09
Hát, úgy nagyon röviden: ->MyStiQ írta:Más: Barcásokat kérdezném, hogy mi a véleményük a Barca vezetőségének ténykedéséről? Nekem úgy tűnik, hogy még mindig ragaszkodnak a tiki-takához, ami már többszörösen is megbukott. Most odaviszik Suarezt, aki előre segítség lehet (nem mondom, hogy lesz, láttunk már rá példát, hogy egy adott duó/trió között nincs meg a kémia), ugyanakkor a védelem lyukas, és egyelőre a középpálya sem tűnik számomra átjátszhatatlannak. Most az oké, hogy vesznek 1 vagy 2 védőt, de nekem úgy tűnik, hogy továbbra is az a cél, hogy eldugjátok a labdát, az ellenfél meg majd kontrázik. Ez viszont már nem megy olyan hatékonyan, mint régen. Szóval: Meg sem fordul a vezetőség fejében az, hogy sokkal direktebb focit nyomjon a csapat, feláldozván ezzel a labdabirtoklás egy részét?
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 5., szombat 10:18
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 5., szombat 10:09
Mondjuk ebbe van valami, nemigen nézett fel, közbe meg futott mint a barom.. Abba biztos vagyok, hogy feldönteni fel akarta - egész meccsen csak faultolt mindenki -, de lehet, hogy nem akart ennyire belemenni, csak vitte a lendület..Géci írta:Szerintem nem... Azt se nézte hol van Neymar. Nézte a labdát és futott mint a mérgezett egér. Nem kötelező egyet érteni. Nekem ez a véleményem.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 5., szombat 10:07
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 5., szombat 9:58
Szerintem nem... Azt se nézte hol van Neymar. Nézte a labdát és futott mint a mérgezett egér. Nem kötelező egyet érteni. Nekem ez a véleményem.palesz77 írta:Szerinted nem akarta megtérdelni Neymart? Nehogymár..Géci írta: semmi tudatosság nem volt benne... Ilyen a foci
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 5., szombat 9:53
Szerinted nem akarta megtérdelni Neymart? Nehogymár..Géci írta: semmi tudatosság nem volt benne... Ilyen a foci
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 5., szombat 9:44
semmi tudatosság nem volt benne... Ilyen a focipalesz77 írta:Mégse edzhet.. Zuniga vajon hány meccset fog kapni akkor..?Realista24 írta: De edzhet.Ja hogy nullát..
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 5., szombat 9:40
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 5., szombat 9:17
Mégse edzhet.. Zuniga vajon hány meccset fog kapni akkor..?Realista24 írta: De edzhet.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2014. július 5., szombat 8:20
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 5., szombat 8:06
Nem a részletek nyilvánosságra hozatala a baj,hanem a pofátlan,szemet szúró hazudozás.Egész biztosan a Bale-Ronaldo-Kaká transzfereknek semmi olyan része nem volt, amit nem hoztak nyilvánosságra..![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 5., szombat 8:03
De edzhet.Géci írta:Suarez pedig október 26-ig nem edzhet a csapattalRealista24 írta:Előszezon:
bejárják fél Európát, de messze nem utaznak.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. július 5., szombat 7:40
Egész biztosan a Bale-Ronaldo-Kaká transzfereknek semmi olyan része nem volt, amit nem hoztak nyilvánosságra..R.M.C.F írta:Azért ha nem robbant volna ki a kamu neymar ügy,még mindig etethetnék a népet az árakkal,akkor suarez megállt volna "kifelé" 35be.....![]()
és meg is eszik csodálatosan.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 5., szombat 1:25
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. július 5., szombat 1:20
Szerintem Alexis jobb játékos mint Suárez.Drake írta: Azért ne mondd már azt,hogy Alexis jobb mint Suárez...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 5., szombat 1:18
Drake írta:primrose írta:ezaz, ezaz, menj csak innen Alexis, jó messzire. Ismét remek üzlet köttetik meg katalán földön.
..Ha Messi ki lesz téve a jobbosra Luis meg be középre,akkor igencsak meg lesz dugva az összes védelem Európában...
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 5., szombat 0:58
igazából ennyi pénzből inkább a védelmeteket kellene megerősítenetek. Suarez jobb, de nincs akkora különbség a két játékos között, mint amennyi pénzt ti Suarezre kívántok áldozni.Azért ne mondd már azt,hogy Alexis jobb mint Suárez...Ha Messi ki lesz téve a jobbosra Luis meg be középre,akkor igencsak meg lesz dugva az összes védelem Európában...
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 5., szombat 0:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 5., szombat 0:51
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem