VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

wxyz

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 5., szombat 0:31

Anyaka írta:
Fast Fox írta: meglehet torpanni, egy időben még a lövőcsel is szabályos volt...
Ha sportszerűtlennek ítéli meg a bíró, akkor lefújhatja. Többek között Ronaldonak is fújtak vissza ilyenért.
Az lett volna sportszerűtlen, ha újrarugatja. Braziloknak szabad, de az ellefelüknek nem?

k!ll3rcsöcs
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, CR, Zlatan
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. július 5., szombat 0:28

hehe írta:neymart kórházba vitték, biztos még most is szimulál, mert azt hiszi még tart a meccs.
(sztem vége a vébéjének.)
leállhatsz ezzel. Csak magának köszönheti hogy senki nem veszi komolyan.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 5., szombat 0:28

Toti írta:amugy mik ezek a szovegek, h divatkolumbia szopjon, meg ilyenek. azert ilyenert sztem mehetne vmi.

miert baj az, h volt egy csapat amelyik jol jatszott, szimpatikusan, tenyleg a tamadofocit eroltettek es nem az alibit. hany golt is lottek az elozo 4 meccsen? nem ertem miert baj, h voltak akik szurkoltak nekik - koztuk en is - de legalabbis orultek volna ha tovabbmennek.
egyrészt a brazil meg német fikázásért ugyanúgy mehetne ilyen alapon valami. a klozettel, meg a senkiházi, falábú nímanddal érdekes módon senkinek sincs gondja. a gerincen baszott neymart is csak a karma érte utol ugyebár.
másrészt kolumbia valóban szimpatikus, jó focit tolt, de pl. ma volt olyan érzésem, hogy a drukkolás nem csak hámeszék mellett szólt, hanem neymarék (vagy hehe) ellen...fura, ezt is megértem, hogy a brazilok kerülnek a közutálatnak örvendő német státuszba.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 5., szombat 0:27

De hát ott van Khedira. :mrgreen:
mész innen. :mrgreen:

de igen, nyilván ő egy olyan meghatározó személyisége madridista éveimnek, ami egyértelműen odaláncol innentől kezdve a németekhez. :mrgreen:

... amúgy Kroos is ott van. :shifty:
Ez a Rodriguez nagyon jó focista. Ma is kiemelkedett
Ha most egy ideig sztárolva lesz, akkor az jogos. 5ből 5 jó meccs nagyon ritka egy VBn
Egyetértek. Szerintem is van esélye kitörni. Ha nem viszi el a VB utáni hév és megmarad olyan alázatosnak, mint amilyen most, akkor komoly ívben mehet fölfelé a karrierje. Én drukkolok neki, nagyon szimpatikus játékos!
But he is a good boy...

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 5., szombat 0:27

neymart kórházba vitték, biztos még most is szimulál, mert azt hiszi még tart a meccs.
(sztem vége a vébéjének.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehe 2014. július 5., szombat 0:27-kor.
Kép
Kép
Kép

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 5., szombat 0:26

Fast Fox írta: meglehet torpanni, egy időben még a lövőcsel is szabályos volt...
Ha sportszerűtlennek ítéli meg a bíró, akkor lefújhatja. Többek között Ronaldonak is fújtak vissza ilyenért.

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. július 5., szombat 0:22

Ez a Rodriguez nagyon jó focista. Ma is kiemelkedett
Ha most egy ideig sztárolva lesz, akkor az jogos. 5ből 5 jó meccs nagyon ritka egy VBn

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. július 5., szombat 0:20

primrose írta:Jó meccs volt, sajnálom kolumbiát, de úgy látszik, hogy vannak olyan csapatok, akik sosem fogják átlépni az árnyékukat. Megérdemelt a brazil győzelem, noha nem lennék büszke a 30 akárhány szabálytalanságukra. Azt is észrevettem, hogy a legtöbb kétes szituációt a brazilok javára fújta a spori, akinek jóval több sárga lappal kellett volna megtörnie a szabálytalankodni akarókat. James gyereket sajnáltam, ha megkapta a labdát, egyből eltudott menni egy, vagy több játékos mellett. Kár, hogy a kolumbiaiak baromi pontatlanok voltak, szóval evégett Jameshez sem sok labda jutott el. Nem tudom, hogy mi lesz a gyerekből, de tényleg van benne potenciál, le a kalappal előtte, ma egyedül ő volt használható ebből a válogatottból. Az a gyerek meg ne igen utazzon vissza Kolumbiába, aki az első gólnál lemaradt T. Silváról. Most komolyan mit gondolt ez, hogy állva kell várni egy pontrúgást? :lol: Szégyen. De Cuadrado is kiteheti az ablakába a nagy semmit. Ha meg ez lenne a "zseniális" brazil foci, hát legyen, de nem tudok ennek drukkolni, mert ez már nyomokban sem emlékeztet a régi válogatottra... Német - Brazil... fincsi lesz, de azt hiszem teljesen mindegy, hogy ki megy tovább, egyiket sem csípem, de Marcelo miatt lehet inkább a brazilokat fogom preferálni.
De hát ott van Khedira. :mrgreen:

