VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

wxyz

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 5., szombat 10:14

hehe írta: de szimulálással vádolni ezen a vébén a legnagyobb baromság, brazil válogatott mez van rajta, nem barca.
Ezt saját magának koszönheti. Az utóbbi egy évben szépen megdolgozott ezért a megítélésért
Évekbe fog telni mire sikerül ezt megváltoztatnia

A flopot meg jól benéztem :lol:

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 5., szombat 10:13

Géci írta:Statisztikák szerint :mrgreen: pedig ő fetreng legtöbbet :D ... Az más, hogy ebből mennyi szinészkedés. Biztos, hogy nem homorít annyira egy hazai megrendezésű vb-n, mint máshól.
nézd már meg bazzeg mennyit aprítják.
de biztos szimulál mindig.
A végéhez: A csoportkörben tényleg jó volt, de a kieséses szakaszról mi a véleményed?
akkor ismét :mrgreen:
bokasérüléssel bajlódott, kérdéses volt a játéka kolumbia ellen. persze nem lehetett kihagyni a csapatból.
ezek az óriási ordítások meg gurulások elég zavaróak tudnak lenni.
mint kb az összes játékosnál ezen a vébén.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. július 5., szombat 10:14-kor.
Kép
Kép
Kép

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 5., szombat 10:10

hehe írta:nem volt szándékos, de ez nem számít, akkor is szabálytalan volt, de még le se fújta, lapot se kapott az ember.
bezzeg a horvátok ellen rögtön pirosat akartatok neymarnak, amiért ment a könyök modricnak.

...

jelentsük ki végre: neymar ezen a vébén egyáltalán nem flopperkedett, nyugodtan lehet visszanézni az összes meccset, aztán jönni tovább beszélgetni. de addig sztem csend van
Első bekezdés: Örülök, hogy Te is így látod. A szabálytalanság ténye vitathatatlan, szándékosságról meg nem beszélhetünk. Egy sárgát minimum megérdemelt volna, ugyanakkor furcsán nézem az nso-s kommentelőket, akik hónapos eltiltásokat akarnak kiszabni Zunigára. :kivagyhe:

A végéhez: A csoportkörben tényleg jó volt, de a kieséses szakaszról mi a véleményed? Nekem ott súlytalan volt, igaz ez majdnem mindenkire vonatkozik. Németeknél nem volt vezér, franciáknál Karimot kivették, belgáknál Hazard szinte semmit nem mutat... Jelenleg azért bajban lennék (bár most Jamesnek adnám, igaz sokat nyom a latba a 6 gólja...), ha a torna legjobb játékosát kéne kiemelni, bár nyilván ebből a szempontból rohadt fontos lesz, hogy végül melyik válogatott nyeri a VB-t.

Szerk.: Most látom, hogy a flopot a szimulálásokra érted. Mindegy, nem törlöm ki. Ahhoz meg annyit, hogy bár színészkedésre én se sokra emlékszek, ezek az óriási ordítások meg gurulások elég zavaróak tudnak lenni. :mrgreen:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 5., szombat 10:07

Statisztikák szerint :mrgreen: pedig ő fetreng legtöbbet :D ... Az más, hogy ebből mennyi szinészkedés. Biztos, hogy nem homorít annyira egy hazai megrendezésű vb-n, mint máshól.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 5., szombat 10:05

gyenge volt, mint mondottam bokasérülése volt - de ez ugye senkit nem érdekel, a teljesítmény számít.

de szimulálással vádolni ezen a vébén a legnagyobb baromság, brazil válogatott mez van rajta, nem barca.
Kép
Kép
Kép

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 5., szombat 10:03

hehe írta:
Géci írta:Tegnap pont, hogy flopp volt szerintem...
fogalomzavarban szenvedsz.
Nem azt mondtam, hogy a vb-n szar... A brazilok meghatározó játékosa... Nem csípem, de ez tény. Tegnap ettől független gyenge volt. Így megfelel?

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 5., szombat 10:01

Géci írta:Tegnap pont, hogy flopp volt szerintem...
fogalomzavarban szenvedsz.

a flopot úgy értem, mint az nba-ben.
magyarul színészkedik
Kép
Kép
Kép

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 5., szombat 10:01

Volt 2 jó meccse, a horvátok és Kamerun ellen. Azért ettől ne ájuljunk már el!

Kieséses szakaszban teljesen átlagos teljesítményét hozott. Semmivel nem volt jobb, mint az itt állandóan szidott Hulk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wxyz 2014. július 5., szombat 10:02-kor.

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 5., szombat 10:01

Tegnap pont, hogy flopp volt szerintem...

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 5., szombat 9:51

33 kiloval ne akarjon mar igy lefedezni egy labdat
sztem te nem látsz közelről sűrűn sportpályát, de javíts ki ha tévedek :mrgreen:

nem volt szándékos, de ez nem számít, akkor is szabálytalan volt, de még le se fújta, lapot se kapott az ember.
bezzeg a horvátok ellen rögtön pirosat akartatok neymarnak, amiért ment a könyök modricnak.

RMCF veled meg felesleges beszélni, minden hsz-edből ömlik, hogy rühelled neymart - magyarul benyelted a média hype-ját és nem a médiát rühelled, hanem az embert - és teljesen blőd dolgokat mondogatsz.

jelentsük ki végre: neymar ezen a vébén egyáltalán nem flopperkedett, nyugodtan lehet visszanézni az összes meccset, aztán jönni tovább beszélgetni. de addig sztem csend van
Kép
Kép
Kép

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. július 5., szombat 9:46

33 kiloval ne akarjon mar igy lefedezni egy labdat mikor faultra jatszik egy tamado. Lehetett volna jobb kimenetele is de most ez lett belole.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. július 5., szombat 9:34

Zuniga - Neymar

Rögtön az első felvételt nézve nekem az jön le, hogy Zuniga szinte végig a labdát nézte, Neymar meg jelentősen lelassított, gondolta, hogy majd testtel fedezi a labdát. Na most én próbálom vizualizálni a szitut, de ha én sprintelek és a labdát nézem, a másik meg hirtelen lelassít, nincs az az Isten, hogy én vissza tudjam húzni mindkét térdem időben.

Szerintem ez egy kemény, de nem agresszív és szándékos megnyilvánulás volt Zuniga részéről, de majd a brazil tévések úgyis kikockázzák.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. július 5., szombat 9:25

Lehetséges holland kezdő:

Cillessen; Janmaat / Verhaegh, De Vrij, Vlaar, Martins Indi, Kuyt; Wijnaldum, Blind and Sneijder; Robben,Van Persie

de Jong kiesése hatalmas érvágás a csapatnak, hihetetlen mennyiségű mezőnymunkát végez a csávó. Nagyon úgy néz ki, hogy Blind megy a helyére, de Guzman a csoportkörben nagyon kijátszotta magát a csapatból. Kuyt ismét balhátvéd lesz :D , de van Gaal húzásai egyelőre remekül beválnak. Fer még sérült btw.

Ezzel szemben a legújabb hírek azt jósolják, hogy Depay lesz a bal szélen:kép, ez viszont túl offenzívnek tűnik, nem ez tűnik logikusnak van Gaal eddigi elveit követve.

Szegény Jordy Clasie még az egyetlen mezőnyjátékos, aki nem lépett pályára a csapatból, pedig kiugrási lehetőség lehetett volna neki is a torna. Na majd ezután :shifty:

Viszont az is lehetséges, hogy visszavált a csapat 4-3-3-ra. Salvadorban lesz a meccs, ott volt a történelmi 5-1 is B-)

Ez meg:
The article calls Robben, Sneijder and Van Persie the 3 stick-men due to their past history of beating each other up with metal poles.[...]The article states that after the Euro2012 exit to Portugal, Klaas jan Huntelaar was beaten to the ground with a metal pole by Van Persie. WTF?
"And my heart will leave you never."

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 5., szombat 8:52

értelmezd az első kettőt újra.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. július 5., szombat 8:37

Meg kellett volna adni a kolumbiai gólt...ott dőlt el,semmivel sem volt jobb brazilia.....az meg hogy egy ilyen csámpásrozi belsővel 28ról pont bevágja a ficakba .....meg a másik kv ről becsorog...hát minden de nem vb győztes csapat képe.
Miért? Mert a védők szerezték a gólokat? De amikor Ramos heteken keresztül húzta ki a csapatot a :cens: ból.. Bár az idő megszépíti az emlékeket.
Neymi ha tényleg megsérült,akkor jobbulást neki,szerintem a saját anyja sem hiszi el őszintén ha a földön fekve látja hogy bármi baja is van.
:lol: :lol: Láttad az esetet amúgy? Erőből megtérdelte Zuníga. Ezt nem hogy Neymar, de senki más nem úszta volna meg sérülés nélkül.
Thiago silva nem lesz? Egy igazi ultra klasszisuk van,ő......ez a veszteség nekik.
Ezzel viszont teljesen egyetértek.
#happyshitting

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 5., szombat 8:16

Meg kellett volna adni a kolumbiai gólt...ott dőlt el,semmivel sem volt jobb brazilia.....az meg hogy egy ilyen csámpásrozi belsővel 28ról pont bevágja a ficakba .....meg a másik kv ről becsorog...hát minden de nem vb győztes csapat képe.
Ez egy vicc. Rém gyenge alakulat.

Amikor hehe köpköd,meg gennyeskedik a madriddal,mert nem jó az állomány,vagy mert nem elég jók a játékosok minőségben,meg szidja és butázza őket,meg favágóz....akkor most ezt miért nem teszi? non stop köpködni kellene,mert ezek aztán középszerűek,ezek aztán egy nézhetetlen csapat,ezeknél a németek is nézhetőbb focit tolnak.

Neymi ha tényleg megsérült,akkor jobbulást neki,szerintem a saját anyja sem hiszi el őszintén ha a földön fekve látja hogy bármi baja is van.

Thiago silva nem lesz? Egy igazi ultra klasszisuk van,ő......ez a veszteség nekik.

James meg még kicsit sírós kisgyerek(nem a meccs végére értem). De majd belejön,mindenesetre gyönyörűen bánik a labdával a kölyök. Rá is voltak szállva azok a lélekvesztő brazil kp-sok,és kapott eleget.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

hehe

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 5., szombat 8:06

fejben dől el, a tegnapi első félidei focival sima vébégyőztes a csapat, neymar már eleve bokasérüléssel játszott, nem is tett hozzá sokat. be kell rakni williant, aztán hadd szóljon.
kisebb akadály, de attól még behúzzuk a hatodikat. :mrgreen:

amúgy most is látszott mennyire tolja a bíró a brazilokat, a nigger még lapot se kapott, ezentúl mindenki érkezhet térddel, mortalkombat style :lol:
Kép
Kép
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. július 5., szombat 7:54

Jó, az argentinoknak ma ki kell esniük! A brazilok Neymar nélkül esélytelenek lesznek a németek ellen, pláne, hogy Silva sem lesz. Na, mindegy a bronz még meglehet, de vagy Belgium (remélhetőleg) vagy Hollandia lesz az ellenfél, az azért nem lesz könnyű Neymar nélkül.

Jó, nyilván ellenük szurkoltam, de nem gondoltam volna, és nem is kívántam volna, hogy lesérüljön és kihagyja a VB maradék meccseit.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. július 5., szombat 7:40

Ezzel csak tényleg az a baj, amit sokan már leírtak... Pont az eset előtt volt, hogy összefutott/ütközött egy játékossal úgy, hogy a melle a másik vállával/oldalával találkozott.
Hát ott valami olyat leművelt, mint akit egy kocsi ütött el. Földreborulás,nyakon átfordulás,labdává gömbölyödés,földön pörgés.....
Szóval ezek után tényleg nekem is az volt az első ahogy láttam a földön, hogy na már megint... Aztán a lassítás itt már árulkodó volt.

Én mindenesetre sajnálom, nem kívánom még egy olyan játékosnak sem ezt, akit nem kedvelek különösképpen.
ZIDANE

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 5., szombat 7:23

nmate írta:
Toti írta:milyen felszopkodásról beszélsz?
Leírtam, ami a brazilokat körbeveszi csak kicsiben. Persze nem ok nélküli, de azért akik már 80-ért igazolgatnák Jamest meg világbajnoknak kiáltották ki Kolumbiát... :lol: Mindezt hirtelen, a VB leggyengébb csoportja és egy kiherélt Uruguay után.
Abban mi a felszopkodás, hogy a jó focijuk miatt sokak szerint volt esélyük a végső győzelemre? Ennyi errővel akkor a brazilok sem esélyesek, mert igazából nem mutattak sokkal többet tegnap

A 8 csapat közül Costa Rica kivételével mindegyiknek van/volt esélye a vb győzelemre

Vissza: