Nem, mert Chilenek szurkoltam, egyébként itt megállt, ott pedig csak lelassított. Bár semmin nem változtat, úgyis Müller lesz a gólkirály.h3x0r írta:[
Gondolom ugyan ezt mondtad a Chile elleni buntetoparbajban Neymar golja utan is
VB - 2014
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: VB - 2014
- Galacticos
akkor mi ez az aláírás?lordgabi írta:Nagyon jó kis meccs lett volna, ha bekotornak valahogy még egy gólt, szép teljesítmény volt így is Kolumbiától, Hámesz Rodrígueznek pedig pacsi ezért a teljesítményért.
Innentől pedig hajrá Belgium, már csak ők maradtak és Costa Rica a maradék hatosból, akiknek ma is szurkolni fogok, Belgiumnak pedig a döntőben is.![]()
Ej, jó kis elődöntők lesznek.![]()
Courtois lehozza majd a kapuban, valaki pedig csak begurít egyet Romérónak...majd egy jó csereember, Wilmots is megoldja ezt a részét.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Leírtam, ami a brazilokat körbeveszi csak kicsiben. Persze nem ok nélküli, de azért akik már 80-ért igazolgatnák Jamest meg világbajnoknak kiáltották ki Kolumbiát...Toti írta:milyen felszopkodásról beszélsz?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. július 5., szombat 1:04-kor.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nagyon jó kis meccs lett volna, ha bekotornak valahogy még egy gólt, szép teljesítmény volt így is Kolumbiától, Hámesz Rodrígueznek pedig pacsi ezért a teljesítményért.
Innentől pedig hajrá Belgium, már csak ők maradtak és Costa Rica a maradék hatosból, akiknek ma is szurkolni fogok, Belgiumnak pedig a döntőben is.
Ej, jó kis elődöntők lesznek.
Courtois lehozza majd a kapuban, valaki pedig csak begurít egyet Romérónak...majd egy jó csereember, Wilmots is megoldja ezt a részét.
Innentől pedig hajrá Belgium, már csak ők maradtak és Costa Rica a maradék hatosból, akiknek ma is szurkolni fogok, Belgiumnak pedig a döntőben is.
Ej, jó kis elődöntők lesznek.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
milyen felszopkodásról beszélsz?
fejtsd mar ki bovebben.
fejtsd mar ki bovebben.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
dani alves, mi az a szar a fejénnmate írta:James haverotokat vigasztalják.
Nem illik.
- Galacticos
mi több.R.M.C.F írta:Neymar játszott?
gólpasszt adott.
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
hehe írta:nem. a kolumbiait kellett volna, aki beletérdelt neymarba.primrose írta:Amúgy a brazil kapust nem ki kellett volna állítani?
Neymar játszott?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
egyreszt mivel te reagaltal ra konkretan arra a reszre.nmate írta:Ki mondta, hogy én írtam?Toti írta:azt sem olvastam, h ki volt csak gorgettem.
Trollolo. :Đ
masreszt mivel reagaltal visszaneztem, h aztan ne irjak hulyeseget.
de egyebkent egyaltalan nem ez volt a lenyeg.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
Ki mondta, hogy én írtam?Toti írta:azt sem olvastam, h ki volt csak gorgettem.
Trollolo. :Đ
Egyébként igen, zavarnak az ilyen divatcsapatok. Nekem is szimpatikus volt, ahogyan felmentek a pályára, de ezt a felszopkodást, amit kaptak 4 komolytalan ellenfél után, ezt nem értettem fél percig sem. Ugyan az ment, mint a braziloknál, csak piciben. Rengeteg fórumozó lő öngólt itt a VB alatt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. július 5., szombat 0:46-kor.
mint lathatod odairtam, h sztem.nmate írta:Honnan tudod, hogy nem ment érte semmi?Toti írta:amugy mik ezek a szovegek, h divatkolumbia szopjon, meg ilyenek. azert ilyenert sztem mehetne vmi.
miert baj az, h volt egy csapat amelyik jol jatszott, szimpatikusan, tenyleg a tamadofocit eroltettek es nem az alibit. hany golt is lottek az elozo 4 meccsen? nem ertem miert baj, h voltak akik szurkoltak nekik - koztuk en is - de legalabbis orultek volna ha tovabbmennek.
ami annyit takar, h a velemenyemet irtam le.
azt sem olvastam, h ki volt csak gorgettem. az sem erdekel, ha kaptal, az sem, ha nem.
- nmate
Ha nem is lett volna szabálytalan, David Luiz ott volt a labdánál, szóval nem. Okosan emelte a kolumbiai, ebből a maxot hozta ki.primrose írta:Amúgy a brazil kapust nem ki kellett volna állítani?
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
nem. a kolumbiait kellett volna, aki beletérdelt neymarba.primrose írta:Amúgy a brazil kapust nem ki kellett volna állítani?

- h3x0r
Gondolom ugyan ezt mondtad a Chile elleni buntetoparbajban Neymar golja utan isAnyaka írta:Azért a fiatal Cristiano imitátor ez a Hámesz lőtt egy érvénytelen 11-est, mert megtorpant, de nem merték visszafújni. Ki tudja hány kiló lehetett rajta.
francia - nemet
Szurkoltam Benzemanak es Varane-nak, meg azert eleg szep focit is jatszottak a csoportkorben, de ez a mai csapat ugyan olyan volt mint a legutobbi EB-n a spanyolok ellen. Nulla kuzdes, motivacio, kreativitas. Azert remelem hogy a hazai EB-re osszeszedik magukat. A nemetek megerdemeltek a tovabbjutast.
brazilia - kolumbia
A VB eddigi meccsein Kolumbia volt az a csapat, amelyik tenyleg jatszotta is a focit. Ma viszont gyengek voltak, alig tudtak helyzeteket kialakitani. A brazilok viszont talan a legjobb meccsuket jatszottak a VB-n, foleg az elso felidoben. Egy kicsit meg is kedveltem oket, mondjuk kozrejatszhat Dani Alves hianya is
Csak akkor allitjak ki, ha utolso emberkent szabalytalankodva egyertelmu golhelyzetet akadalyoz meg. David Luis(?) meg ott volt mogotte.primrose írta:Amúgy a brazil kapust nem ki kellett volna állítani?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2014. július 5., szombat 0:35-kor.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem meg sok a faszfej.k!ll3rcsöcs írta:leállhatsz ezzel. Csak magának köszönheti hogy senki nem veszi komolyan.hehe írta:neymart kórházba vitték, biztos még most is szimulál, mert azt hiszi még tart a meccs.
(sztem vége a vébéjének.)
ezen a vébén egyáltalán nem szimulált.

- nmate
Honnan tudod, hogy nem ment érte semmi?Toti írta:amugy mik ezek a szovegek, h divatkolumbia szopjon, meg ilyenek. azert ilyenert sztem mehetne vmi.
miert baj az, h volt egy csapat amelyik jol jatszott, szimpatikusan, tenyleg a tamadofocit eroltettek es nem az alibit. hany golt is lottek az elozo 4 meccsen? nem ertem miert baj, h voltak akik szurkoltak nekik - koztuk en is - de legalabbis orultek volna ha tovabbmennek.