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. július 5., szombat 0:18

Jó meccs volt, sajnálom kolumbiát, de úgy látszik, hogy vannak olyan csapatok, akik sosem fogják átlépni az árnyékukat. Megérdemelt a brazil győzelem, noha nem lennék büszke a 30 akárhány szabálytalanságukra. Azt is észrevettem, hogy a legtöbb kétes szituációt a brazilok javára fújta a spori, akinek jóval több sárga lappal kellett volna megtörnie a szabálytalankodni akarókat. James gyereket sajnáltam, ha megkapta a labdát, egyből eltudott menni egy, vagy több játékos mellett. Kár, hogy a kolumbiaiak baromi pontatlanok voltak, szóval evégett Jameshez sem sok labda jutott el. Nem tudom, hogy mi lesz a gyerekből, de tényleg van benne potenciál, le a kalappal előtte, ma egyedül ő volt használható ebből a válogatottból. Az a gyerek meg ne igen utazzon vissza Kolumbiába, aki az első gólnál lemaradt T. Silváról. Most komolyan mit gondolt ez, hogy állva kell várni egy pontrúgást? :lol: Szégyen. De Cuadrado is kiteheti az ablakába a nagy semmit. Ha meg ez lenne a "zseniális" brazil foci, hát legyen, de nem tudok ennek drukkolni, mert ez már nyomokban sem emlékeztet a régi válogatottra... Német - Brazil... fincsi lesz, de azt hiszem teljesen mindegy, hogy ki megy tovább, egyiket sem csípem, de Marcelo miatt lehet inkább a brazilokat fogom preferálni.
But he is a good boy...

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. július 5., szombat 0:18

Akkor hajrá Costa Rica. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realfan91 2014. július 5., szombat 0:18-kor.

matador
Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: matador » 2014. július 5., szombat 0:12

Hát akkor két középhátvéd két rögzített szituációból jól kiejtette az egyetlen csapatot, ami futballra emlékeztető teljesítménnyel rukkolt elő. De jó!
Sportfilozófia: Roger Federer

Fast Fox

HozzászólásSzerző: Fast Fox » 2014. július 5., szombat 0:12

torjack írta:
ja mert a brazilok olyan sok akció gólt lőttek...
kolumbiánál többet.

ne legyen kérdés, hogy a jobb jutott tovább. aztán majd a még jobb ellen majd bukják az elődöntőt :mrgreen:
jó nálam a szögletgól nem akciógól, de ezen nem veszünk össze
Anyaka írta:Azért a fiatal Cristiano imitátor ez a Hámesz lőtt egy érvénytelen 11-est, mert megtorpant, de nem merték visszafújni. Ki tudja hány kiló lehetett rajta. :lol:
meglehet torpanni, egy időben még a lövőcsel is szabályos volt...

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. július 5., szombat 0:10

Toti írta:miert baj az, h volt egy csapat amelyik jol jatszott
dehogy baj, egyszerűen nem kell figyelembe venni ezeket a fasságokat :)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 5., szombat 0:08

amugy mik ezek a szovegek, h divatkolumbia szopjon, meg ilyenek. azert ilyenert sztem mehetne vmi.

miert baj az, h volt egy csapat amelyik jol jatszott, szimpatikusan, tenyleg a tamadofocit eroltettek es nem az alibit. hany golt is lottek az elozo 4 meccsen? nem ertem miert baj, h voltak akik szurkoltak nekik - koztuk en is - de legalabbis orultek volna ha tovabbmennek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. július 5., szombat 0:06

Azért a fiatal Cristiano imitátor ez a Hámesz lőtt egy érvénytelen 11-est, mert megtorpant, de nem merték visszafújni. Ki tudja hány kiló lehetett rajta. :lol:

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 5., szombat 0:05

Amennyi támadás megakadt Cuadradon, nem is csoda, hogy nem tudott helyzeteket kialakítani Kolumbia...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 5., szombat 0:00

henrique, hernanes, fred, oscar egyszerre a pályán, ez is új csúcs asszem :lol:

Titi Silva nem lesz az nagy gond náluk, Neymar még nagyobb lehet..bár nem hoz sokat a kieséses szakaszban, de nélküle aztán tényleg egy full átlag csapat lenne egy jobb védelemmel
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. július 4., péntek 23:59

ja mert a brazilok olyan sok akció gólt lőttek...
kolumbiánál többet.

ne legyen kérdés, hogy a jobb jutott tovább. aztán majd a még jobb ellen majd bukják az elődöntőt :mrgreen:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. július 4., péntek 23:57

Buitre írta:az elsőben egyértelműen jobbak voltak a brazilok, jogosan vezettek, még ha egy makkolt góllal is, de a másodikat végigalibizték, Kolumbia megérdemelte volna a hosszabbítást.
+1

Már már mennyei megyei volt a b@zd előre fuss utána játékkal

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 4., péntek 23:57

Félidőben is mondtam, azt a tempót nem lehet bírni végig. Persze tudjuk, minden más csapat rohant volna ellenfél térfelén letámadós focival 90+5 percet :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. július 4., péntek 23:57-kor.

Vissza: