OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
kredenc
Kedvenc játékosaid: Ronaldo,Zidane

Re: OFF

HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. július 8., kedd 13:31

Toti írta:ilyennel találkozott-e már vki.

adva volt egy acer notebook. win7el újrakellett telepítenem, de pendrive-ról, mivel nincs dvd olvasója. 2db 110gigás partíció volt, egy C az oprendszernek egy E fontos cuccoknak.

megtörtént a reinstall, és az E partíció eltűnt. aztán próbáltam mindent, getdataback-el nemtudom hány órás művelet árán sikerült megtalálnom a partíciót rajta a fájlokkal, mappákkal, de visszaállítani, kimenteni nem tudtam. végül a testdisk-el sikerült copyznom erről a láthatatlan partícióról a fájlokat a C-re. na de így az a 110 giga csak úgy lebeg és nembírom sehogy visszaállítani a partíciót.

vmi ötlet, hogyan lehetne?
Ha újra elindítanád a Windows telepítőt,akkor nincs lehetőséged azt formázni vagy telepíteni oda is egy Win-t?
Esetleg megpróbálni valamilyen programmal kezelni a partíciót?
Nem vagyok szakértő sajnos,csak próbálkozom,így bocs ha nem jó.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 8., kedd 13:27

ilyennel találkozott-e már vki.

adva volt egy acer notebook. win7el újrakellett telepítenem, de pendrive-ról, mivel nincs dvd olvasója. 2db 110gigás partíció volt, egy C az oprendszernek egy E fontos cuccoknak.

megtörtént a reinstall, és az E partíció eltűnt. aztán próbáltam mindent, getdataback-el nemtudom hány órás művelet árán sikerült megtalálnom a partíciót rajta a fájlokkal, mappákkal, de visszaállítani, kimenteni nem tudtam. végül a testdisk-el sikerült copyznom erről a láthatatlan partícióról a fájlokat a C-re. na de így az a 110 giga csak úgy lebeg és nembírom sehogy visszaállítani a partíciót.

vmi ötlet, hogyan lehetne?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 8., kedd 12:22

Senki nem aktív itt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 8., kedd 11:40

tubatibi írta:Aztán még ottvan Mickey, az itteni fórumon ő volt az ügyeletes segítő gyúrás ügyben, ő is elvan eléggé tűnve.
Miki az elején még itt is aktív volt, aztán beleunt a sok "veszekedésbe" és végül befejezte a fórumozást. Amúgy én is kértem tőle néhányszor segítséget facen is.

A többieket nem tudom, de ismerem őket a sötét oldalról...

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 8., kedd 8:08

Átnéztem a sötét oldalra és pár tagot hiányolok, ők ittvannak más névvel vagy szimplán inaktívak?
Blizz, Madridizmo, Prince, Saviola, enjoye....a régi motorosok biztosan emlékszenek rájuk. :D Meg Drake, aki nagy tenisz fan volt és eleinte ő segített a testépítés topikban.

Aztán még ottvan Mickey, az itteni fórumon ő volt az ügyeletes segítő gyúrás ügyben, ő is elvan eléggé tűnve. :hmmm:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2014. július 8., kedd 0:36

Tudtok netes oldalakat ahonnan rendelhetöek karórák? Szeretnék, vmi egyszerüt, letisztultat :D Az se baj, ha nem megy, csak divatozni kell (és persze olcsó :mrgreen: ). :D

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 7., hétfő 22:57

Ha nem pár karton ukrán cigit akarsz küldeni, akkor csak nyugodtan.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 7., hétfő 22:52

Gondolom felszólnának neki, hogy jött a postás.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 7., hétfő 22:50

szerintetek ha pesten egy nav alkalmazottnak küldenék egy kis csomagot a munkahelyre, azt a portán átvennék és odaadnák neki? vagy nem nézik az ilyesmit jó szemmel?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 5., szombat 16:35

Marci77 írta: Gondoltam rá,csak egyik haveromat használom néha,de nem emlékszem a jelszóra,őt meg most nem tudom elérni :( Esetleg tudnál adni torrent linket privátban ? :)
ment egy pü. :D

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 5., szombat 16:30

Ferencváros írta:
Marci77 írta:Egy kis segítséget kérnék, valaki tudna segíteni abban hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság - Kresz egyéni gyakorlóprogram-ot honnan töltsem le? :D a 2013-asat. (Vagy egy torrent linknek is nagyon örülnék :) )
ncore? Én régen onnan szedtem.
Gondoltam rá,csak egyik haveromat használom néha,de nem emlékszem a jelszóra,őt meg most nem tudom elérni :( Esetleg tudnál adni torrent linket privátban ? :)
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Ferencváros
Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott

HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 5., szombat 15:50

Marci77 írta:Egy kis segítséget kérnék, valaki tudna segíteni abban hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság - Kresz egyéni gyakorlóprogram-ot honnan töltsem le? :D a 2013-asat. (Vagy egy torrent linknek is nagyon örülnék :) )
ncore? Én régen onnan szedtem.

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 5., szombat 15:45

Egy kis segítséget kérnék, valaki tudna segíteni abban hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság - Kresz egyéni gyakorlóprogram-ot honnan töltsem le? :D a 2013-asat. (Vagy egy torrent linknek is nagyon örülnék :) )
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 4., péntek 21:20

van akinél még mindig az m1 megy a tv-be?

valami elképesztő milyen hamis az összes énekes, és ez vmi nagy koncert vagy mi :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 4., péntek 20:56

ziro4vr írta:
Géci írta: Pont tegnap kaptam a páromtol én is egyet. Azt mondta magának is vesz majd egy kéket :D . A vicc az, hogy mióta rájött, hogy örülök a madridos cuccoknak állandóan azt kapok ajándékba :mrgreen: . Lassan ott tartok, hogy már annyira nem meglepetés :lol: . Már van egy szett ágynemű, parfüm, törölköző, korsó, nagy pohár, 2 fajta feles pohár szett, csupór és aminek viszont nagyon üröltem az az ùj hazai mezünk :D . Alakùl a gyűjtemény :lol:
Ha még jól is főz, ideje feleségül venni. :D
Elég ha csak Ő mondja! :lol: :lol: Amúgy esedékes... :)

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 4., péntek 20:47

Géci írta: Pont tegnap kaptam a páromtol én is egyet. Azt mondta magának is vesz majd egy kéket :D . A vicc az, hogy mióta rájött, hogy örülök a madridos cuccoknak állandóan azt kapok ajándékba :mrgreen: . Lassan ott tartok, hogy már annyira nem meglepetés :lol: . Már van egy szett ágynemű, parfüm, törölköző, korsó, nagy pohár, 2 fajta feles pohár szett, csupór és aminek viszont nagyon üröltem az az ùj hazai mezünk :D . Alakùl a gyűjtemény :lol:
Ha még jól is főz, ideje feleségül venni. :D
Nem illik.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 4., péntek 20:17

TBone írta:Auchanba vettem ma egy tök fasza eredeti madridos bögrét :sziv: 1690-ért nem volt óccsó, de muszáj volt :mrgreen: divatoknak volt mellette még barcás és brazilos is :Đ
Pont tegnap kaptam a páromtol én is egyet. Azt mondta magának is vesz majd egy kéket :D . A vicc az, hogy mióta rájött, hogy örülök a madridos cuccoknak állandóan azt kapok ajándékba :mrgreen: . Lassan ott tartok, hogy már annyira nem meglepetés :lol: . Már van egy szett ágynemű, parfüm, törölköző, korsó, nagy pohár, 2 fajta feles pohár szett, csupór és aminek viszont nagyon üröltem az az ùj hazai mezünk :D . Alakùl a gyűjtemény :lol:

TBone
Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC

HozzászólásSzerző: TBone » 2014. július 4., péntek 12:43

Auchanba vettem ma egy tök fasza eredeti madridos bögrét :sziv: 1690-ért nem volt óccsó, de muszáj volt :mrgreen: divatoknak volt mellette még barcás és brazilos is :Đ

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2014. július 2., szerda 22:33

messideco írta: Csak nem egy holland fanhoz van szerencsém? :)
Nem kifejezetten holland, inkább RvN fan vagyok, de ha már hollandok akkor a maiak közül Robbent és RvP-t is bírom azért. :)

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. július 2., szerda 19:23

Rabiosa írta:Sport 2-n megy a hazai meccs ismétlése a Sociedad ellen.
Csak nem egy holland fanhoz van szerencsém? :)
"And my heart will leave you never."

Vissza: