fakabát lett a fiúAztán még ottvan Mickey, az itteni fórumon ő volt az ügyeletes segítő gyúrás ügyben, ő is elvan eléggé tűnve.

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 8., kedd 20:39
fakabát lett a fiúAztán még ottvan Mickey, az itteni fórumon ő volt az ügyeletes segítő gyúrás ügyben, ő is elvan eléggé tűnve.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 8., kedd 13:58
Normális. Vagy ki kell húzni a pendriveot, vagy vissza kell állítani 1st bootba a hdd-tToti írta:ezt vágom persze, csak a kényelmesebb megoldást keresem, h ne kelljen már szenvedni megint reinstallal. plusz érdekességképp is, h meglehet-e csinálni és ha igen akkor hogyan, mivel.hát ha megvannak a fájlok, akkor dúrjad le nullára az egészet, formázz mindent, partícionáld újra.
win7 telepítővel elvileg működnie kell faszán.
másrészt, meg ez a pendriveról való telepítés.. biosba átlőttem, h usb-ről bootoljon, meg is történik, bejön a w7 telepítője, magyar, win7 ultimate, stb.. kiválasztom ami kell, majd formázom a partíciót amire a következő lépésben telepítem az oprendszer összetevőket, ha ez megtörténik, utána jön egy automatikus újraindítás.. na eddig nincs is gond, de mikor újraindul megint előről akarja ezt a folyamatot kezdeni, és nem adja be a szokásos (legalábbis rendes lemez általi telepítésnél) "cd-romról való indításhoz, nyomjon meg egy billentyűt..." szöveget, amivel ugye folytatódna a telepítés. ezért a korábban említett újraindítási folyamat után azon kihúztam a pendriveot és csak akkor folytatta a win7 telepítését, különben előről kezdte volna. nemtudom, h usb-s telepítésnél ez normális-e, mert még nem csináltam..
szóval nem akarok kínlódni.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 8., kedd 13:56
ezt vágom persze, csak a kényelmesebb megoldást keresem, h ne kelljen már szenvedni megint reinstallal. plusz érdekességképp is, h meglehet-e csinálni és ha igen akkor hogyan, mivel.hát ha megvannak a fájlok, akkor dúrjad le nullára az egészet, formázz mindent, partícionáld újra.
win7 telepítővel elvileg működnie kell faszán.
köszi, megpróbálom.Jobb egérgomb a My Computerre, Manage és Disc Management. Ha ott látod, könnyen visszahozhatod. Lehet elég csak betűjelet beálltani rá. Jobb gomb, Change Drive Letters and Paths...
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. július 8., kedd 13:54
Jobb egérgomb a My Computerre, Manage és Disc Management. Ha ott látod, könnyen visszahozhatod. Lehet elég csak betűjelet beálltani rá. Jobb gomb, Change Drive Letters and Paths...Toti írta:ilyennel találkozott-e már vki.
adva volt egy acer notebook. win7el újrakellett telepítenem, de pendrive-ról, mivel nincs dvd olvasója. 2db 110gigás partíció volt, egy C az oprendszernek egy E fontos cuccoknak.
megtörtént a reinstall, és az E partíció eltűnt. aztán próbáltam mindent, getdataback-el nemtudom hány órás művelet árán sikerült megtalálnom a partíciót rajta a fájlokkal, mappákkal, de visszaállítani, kimenteni nem tudtam. végül a testdisk-el sikerült copyznom erről a láthatatlan partícióról a fájlokat a C-re. na de így az a 110 giga csak úgy lebeg és nembírom sehogy visszaállítani a partíciót.
vmi ötlet, hogyan lehetne?
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. július 8., kedd 13:48
hát ha megvannak a fájlok, akkor dúrjad le nullára az egészet, formázz mindent, partícionáld újra.kredenc írta:Ha újra elindítanád a Windows telepítőt,akkor nincs lehetőséged azt formázni vagy telepíteni oda is egy Win-t?Toti írta:ilyennel találkozott-e már vki.
adva volt egy acer notebook. win7el újrakellett telepítenem, de pendrive-ról, mivel nincs dvd olvasója. 2db 110gigás partíció volt, egy C az oprendszernek egy E fontos cuccoknak.
megtörtént a reinstall, és az E partíció eltűnt. aztán próbáltam mindent, getdataback-el nemtudom hány órás művelet árán sikerült megtalálnom a partíciót rajta a fájlokkal, mappákkal, de visszaállítani, kimenteni nem tudtam. végül a testdisk-el sikerült copyznom erről a láthatatlan partícióról a fájlokat a C-re. na de így az a 110 giga csak úgy lebeg és nembírom sehogy visszaállítani a partíciót.
Esetleg megpróbálni valamilyen programmal kezelni a partíciót?
Nem vagyok szakértő sajnos,csak próbálkozom,így bocs ha nem jó.
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. július 8., kedd 13:31
Ha újra elindítanád a Windows telepítőt,akkor nincs lehetőséged azt formázni vagy telepíteni oda is egy Win-t?Toti írta:ilyennel találkozott-e már vki.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. július 8., kedd 13:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. július 8., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2014. július 8., kedd 11:40
Miki az elején még itt is aktív volt, aztán beleunt a sok "veszekedésbe" és végül befejezte a fórumozást. Amúgy én is kértem tőle néhányszor segítséget facen is.tubatibi írta:Aztán még ottvan Mickey, az itteni fórumon ő volt az ügyeletes segítő gyúrás ügyben, ő is elvan eléggé tűnve.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 8., kedd 8:08
HozzászólásSzerző: filatáska » 2014. július 8., kedd 0:36
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 7., hétfő 22:57
HozzászólásSzerző: cart » 2014. július 7., hétfő 22:52
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. július 7., hétfő 22:50
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 5., szombat 16:35
ment egy pü.Marci77 írta: Gondoltam rá,csak egyik haveromat használom néha,de nem emlékszem a jelszóra,őt meg most nem tudom elérniEsetleg tudnál adni torrent linket privátban ?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 5., szombat 16:30
Gondoltam rá,csak egyik haveromat használom néha,de nem emlékszem a jelszóra,őt meg most nem tudom elérniFerencváros írta:ncore? Én régen onnan szedtem.Marci77 írta:Egy kis segítséget kérnék, valaki tudna segíteni abban hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság - Kresz egyéni gyakorlóprogram-ot honnan töltsem le?a 2013-asat. (Vagy egy torrent linknek is nagyon örülnék
)
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2014. július 5., szombat 15:50
ncore? Én régen onnan szedtem.Marci77 írta:Egy kis segítséget kérnék, valaki tudna segíteni abban hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság - Kresz egyéni gyakorlóprogram-ot honnan töltsem le?a 2013-asat. (Vagy egy torrent linknek is nagyon örülnék
)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. július 5., szombat 15:45
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. július 4., péntek 21:20
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. július 4., péntek 20:56
Elég ha csak Ő mondja!ziro4vr írta:Ha még jól is főz, ideje feleségül venni.Géci írta: Pont tegnap kaptam a páromtol én is egyet. Azt mondta magának is vesz majd egy kéket. A vicc az, hogy mióta rájött, hogy örülök a madridos cuccoknak állandóan azt kapok ajándékba
. Lassan ott tartok, hogy már annyira nem meglepetés
. Már van egy szett ágynemű, parfüm, törölköző, korsó, nagy pohár, 2 fajta feles pohár szett, csupór és aminek viszont nagyon üröltem az az ùj hazai mezünk
. Alakùl a gyűjtemény
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem